IP Camera’s

Ruim 5000 stuks IP camera’s hebben we op voorraad, de beste zoals wij ze enkel willen leveren. Het halve werk daar houden we niet van, want u wenst garantie en wij willen dat natuurlijk graag geven, maar dan wel op producten waar we ook achter staan. TOP kwaliteit IPcamera’s , een betaalbare prijs, en vele mogelijkheden. De Ipcamera’s van CameraInstallatie.nl een van de grootste leveranciers van IPcamera’s in Nederland. Merken als Dahua, Hikvision, Qvis, Axis, Pelco en Bosch maar ook Siemens en Panasonic. Laat uw camerainstallatie systeem vakkundig installeren door een van onze monteurs, dat kan u een hoop stress doen voorkomen.  

Ipcamera

Een IP camera, of eigenlijk een Netwerk camera, het neusje van de zalm als het gaat om bewakingcamera’s. Een IPcamera is er in vele soorten te krijgen en grote verschillen zijn er zeker. Van merken die u bij de bouwmarkt koopt of op een onbetrouwbare online webshop… tot de betere merken met de juiste kwaliteits wensen.

Wat is een echt goede IPcamera?

Een vraag die veel klanten ons stellen is, hoe herken je een echt goede Ipcamera ? en wat maakt het dat het een goede Ipcamera is ?. Door de jaren heen hebben wij vele duizenden camera’s in ons hand mogen houden, testen en installeren. Er is veel namaak handel, merken die worden nagemaakt waardoor je niet meer weet wat wel of niet echt is, maar ook bekende merken die hun productie uit handen hebben gegeven waardoor de kwaliteit wat te wensen over laat. Een goede Ipcamera is eigenlijk aan de buitenkant niet te herkennen, het gaat om de binnenkant de processor, de software , de rom, de mogelijkheden en de beeldchip. Zo kan een Chinese camera wel 5Megapixel bevatten… maar kan een echte 1,3MP soms nog beter zijn ook. Megapixels zeggen niet alles, het gaat om de juiste combinatie, een goede processor een goede beeldschip en de software die het een goede camera maken. Een IPCamera voor professioneel gebruik zoals wij deze verkopen is veelal van het merk Dahua, dat is het merk waar we een zeer grote voorkeur voor hebben en welke wij al voeren sinds 2005. Wij zijn importeur en leverancier van dit merk en kunnen er mee lezen en schrijven, de weg naar rome hoeven we niet meer te zoeken die kunnen we blind vinden. Standaard zijn al onze camera’s te bekijken op een telefoon en of tablet, het geeft veel vrijheid en rust te weten dat u altijd kan zien wat er gebeurd, en dus ook als u er niet bent. Wat doet uw hond, is er post gekomen ? wat doet de buurman bij uw vrouw…. OF waarom staat uw deur open.. u kan het live zien maar ook terug kijken.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies