De start van MegaSnel als Ubiquiti Specialist

De groeiende markt voor spraak-, video- en datacommunicatie heeft de vraag naar breedband oplossingen wereldwijd opgedreven. Hoewel bedrade netwerken al lang succesvol zijn voor deze toepassingen, zijn deze netwerken niet altijd even eenvoudig aan te leggen. In de laatste jaren zijn ongelicenceerde draadloze breedband netwerken aantrekkelijk geworden om in deze situaties toch oplossingen te kunnen bieden. Om hier een professionele oplossing in te bieden is MegaSnel in zichzelf gaan investeren als Ubiquiti Specialist.

MegaSnel was er vanaf het prille begin bij, het merk Ubiquiti viel ons op en zie nu! Een wereld merk. Meer dan 1000 zenders van UniFi® zijn door onze Ubiquiti Specialisten geplaatst en in onderhoud. Van Ubiquiti is de UniFi® serie de meest populaire. Oersterk, professioneel in gebruik en zowel op 2.4 GHz als 5 GHz beschikbaar. Het mooie is het extreem hoge vermogen en de betaalbare prijs. Het installeren van een UniFi® netwerk doet u natuurlijk bij een Ubiquiti Specialist.

 

De Ubiquiti Specialist legt uit: UniFi®

UniFi® is een revolutionair Wi-Fi-systeem dat bedrijven prestatie, onbegrensde schaalbaarheid en centraal beheer van uw systemen biedt. UniFi® maakt gebruik van een gratis virtuele client/server applicatie die gratis is en geen extra hardware vereist. Dit bespaart u geld en tijd in tegenstelling tot traditionele Wi-Fi systemen.

Met deze intuïtieve software beheert u al uw UniFi® Wireless Acces Points in een eenvoudig te leren UniFi® User Interface. De UniFi® Access Point kunnen snelheden bereiken van wel 1300Mbs (tot wel 125 meter) dankzij de nieuwste Wi-Fi 802.11 AC technologie. Door de onbeperkte schaalbaarheid kunt u uw draadloze UniFi® Wi-Fi netwerk zo groot of klein maken als u zelf nodig heeft.

Zodra de UniFi® server op een Mac of pc is geïnstalleerd, kunt u de UniFi® controller raadplegen via elk apparaat met een webbrowser. De UniFi® besturing kan de beheerder direct toegang geven tot duizenden UniFi® Access Points.

 

Onze favoriet van de UniFi® serie

Een hoog vermogen Wi-Fi zender die u grenzeloos laat genieten van snelle netwerk verbindingen! Wij vinden dit als Wi-Fi en Ubiquiti Specialist het neusje van de zalm. Wij zullen niet ontkennen dat dit merk met hun producten de helden zijn achter verschillende grote telecomnetwerken over de gehele wereld!

Interface van een Ubiquiti Specialist aan het werk

 

De meest betrouwbare producten voor top Wi-Fi

Als Ubiquiti Specialist weten wij dat de Ubiquiti UniFi® Wireless Wi-Fi zenders de meest betrouwbare draadloze zenders op de markt zijn. Dit vanwege een groot en voornamelijk sterk vermogen en een management tool die veel mogelijk maakt voor u als gebruiker. Ook als oplossing voor systeembeheerders laat UniFi® mogelijkheden laat zien die normaal alleen maar te wensen waren!

Top Wi-Fi voor kantoor of horeca met een Ubiquiti Specialist

De Ubiquiti UAP-AC is bedoeld voor zakelijk gebruik en kan tot maximaal 100 gelijktijdige gebruikers aan per access point dankzij het grote geheugen van 256 MB. Dit maakt de Ubiquiti UAP-AC uitermate geschikt voor kantoor- of horecaomgevingen. U kunt meerdere access points met elkaar verbinden via de gratis Ubiquiti controller software waarmee fast roaming mogelijk wordt.

Door dit toe te passen zullen de access points onderling de verbindingen van de verschillende clients van elkaar overnemen en netjes verdelen zodat de access points niet te zwaar worden belast en iedereen evenveel bandbreedte ter beschikking heeft. Het access point kan met behulp van bijgeleverde plafondmontage worden opgehangen en is dankzij PoE+ met 1 netwerkkabel te voeden en van netwerkverbinding te voorzien.

Combineer 2,4 GHz en 5 GHz clients
De Ubiquiti UAP-AC ondersteunt De Wireless-AC standaard waardoor simultane 2,4 GHz en 5 GHz clients kunnen verbinden met een maximale snelheid van 1300 Mbps. De Wireless-AC standaard is ook backwards compatible met oudere Wi-Fi standaarden zodat ook oudere Wi-Fi apparatuur zonder problemen met uw netwerk kan verbinden.

Eenvoudig beheer en QoS
De Ubiquiti UAP-AC kan via de gratis Ubiquiti controller software worden beheerd vanuit 1 centraal punt. Daarnaast zit er geavanceerde Quality of Services (QoS) in het apparaat waarmee u per client het gebruik kunt beheren. Met de software is het mogelijk uw eigen login portal te maken zodat u bezoekers kunt verwelkomen in uw eigen huisstijl en met eigen logo.

Power over Ethernet (PoE)
Om de Ubiquiti UAP-AC van stroom te voorzien gebruikt u de meegeleverde PoE+ injector welke via de 802.3at PoE standaard werkt. Dankzij PoE kunt u het access point van netwerkaansluiting en stroom via 1 kabel voorzien.

 

De perfecte Wi-Fi oplossing binnen handbereik met een Ubiquiti Specialist

MegaSnel ICT is leverancier en installateur van UniFi® oplossingen van Ubiquiti Networks.
Onze Ubiquiti Specialist helpt u met een end-to-end systeem van netwerkapparaten voor meerdere locaties binnen één uniforme interface.

Ook een UniFi netwerk laten installeren door onze Ubiquiti Specialist?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis advies op locatie.

unifi-gateway-overview - ubiquity specialist

 
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies