Bekabeling

Voor de specialisten van Megasnel is geen een klus te gek. Het doet er niet toe hoeveel aansluitingen u wilt, wij willen graag elke uitdaging een succesvol einde bieden. Onder bekabeling vallen verschillende werkzaamheden zoals het trekken van kabels, plaatsen van goten voor deze kabels en het testen van deze kabels. Uiteraard stopt ons werk daar niet bij, het kan altijd voorkomen dat er een kabel breekt of er een storing aanwezig is. Op dit soort momenten staan wij uiteraard ook voor u klaar. Los van het opnieuw leggen van kabels, kunnen wij ook uw partner worden in het herindelen en vervangen van uw oude bedrading. Wij leggen u alles over bekabeling uit en helpen u daar graag bij! Zo zorgen wij ervoor dat uw bekabeling op maat gemaakt wordt.

Wat is bekabeling?

Gestructureerde bekabeling is een universeel bekabelingsysteem in zakelijke panden of woningen. Dit universele bekabelingssysteem bestaat uit een stervormig aangelegd netwerk. Dit systeem bestaat uit een of meerdere verdeelpunten op verschillende locaties. Deze verdeelpunten moeten ieder weer verbonden worden met een koper- of glasvezelbackbone. De manier hoe wij de verdeelpunten in het gebouw afmonteren zorgt ervoor dat het een overzichtelijk geheel wordt. Zo kan er op simpele wijze verbinding gemaakt worden tussen diverse netwerkapparatuur, telefooncentrales en gebruikers van de werkplek.

Wij van Megasnel leggen uw infrastructuur aan volgens diverse bekabelingsconcepten. Deze bekabelingsconcepten komen van bekende leveranciers af. Indien u het wenst kunnen wij uw netwerkbekabeling ook certificeren volgens de normen van deze leveranciers, hiermee krijgt u de bijbehorende garantie.

Voordelen van gestructureerde bekabeling?

Het hebben van een gestructureerde bekabeling systeem heeft diverse voordelen. De universele RJ45 aansluitingen die wij gebruiken voor data, telefonie en video zorgen ervoor dat u gegarandeerd de beste performance van uw netwerk heeft. Naast de beste performance zorgt het hebben van een gestructureerde bekabeling systeem voor een grote flexibiliteit op de werkvloer. Zo zijn interne verhuizingen bijvoorbeeld makkelijk te doen. Een ander groot voordeel is dat wanneer het systeem eenmaal gerealiseerd is, er praktisch geen onderhoud meer nodig is.

Netwerkbekabeling aanleggen

Het aanleggen van netwerkbekabeling kan op diverse manieren. Onze specialisten rijden door de gehele Benelux en voeren hier diverse klussen uit. Van kabels trekken tot het repareren en afmonteren, onze specialisten moeten vaak creatief zijn in hun werkwijze. Deze creativiteit hebben zij nodig omdat niet elke kabel dezelfde werkwijze.

Tegenwoordig worden bijna alles kabels met een UTP-netwerkkabel aangelegd. Deze kabel is universeel, dit betekend het kan goed functioneren op onder andere computers, laptops en tv’s. Wij bij Megasnel werken uitsluitend me de hoogste kwaliteit kabels.

Waarom kiezen voor Megasnel?  

Door onze ruim 20 jaar lange ervaring bent u voor uw bekabeling bij Megasnel op het juiste adres. Onze ervaren monteurs kunnen voor uw netwerk bekabeling aanleggen en zorgen voor een bekabeling op maat. Door de enorme inkoop die wij doen voor onze kabels, kunnen wij een tarief aanbieden die geen enkel andere bouwmarkt kan geven. Zorg voor een goede bekabeling want dit is de basis van uw netwerk. Voorkom storingen door een niet goed aangesloten bekabeling en kies voor de ervaring van Megasnel!

Contact

Neem contact op met een van onze specialisten. Samen kunnen wij kijken naar wat de juiste oplossing voor u is met het juiste budget. Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op: 036 52 98 447 of via de mail op: info@megasnel.nl. Of kies ervoor dat wij u terugbellen, dit kunt u doen door het terugbel formulier in te vullen.

 

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT

Referenties

Deze klanten ging u voor

Gratis advies