JORG

Voor JORG hebben wij de straal verbindingen en de netwerk/internet koppelingen mogen aanleggen
en onderhouden. Deze verbindingen zorgen voor een onderlinge verbinding tussen de verschillende
locaties en kunnen snelheden aan van 300MBit draadloos over soms wel vele honderden meters.

Pand naar pand draadloze wifi straal verbinding

Op het moment dat een kabel niet mogelijk is en er toch een netwerk of internet verbinding nodig zal zijn kan een WiFi straalverbinding de oplossing zijn om toch een snelle netwerk- of internetverbinding tot stand te brengen en dat zeer betaalbaar ook nog eens !

wifi straal verbinding

Een straalverbinding is een zeer precieze en juist afgestelde zender welke net als met  een laser een zeer direct signaal zal uitstralen waardoor het net als een kabel zal functioneren. De speciale zenders zoals wij deze gebruiken kunnen tot 1000 Mbit snelheden behalen en afstanden tot zelfs 20 kilometer is hiermee mogelijk. De kleinste zender is zo groot als een pakje sigaretten en de grootste zo groot als een trommel. 

 straal verbinding

De straalzenders zijn geschikt voor bijvoobeeld uw oude pand aan uw nieuwe pand te verbinden of uw loods aan het kantoorgebouw, of wat te denken van uw huis aan uw bedrijf. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Al sinds 1999 leveren wij deze zenders aan overheid, gemeentes maar ook Dance Valley, TT Assen en Fox en Endemol zijn klanten van ons voor vaste en / of  tijdelijke straalverbindingen.

 

 wifi straal zender installeren

 

Straal verbindingen en toepassingen daarvan

 

Een straalverbinding kent vele toepassingen. Het doel waar u hem voor wenst te gebruiken kan eigenlijk alles zijn waar een netwerkkabel mee verbonden zou kunnen worden. De zender en / of ontvanger zelf kunnen we zo groot en zo klein maken als u zou wensen en in elke vorm aanpasbaar maken.

In of op een auto, een huis, een pand, een boot; we plaatsen ze overal binnen geheel Europa en zelfs daarbuiten. Ook voor bijvoorbeeld vakantieparken, grote schepen, havens, en diverse hotels.

Voordelen van straalverbindingen:
- Kostentechnisch interessant;
- Hoge bandbreedtes en snelheid;
- Zeer korte implementatietijd;
- Verplaatsbaar bij verhuizing; 
- Op accu werkbaar; 
- Kan zelfs op zonne-energie werken; 

Deze klanten gingen u voor: