Wifi netwerk op school

Wifi netwerken zijn niet meer weg te denken bij u thuis, op kantoor, de camping maar zeker ook op scholen. De kinderen leren doormiddel van DIGI borden, iPad’s en natuurlijk computers. Als bedrijf leveren en installeren wij complete betaalbare WIFI netwerken op scholen wat tot een grote kostenbesparing van soms wel 45% kan zorgen.

Veel installateurs van WIFI netwerken rekenen hoe bedragen voor het opmaken van offertes en het maken van een scan, dit zijn diensten welke wij kosteloos leveren, omdat wij u graag overtuigen van onze kwaliteit en betrouwbaarheid.

Maar ook de installatie, configuratie, bekabeling , levering van de WIFI zenders en het opleveren van het gehele project doen we zeer betaalbaar omdat er geen tussenschakels zijn, u betaalt direct aan ons en dat is uw grootste winst.

WIFI kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, het is een kunst dit op een goede manier te configureren en de storingen er uit te filteren. De juiste kanalen en de juiste frequentie zoeken wij op en stellen we in. Maar daar zal het niet bij ophouden want wij leren de door ons geleverde hardware mee te denken en te schakelen als het nodig is.

 

Speciaal WIFI netwerk systeem voor scholen en instellingen

Omdat veiligheid belangrijk is en er overal regels zijn waar iedereen zich aan zal moeten houden zorgen wij dat er ook verkeersregels zijn op het WIFI netwerk.

Wat mag wel, wat mag niet, en wat als , wij zorgen dat uw systeem op en top en in top conditie zal draaien, maar nog mooier wij kunnen op afstand het systeem voor u monitoren, en inspringen bij mogelijke nieuwe wensen en of aanpassingen.

Het systeem is zo ontwikkeld dat wij een mogelijk probleem het systeem zichzelf zal onderhouden en op deze manier storingen nagenoeg niet
zullen voorkomen.

Een snel en betrouwbaar draadloos netwerk op school is met de komst van dit systeem een mooie kans om geld te besparen en tegelijk
een stap in de moderne richting te zetten.

 

Super veilig WIFI netwerk voor school

Het systeem is veilig en snel en los van dit alles betrouwbaar, want het moet doen wat het moet doen, niets meer en niets minder. De zenders zoals wij deze leveren zijn dan ook door ons dermate aangepast en afgesteld dat ze alles doen wat ze moeten doen en universeel te gebruiken zijn ongeacht wie uw systeem beheer is of leverancier van hardware.

 

Weten wat er op uw WIFI netwerk gebeurd

Het is fijn te weten wat er op uw netwerk gebeurd, wij kunnen u dan ook het inzicht geven over het gebruik, de piek tijden, maar ook wie wat aan het doen is wanneer, en waar.

Welke klas lokalen maken er het meeste gebruik van, welke leerlingen doen er niks, of juist wel, hoe laat of het het drukst of wanneer
juist niet…  allemaal informatie die van belang kan zijn.

Op het moment dat u weet dat het in een bepaalde klas niet zoveel gebruikt is, dan kan u hier actie op ondernemen door op deze manier het interactieve gebruik wat meer onder de
aandacht te brengen.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies