De beste wifi om mee thuis te werken

Ook altijd een goede Wi-Fi bij thuiswerken?

De tijd waar we nu in leven vraagt van de een nog meer dan van de ander. Half Nederland werkt nu ongeveer thuis door de coronacrisis. Hierdoor gaat alles net even anders dan anders en ben je nóg afhankelijker van een goede wifi thuis. Nog even die zoom-meeting, een conference call, een rekenles geven aan de kinderen van jouw klas. Er komt nu veel nieuwe technologie op je af. En zeker wanneer je ook nog de kinderen bij huis hebt kan het er soms even wat chaotisch aan toe gaan. Je wilt dan in ieder geval op het moment dat je eraan toe komt snel je werk afkrijgen. Een goede wifi verbinding voor thuis is een belangrijk uitgangspunt om je werk goed te kunnen doen. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten om een fatsoenlijke wifi thuis te genereren. Wij vertellen het hier!

 

Internet bij thuiswerken in álle ruimtes

In veel gevallen wonen en werken er meerdere mensen in één huis. Dat betekent dat alle personen willen genieten van een goed wifinetwerk. Laten we eerlijk zijn, we kennen allemaal het vervelende gevoel dat je eindelijk in die belangrijke meeting zit en dat nét juist dan de wifi het begeeft. Je knalt zonder dat je het wilt de meeting uit en je komt er niet zomaar meer in, omdat je wifi problemen hebt. Heb je de router al gereset maar is dit nog steeds geen oplossing? Dan kan het heel goed te maken hebben met je verbruik. Leunt het hele gezin, zowel man, vrouw en kinderen op dezelfde router, maar is deze er niet voor gemaakt? Dan heb je hier het probleem. Niet alle routers zijn geschikt om een heel huishouden (of groot kantoor) aan internet op zich te dragen. Hier zijn glasvezelkabels onder meer een mooie oplossing voor.

 

Optimaliseer je thuiswerk-internet

Het is tevens van groot belang dat je router geüpdatet is en de juiste software bevat. Het is raadzaam om ieder jaar te controleren of er updates mogelijk zijn. Zo regel je het beste internet voor thuiswerken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat er voor alle devices in huis fatsoenlijke wifi thuis te genereren is. Houdt daarnaast ook rekening met de televisie en tablets waar veel series en films op gestreamd worden. En niet te vergeten de gamecomputer van de kinderen die in deze tijd waarschijnlijk nog meer aan staat dan gewoonlijk. Het is belangrijk dat de router hiervoor geschikt is en blijft. Megasnel kan je hier goed over informeren, je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen over wifi problemen.

 

Beveilig je thuiswerk internet zo goed mogelijk

Naast een goed geüpdatete router is een veilig netwerk misschien nog wel belangrijker. Beveilig je de wifi thuis niet goed? Dan heb je binnen de kortste keren te maken met virussen of hackers. Ze zijn namelijk overal en kunnen er binnen 1 klik voor zorgen dat al je werk voor niets is geweest. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Om alles veilig te installeren moet je de wifi versleutelen. Diverse beveiligingen zijn hiervoor geschikt. Ze moeten ervoor zorgen dat hackers en andere vervelende indringers niet achter al je wachtwoorden of items komen. MegaSnel is expert in het beveiligen van wifi netwerken en kan je hier dus bij helpen. Bekijk ook onze diverse wifi pakketten voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden.

 

Ook een veilige thuiswerk-internetverbinding? Raadpleeg MegaSnel!

Onze experts kunnen je binnen no-time voorzien van een optimale, veilige wifi verbinding in het hele huis. Zo heeft niemand meer last van slecht internet bij thuiswerken. Heb je vragen voor onze experts of wil je meer informatie? Neem eenvoudig contact op middels het contactformulier of bereik ons telefonisch op +31 (0)36 5298 447.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT

Recent nieuws

Gratis advies