Computerhulp

Niet alleen voor allerlei ICT oplossing voor de zaak, maar ook gewoon voor bij u thuis leveren wij computerhulp aan huis. Bij problemen met uw stroom belt u vaak naar een elektromonteur. Bij problemen met water of afvoer natuurlijk naar de loodgieter. Maar wat bij computerproblemen? Juist: een ICT specialist, maar dan wel graag een echte! Er zijn genoeg ‘beunhazen’ op de markt dat echt wel iets kunnen, maar het er gewoon ‘bij doen’. En zodoende niet alles weten. En het niet op de juiste manier doen kunt u uiteindelijk veel meer tijd, geld en ergernis gaan kosten. Echt MegaSnel ICT monteurs hebben de juiste opleidingen genoten en gaan geregeld naar trainingen. Wij hebben altijd de juiste spullen in de onderhoudsauto’s liggen en spreken Nederlands en Engels. Een monteur van MegaSnel ICT is de zekerheid van een oplossing en uw probleem lossen wij natuurlijk MegaSnel voor u op. Of het nu gaat om een vastgelopen computer, een stukke harde schijf, internet dat niet meer werkt, herinrichten van een nieuw systeem of een printer; het maakt niet uit; wij weten er wel raad mee. Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen met een van onze monteurs dan kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 036 52 98 477 of contact opnemen via het contactformulier.  

Computer Reparatie sinds 1999

MegaSnel ICT komt u mogelijk al bekend in de oren, sinds 1999 leveren wij al de computer reparatiedienst. Wij waren een van de eerste en zijn hiermee veel op televisie en de media gekomen en mogelijk heeft u onze naam hier voorbij horen komen. Onze dekking is geheel Nederland, we rijden met onze busjes graag bij u langs en lossen de problemen vakkundig op. Ons bedrijf is gevestigd in Almere, hier zit ook onze helpdesk en het computer reparatiecentrum waar u met uw laptop of computer langs kunt komen om een reparatie bij ons te laten uitvoeren. Langsrijden bij u om problemen aan uw computer, laptop, PC, modem, switch, Internet, WiFi of meterkast netjes te krijgen? Geen probleem. Wij doen het graag voor u. Wij zitten dan ook veel in Almere, Lelystad, Hilversum, Muiden, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam, Weesp, Emmeloord, Leeuwarden, Utrecht, Amstelveen, Dordrecht, Woerden, maar ook in Delft, Leiden, Maassluis, Hoofddorp en de omgeving van Schiphol is ook zeker geen uitzondering.  

De computerdokter

De computer heeft wel vaker problemen maar wie lost de problemen op ? Al vanaf het prille begin in 1999 weet MegaSnel ICT vele duizenden computers te repareren. Onze kennis is dan ook groot te noemen, voor elk type en elk merk. – Trage computer; – Backup maken en of herstellen; – Installeren van nieuwe computer; – Sneller maken van de computer; – Geheugen bij plaatsen in de computer; – NIeuwe harddisk plaatsen [ SATA, SSD e.t.c ]; – Updates van software; – Algemeen onderhoud; – Netwerk installatie, gedeelde documenen; – WiFI en of bekabeld netwerk installeren.  

Computer Reparatie specialisten

Binnen ons bedrijf werken ruim 15 computer specialisten welke precies weten welk onderdeel wat doet binnen een pc en dat is belangrijk. Niet alleen moeten de specialisten weten wat de hardware van een als functie heeft maar zeker ook software. Computer Specialist Ravi Debipersad verteld; Het is belangrijk te kunnen onderzoeken wat het verband is tussen hardware en software als er zich een probleem voordoet. Veelal is het probleem iets kleins, een voeding, een harddisk of geheugen, maar stel het is een combinatie dan moet je precies weten waar je moet gaan zoeken dit noemen wij binnen MegaSnel ICT kennis van zaken en passie voor techniek. Ravi Debipersad is al sinds jaar en dag binnen ons bedrijf aanspreekpunt voor probleem gevallen, als iets niet lukt dan zoekt Ravi dit uit!
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies