Wifi aanleg en onderhoud voor bedrijven

WIFI AANLEGGEN HOTEL

Adverteert een hotel met gratis wifi? Dan moet er natuurlijk ook een snelle en betrouwbare wifi verbinding beschikbaar zijn voor reizigers. Zakelijke reizigers vertrouwen op hun internet verbinding voor het onderhouden van contact met hun klanten en kantoor. Recreatieve gasten willen een snelle wifi verbinding voor entertainment en het in contact blijven met familie en vrienden.

Een gratis wifi verbinding heeft positieve invloed op de totaalbeleving en ook op het overnachtingstarief. Helaas vergeten hotels dat nogal eens. De beschikbaarheid van wifi is een belangrijke factor bij de keuze voor een hotel accommodatie. Niemand wil lang kijken naar buffer balken, trage upload en download snelheden of beperkte bandbreedte.

WIFI AANLEGGEN RESTAURANT/ CAFÉ / HORECA

Door draadloos internet geeft u als horeca ondernemer een stuk extra service aan uw gasten. Zij zullen blij zijn dat ze gratis op internet kunnen. U kunt het draadloze internet zelfs inzetten om uw restaurant te promoten. Door het wifi netwerk op te stellen kunt u uw bezoekers ook om een ‘gunst’ vragen. Bijvoorbeeld of ze uw Facebook pagina willen liken, of een recensie willen delen op Iens dat het in uw restaurant lekker en gezellig is. Op deze manier wordt de naam van uw restaurant of café over het internet verspreid zonder dat het u veel moeite kost. U ruilt de draadloze netwerk service voor reclame.

WIFI AANLEGGEN VAKANTIEPARK EN CAMPING

Gemakkelijk tijdens de vakantie uw e-mail of Facebook checken? Natuurlijk wilt u dat! Op vakantie nemen we ook onze mobiele devices mee. Om zo vanaf ons vakantie adres contact te kunnen houden met het werk, het thuisfront en onze sociale netwerken.

Niet alleen bij de receptie, maar ook in je eigen cottage of staplek verwachten we tegenwoordig een betrouwbare internet verbinding. Gasten willen daarvoor vaak wat extra’s betalen, dan kan via zelf bedachte abonnementen, zoals bijvoorbeeld een uur of een dag wifi toegang. Maar op veel vakantieparken en campings is gratis wifi inmiddels zo gewoon als gratis kinderanimatie.

WIFI AANLEGGEN KANTOOR

Een modern kantoor is tegenwoordig voorzien van een draadloos wifi netwerk voor werknemers die met hun laptops, tablets, smartphones en printers constant een draadloze verbinding nodig hebben met internet en het bedrijfsnetwerk. Voor bezoekers van uw locatie wilt u wellicht een gast verbinding waarmee uw gasten kunnen verbinden met internet, maar geen toegang hebben tot uw interne wifi netwerk. Beide draadloze kantoor netwerken moeten betrouwbaar, snel en eenvoudig te beheren zijn. Dat kan bijvoorbeeld via een VLAN, twee of meerdere virtueel gescheiden netwerken. Megasnel adviseert, configureert de router en kan ook de QoS (Quality of Service) en protocollen, zoals P2P, instellen.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT

Referenties

Deze klanten ging u voor

Gratis advies