WiFi netwerk aanleggen

Wilt u een wifi netwerk aanleggen voor uw onderneming of voor in huis? De specialisten van Megasnel helpen u graag. De basis van de zenders zijn altijd de kabels. Bij Megasnel trekken wij deze belangrijke kabels professioneel en volgens de regels waardoor wij het juiste wifi netwerk kunnen aanleggen voor u!

De kabels die wij bij Megasnel gebruiken kunnen zowel de POE-stroom als het netwerk signaal aan. Het netwerksignaal kan zelfs oplopen tot 1 GBIT. 1 GBIT staat gelijk aan 1000 MBit. Het installeren van een wifi netwerk hangt en staat met het meten van de prestaties. Megasnel test en trekt de kabels voor u, leggen het wifi netwerk aan en programmeren de zenders zodat deze werken op de manier zoals zij horen te werken.

Aanleg bekabeling voor WiFi netwerk

Een wifi netwerk aanleggen wordt door Megasnel altijd bekabeld gedaan. De reden hiervan is dat de toevoer voor het juiste wifi netwerk nog altijd de kabels zijn. Met een bekabeld wifi netwerk bent u verzekerd van een snellere verbinding dan met een draadloos netwerk, een bekabeld wifi netwerk zal namelijk altijd sneller zijn dan welk draadloos netwerk dan ook.

Voor het aanleggen van wifi netwerken gebruiken we bij Megasnel verschillende wifi zenders. De keuze voor welke wifi zender wij gebruiken is afhankelijk van de soort klant en het type locatie waar de wifi wordt aangelegd. Zo hebben wij onder andere een Unifi zender van het merk Ubiquiti, een Merka van Cusco of een Aruba wifi zender. De gehele installatie van het hele netwerk is gedaan door de specialisten van Megasnel. De monteurs en specialisten van Megasnel hebben jarenlang ervaring op het gebied van wifi netwerk aanleggen en weten daardoor precies wat er nodig is voor uw netwerk.

Contact

Alles met betrekking tot een wifi netwerk aanleggen kunnen wij van Megasnel voor u doen tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jarenlange ervaring van onze monteurs en specialisten weten wij precies wat u nodig heeft voor het perfecte wifi netwerk. Of u nu een wifi netwerk voor uw bedrijf wilt aanleggen of als particulier een betere verbinding wilt wij van Megasnel staan voor u klaar.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 036 5298 447 of stuur een mail naar: info@megasnel.nl. U kunt er ook voor kiezen om ons terugbel formulier in te vullen en dan nemen wij contact met u op!

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT

Referenties

Deze klanten ging u voor

Gratis advies