Wifi laten installeren op de camping ?

In een zakelijke omgeving is een perfecte WiFi verbinding onmisbaar. De meeste campings en of hotels hotels [ en zelfs havens ]  zijn tegenwoordig voorzien van een draadloos netwerk waar zowel medewerkers als bezoekers met hun laptop, tablet of mobiele telefoon gebruik van kunnen maken. megasnel realiseert een uitstekende internetverbinding – draadloos of bekabeld – en is daarnaast uw partner voor de aanleg, het onderhoud of advies met betrekking tot uw zakelijke internetdiensten.

Beveiligde internetverbinding voor gasten

Voor gasten van uw hotel zorgen we voor een beveiligde netwerkverbinding, waarmee gasten verbinding kunnen maken met het internet, maar geen toegang hebben tot uw interne netwerk. Beide netwerken moeten betrouwbaar, snel en eenvoudig te beheren zijn. Op basis van uw internetwensen – gaat het om dekking of snelheid? – geven we u een passend advies over de mogelijkheden.

Uw WiFi altijd up to date met een onderhoudscontract

Met een servicecontract van Megasnel wordt uw netwerk 24/7 gemonitord en kunnen we direct ingrijpen zodra er een fout in uw verbinding wordt geconstateerd. We komen regelmatig bij u langs om de veiligheidsstatus van de verbinding te controleren en updates uit te voeren.

Snelle WiFi verbinding voor Hotel, camping, haven.

Wilt u zorgeloos gebruikmaken van uw zakelijke WiFi? Het bereik van uw verbinding vergroten of de snelheid van uw WiFi verbinding drastisch verhogen?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

heatmap wifi meting camping

WiFi voor alle gasten

Als ondernemer in de horeca weet je dat je gasten er vanuit gaan dat je goede WiFi hebt. Voor veel mensen is slechte WiFi een reden om niet nog een keer langs te komen. Zonde dus, als de WiFi in je horecazaak instabiel of erg traag is. Problemen met je WiFi verbinding kunnen het succes van je zaak in de weg zitten. Daarnaast is het mogelijk om gasten zich te laten aanmelden via een speciale pagina waar ze hun gegevens achterlaten, je pagina op Facebook liken of een speciale pagina van je website te zien krijgen. Een mooie manier van marketing voor je bedrijf.

WiFi voor de horeca: dekking en snelheid

MegaSnel zorgt voor een goede dekking en snelheid daar waar de gasten gebruik maken van het internet. Voor een hotel betekent dat meestal dat je goed en snel internet wilt aanbieden op alle kamers. Heb je een restaurant? Dan wil je dat de gasten overal toegang hebben tot goed werkend WiFi. Daarnaast is het vaak handig om zowel een intern- als een gastennetwerk aan te maken.

Camping Wifi
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT

Referenties

Deze klanten ging u voor

Gratis advies