CameraBewaking met echte HD kwaliteit beelden

Het tijdperk van de analoge camera is voorbij, sinds de jaren 70 was dit tot nu de techniek die CCTV mogelijk maakte. Nu een IPcamera betaalbaar is geworden en de techniek het toelaat is een HD IPcamera de moeite om te overwegen. Een beetje HD Ipcamera is er al vanaf 50,- euro te koop, dat is dan geen hoogstaande kwaliteit en daar kan je weinig van verwachten maar het kan wel ! Een echt goede IPcamera zal vanaf een kleine 220 – 300 euro te krijgen zijn dan heb je een IPcamera in HD beeld kwaliteit met goede ondersteuning, software, updates en een product met een processor en beeld chip die doen wat ze moeten doen. De basis van een goede HD camera is de beeld processor en de megapixel chipset en bijbehorende sensor/lens optics… De camera’s zoals wij deze leveren aan onze klanten zijn van dermate hoge beeld kwaliteit dat we ze zelfs verkopen aan TV producenten, zo leveren we camera’s o.a aan SBS6 voor programma’s als Undercover in Nederland en beeld opnames voor o.a Dance Valley, en wat te denken van zelfs een Bioscoopfilm waar we camera’s voor geleverd hebben. Het mag duidelijk zijn, wij als bedrijf leveren de kwaliteit die u mag verwachten, maar los van de kwaliteit stellen wij een product voor u samen waar u ook echt iets aan heeft, op elkaar afgestemde recorder en IPCamera’s zodat het bewakingscamera systeem perfect zal werken.  

Mogen wij u adviseren?

Wij hebben van Camerabewaking en dan met name HD IPCamera bewaking ons vak en beroep gemaakt. Iedere klantenwens en situatie is anders. Wij komen eigenlijk nooit dezelfde situatie tegen. Wij komen dan ook graag bij u vrijblijvend langs op locatie om de wensen te bespreken, de situatie te beoordelen en aan de hand van deze informatie een passend beveiligings voorstel en camerabewaking oplossing te bieden.  

Camera Bewaking Offerte op maat met advies van onze medewerkers

Een kwaliteits offerte met producten die voor elkaar bestemd zijn, met het advies van ons als persoon, en met de kennis die wij hebben opgedaan, u weet een ding zeker het gaat 100% een goed werkend camerabewaking systeem worden zoals u als klant zou wensen. Onze bewakingcamera’s en dan met name onze HD IPcamerabewaking systemen zijn van het merk Dahua , een merk waar we al sinds 2005 mee samenwerken en met samen werken bedoelen we dan ook echt samenwerken, wij praten, overleggen en werken samen met het bedrijf Dahua, vragen, problemen, oplossingen wij kunnen direct bij hun terecht en dat is uniek zeker gezien ze de 2e van de wereld zijn op het gebied van camerabewaking.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies