Sonos configuratie en installatie

Met de komst van moderne technieken is het mogelijk om bedraad via een UTP kabel via het netwerk, of via de draadloze WIFI verbinding uw muziek te streamen. Een systeem zoals Sonos is uitgebreid en zeer professioneel niet voor niks dat het uitermate populair is. Een groot nadeel kan zijn dat de installatie en of de bekabeling/wifi verbinding voor kopzorgen kan zorgen, de installatie kan soms lastig zijn of u heeft net te weinig netwerk verbinding om het geluid goed af te spelen. Als bedrijf hebben wij zeer ruime ervaring in de installatie maar zeker ook het advies, en configureren van een systeem zoals Sonos, het netwerk, en de WIFI verbinding tot zelfs het trekken van de kabels. Los van Sonos begrijpen wij zeer goed dat u ook een smart TV, tablets en computers heeft die ook een goed wifi signaal verwachten. Mogelijk dat er kinderen zijn die spellen spelen en andere hardware in huis dat ook een grote behoefte heeft voor bandbreedte en snelheid. Door gebruik te maken van professionele maar zeker ook betaalbare zenders, weten wij zowel een snel maar ook een stabiel netwerk te bouwen. Een netwerk wat voor uw media spelers, computers, tablets en zeker ook voor SONOS meer dan perfect werken.
Door gebruik te maken van goede en professionele betrouwbare producten weten wij een perfecte combinatie te maken een Sonos systeem waar u al een hoop geld voor heeft betaald heeft gewoonweg behoefte aan goede zenders die meedenken en die net wat meer power geven dan een huis tuin en keuken zender die u bij de computer zaak om de hoek kan kopen. Laat ons u adviseren? Laat ons het Sonos systeem installeren, en dan weet u het zeker op die manier moet het werken en op die manier geniet u er ook echt 100% van.  

Draadloos naar muziek luisteren

Sonos kan je het beste omschrijven als een draadloze speaker, al kan je de speaker ook via een UTP netwerk kabel aansluiten. Een draadloze speaker welke je op afstand kan programmeren en koppelen aan andere kamers, speakers of telefoons/tablet/computers.  

Sonos installeren

Een sonos systeem naar wens installeren op uw bestaande versterker? Of geheel draadloos met een Play1, Play2 of Play3 , bekabeld, of een sterker signaal voor in de tuin, zolder, zwembad, of schuur…. Wij weten er raad mee! Wij trekken de kabels, leggen het wifi signaal aan dat sterk genoeg is voor al het sonos en internet verkeer… maar ook de elekra bekabeling. Laat uw sonos systeem professioneel installeren ! MegaSnel ICT doet landelijk de installatie geheel naar wens.

Sonos draadloos bereik vergroten en versterken

Uw Sonos systeem heeft net te weinig draadloos bereik of zelfs helemaal geen bereik meer? Door gebruik te maken van onze speciale sterke WIFI zenders kunnen we tot wel 600meter afstand een perfect sterk en snel WIFI signaal aanleggen. Sonos draadloze versterking van het signaal, een professioneel WIFI netwerk dat betaalbaar is maar ook zeer duurzaam.

Sonos laten installeren door de installateur?

Sonos laten installeren door de installateur? Dat is helemaal niet duur! Eén ding is zeker, na de installatie van een Sonossysteem welke wij hebben geïnstalleerd zal het ook echt goed werken! Wij installeren, onderhouden en leggen aan, bekabelen en verbreden het draadloze signaal! Een optimaal SONOS genot dat is wat onze Sonos installatie medewerkers voor u verzorgen. Elektra aanleg, bekabeling aanleg, draadloze netwerken, instellen en programmeren van de verschillende netwerken, en onderhoud van uw wensen. De sonos installatie monteur van Megasnel ICT
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies