Referenties

  Allereerst complimenten voor het harde werk van de monteurs.
  Ik ben gisteren rond 17:00 uur vertrokken en dacht dat het niet ging lukken….. goed gedaan.

  Helaas ben ik vandaag niet op de zaak (alweer thuiswerken).
  Maar de operators hebben mij al wat screenschots gestuurd.
  En wat ik zag, zag er goed uit.

  Ik wens jou en zeker je monteurs al een zeer verdiend weekend en blijf gezond.

  P recycling

  Ik wil even de complimenten geven over het Wireless project.
  De mannen die hier over de vloer zijn geweest hebben keurig werk geleverd.
  Allemaal harde werkers, tijd voor een lolletje en allemaal aardige gasten
  Wat mij betreft is het een zeer positieve ervaring.

  Ido Bormann

  Complete set van 4 camera’s gehangen en ingesteld. Prima werk geleverd door beide monteurs. Super vriendelijke kerels met verstand van zaken. Denken in oplossingen en niks is hun teveel.

  Leon Porankiewicz

  Al ruim een jaar hebben wij camera’s en alarm van Camerainstallatie. Met name in deze donkere dagen geeft dat een veilig gevoel!

  Edwin Sosef

  Super tevreden met m’n camerainstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

  Ellen Staphorsius

  Ontzettende goede camera’s, uitstekende kwaliteit. Erg tof dat het kan worden aangesloten aan mijn TV en telefoon, zodat ik de camera beelden kan bekijken via een appje op mijn telefoon!
  Al met al, ongelofelijk goede camera’s, en niet te vergeten, hele aardige monteurs !! Go and purchase one !!

  Selma Topuz

  Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundig bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd! Ook prettig dat ik op elk moment kan zien wat er voor mijn deur gebeurd, dankzij de handige smartphone app voor de camera’s!

  Sapna Debipersad – Bhikharie

  Erg fijne mensen de monteurs alles is duidelijk uitgelegt en even opgeschreven ter herrinnering. Alles was snel aangelecht en het eindresultaat is erg mooi afgewerkt.
  We zijn er erg blij mee en raden het zeker aan aan anderen.

  Justin van Noort

  Camera installatie en een top bedrijf wat zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Kracht zit in persoonlijk contact en deskundig advies. Ik kan mensen en of bedrijven die in de markt zijn voor een veilige omgeving echt adviseren om in ieder geval met deze partij aan tafel te gaan

  Hans Schurer

  Ik heb al jaren bewakingscamera’s van “camerainstallatie”. Twee maanden geleden heb ik een nieuw camera systeem bij ze gekocht welke vrij complex was om te installeren. Deze jongens kennen duidelijk hun vak en ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit bedrijf een zeer goede service verleent. Ze helpen met alles en stoppen niet tot dat het perfect is. Als iets dringend aangesloten moet worden, doen ze er alles aan om dat zo snel mogelijk te doen. Ik raad iedereen aan om hier een camera systeem te kopen en niet alleen voor de zeer redelijke prijzen die ze hanteren.

  Marcel Vermeulen

  Fijne communicatie met deze jongens! Ik was op zoek naar goede nightvision camera`s die ik kon laten opnemen via onvif. Contact met de jongens van CameraInstallatie opgenomen en hun mijn wensen voorgelegd. Direct kreeg ik de vraag of ik ook beschikte over een POE Switch want dan hadden ze een 4MP model die ik zo direct kon ophangen zonder extra kabels te moeten trekken. Ronduit top hoe deze jongens mee denken met de klant en je niet zo maar iets aanbieden !

  Marcello Meijer

  Heel blij met de camera’s in de paardenstal. Kan alles volgen; waar ik ook ben! Bedankt Dave voor het keurige installeren!

  Lineke Bennink

  Uitstekende service en alles is netjes geïnstalleerd. Ook voor vragen achteraf goed bereikbaar en behulpzaam!

  Karen Verhagen

  Onlangs een camera installatie aangeschaft bij dit bedrijf en wij zijn er super tevreden mee. In de winkel zijn we goed geholpen en geadviseerd door Jeffrey. Gekozen voor het systeem zelf te installeren en dat is goed te doen. Ook hebben we met het instellen een paar keer telefonisch hulp gehad, en ze kijken meteen mee hoe ze je vraag op kunnen lossen. Kortom top bedrijf. Bedankt camera installatie en Jeffrey!

  Marcel Vogels

  Een geweldig bedrijf met vele mogelijkheden ,en heel betaalbaar! Bedankt voor de goede service!

  Richard Welgraven

  Zeer netjes gemonteerd en de 3 monteurs verdienen een pluim,hebben alles perfect uitgelegd en namen de tijd om alles keurig af te werken

  Jeroen Van de Coterlet

  Vandaag de camera installatie in gebruik genomen welke door jullie vriendelijke en vakkundige monteur Bas is geplaatst en afgeregeld. Kan niet anders dan vermelden dat er top werk is gedaan.
  Jullie bedrijf is voor iedereen een aanrader!

  Rogier Muller

  Uitstekend bedrijf, met monteurs die meedenken. Kan nu vanaf de I-pad of mobile zien, wie voor de deur staat en communiceren gaat prima. Bedankt voor de installatie!

   

  Joop de Vries

  Zeer tevreden met mijn pas geïnstalleerde camera systeem. Alles werk prefect en is te regelen via de telefoon/iPad. Bedankt voor het installeren en meedenken. Ik zal jullie zeker aanraden!

  Nick Versteeg
Gratis advies