Wi-Fi Versterken | Sneller Wi-Fi netwerk

Een beter bereik en een sneller Wi-Fi netwerk. Dat is wat iedereen tegenwoordig wil en dat kan ook met het gebruik van de juiste materialen en een goede afstelling. Wij maken gebruik van speciale hoog-vermogen zenders met intelligentie.
De zenders communiceren met elkaar waardoor ze de juiste instellingen met elkaar afstemmen zonder dat u dit
merkt of hinder van ondervindt.

Ideaal voor een huis met meerdere verdiepingen, een groot kantoorpand, |een loods, grote magazijnen, campings of havens waar een goed Wi-Fi netwerk gewenst is.

Een sterk en stabiel, snel Wi-Fi netwerk voor iedereen

Wij weten er wel raad mee! Of het nu gaat om een klein of een groot project, een kleine of
een grote omgeving? Wij helpen u graag snel met een sneller Wi-Fi netwerk!

 

Het Wi-Fi netwerk versterken

Betaalbare oplossingen vinden is een uitdaging voor ons. Of het nu gaat om een hotel, een vakantiepark, of een grote loods of tijdelijke netwerkverbinding. Wij zullen er alles aan doen om de juiste oplossing voor de juiste prijs te vinden. Een monteur voor huidige problemen? Of een geheel nieuw project? Een monteur welke alle problemen snel en juist oplost? Het klinkt te mooi om waar te zijn maar onze computer- en netwerkmonteurs hebben de beste opleidingen genoten en krijgen de beste spullen om hun werk professioneel uit te voeren. Dit allemaal zodat u een sneller Wi-Fi netwerk heeft.

monteur welke wifi dekking komt inmeten en advies geeft

 

Maar los van dit alles, zijn ze officieel een MegaSnel ICT CERTIFIED PROFESSIONAL en kunt u enkel en alleen de beste monteurs verwachten. Neem geen genoegen met minder, dat doen wij namelijk ook niet ! En bijna vergeten: ook nog één van de goedkoopste professionele services van Nederland.

De aanleg van draadloze netwerken, onderhoud van draadloze netwerken, reparatie en vervanging is een vaak voorkomende vraag. Tevens het updaten van netwerken en verzorgen van de snelle Wi-Fi netwerken.

Meetapparatuur

Door de grote vraag naar oplossingen voor problemen beschikt MegaSnel ICT over diverse meetapparatuur. Hierdoor kunnen wij storingen opzoeken en op verzoek verhelpen. Deze apparatuur zetten wij ook in om het zendbereik te kunnen meten, voor een sneller Wi-Fi netwerk.

Draadloze netwerken voor hotels, campings of de horeca: steeds meer ondernemers zien de voordelen van een zogenoemde hotspot en/of internettoegang. Echter het probleem is meestal het bereik; wij hebben juist voor deze problemen diverse oplossingen. Waar veel bedrijven met oplossingen komen van vele duizenden euro’s hebben wij vaak een goedkopere creatievere oplossing.

Wij geven dan ook graag advies over de mogelijkheden tot inzetten van een draadloos netwerk binnen uw organisatie: vakantiepark, bungalow, hotel, grote loods, en tevens ook voor grote afstanden.

 

WIFI netwerk laten meten - een beter wifi netwerk

 

Betrouwbare partner & Service

Door gebruik te maken van de installatie en levering van MegaSnel ICT heeft u tegelijkertijd ook een betrouwbare partner aan de haak geslagen. Bij uitval, storing of problemen zijn wij snel ter plaatse om u te helpen. Ook in het geval van problemen welke niets met onze aansluitingen te maken hebben kunnen wij u zo snel mogelijk proberen te helpen, dit is bij ons een stuk service. In de afgelopen ruim 15 jaar hebben wij hard aan onze naam gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wij zijn dan ook zeer trots op al onze opdrachten. Zeker gezien het feit dat nagenoeg alle klanten bij ons terugkomen, dat wil vaak iets zeggen over de tevredenheid betreft onder andere een sneller Wi-Fi netwerk.

Sneller Wi-Fi netwerk bij u inzetbaar?

Wi-Fi is er voor zowel zakelijk als privé: u kunt hierbij denken aan een vakantiepark wat graag Wi-Fi wilt aanbieden aan hun gasten, maar ook een winkelcentrum, snackbar, hotel of diverse kinderspeelparadijzen waar wij verantwoordelijk zijn voor de Wi-Fi verbinding. Ook kunt u denken aan een magazijn: orderpick systemen werken vaak met draadloze verbindingen of alsmede een magazijn met diverse terminals. Wi-Fi is altijd een oplossing, klein of groot: wij maken er graag deel vanuit en helpen u graag.

Point 2 Point / Straalzenders

Waar kabels trekken moeilijk is, kan Wi-Fi een goede optie zijn. Zo hebben wij de oplossing als alternatief voor een kabel “Point 2 point” tot wel 8 kilometer probleemloos een verbinding van maximaal 108 MBit voor een betaalbare prijs. Maar nog leuker gaat het worden als we het gaan combineren: stel je voor u wenst een park of een hal te voorzien van Wi-Fi met een dekking over het gehele gebied maar nergens liggen kabels? Door een Point-2-Point en een acces point te gebruiken kunnen we van punt naar punt overbruggen. Daarnaast vullen wij aan met zenders om tegelijkertijd uit te kunnen zenden. Zo kunnen wij zéér snel maar ook voordelig een professioneel en sneller Wi-Fi netwerk bouwen. Mocht je opeens meer dekking nodig hebben? Slechts een kleine uitbreiding zal voldoende zijn om als een uitbreiding het geheel meer dekking te geven.

 

draadloze straalverbinding

 

Tijdelijke internetverbinding huren voor sneller Wi-Fi netwerk

Heeft u tijdelijk een verbinding nodig van pand A naar pand B of wilt u op een lastige locatie een internet of netwerkverbinding? Of het nu gaat om huur of om koopoptie: wij hebben altijd een passende oplossing. Een tijdelijke internet of netwerkverbinding kunnen wij organiseren via een straalverbinding Wi-Fi Point 2 point, maar ook in combinatie met 3G, 4G, UMTS en schotelinternet.

 

Hoog vermogen Wi-Fi zenders

De sterkste zal overwinnen en dat is zeker zo bij een Wi-Fi netwerk. Hebben uw buren een sterkere zender? Dan zal dat in uw nadeel zijn; immers zal hun apparatuur uw bereik overtreffen.

Door onze speciale zenders te gebruiken weet u zeker dat uw zender het zal winnen en dat het resultaat sneller Wi-Fi netwerk zal zijn.

 

Unifi wifi zender en accesspoint installatie 6

 

De zenders kunnen zowel op 2,4 GHz als ook op de dualband 5 GHz band worden geleverd als ook een combinatiepakket. Zoals we deze speciaal voor Apple producten kunnen leveren of nog uitdagendere situaties.

Een hoogvermogen zender is tot 250 stuks onderling te koppelen. Heeft u een groot magazijn, een grote tuin, een extra schuur? Of meerdere verdiepingen? Dan is dit precies wat u zoekt. Alle zenders zijn samen één groot netwerk, met één en dezelfde instellingen en allemaal centraal te regelen en te beheren.

 

Contact voor een sneller Wi-Fi netwerk

Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op 036 52 98 447 of neem contact met ons op via het contactformulier.
Sneller Wi-Fi netwerk? Zakelijk of privé? Wij weten er wel raad mee! Of het nu gaat om een klein of een groot project, een kleine of een grote omgeving? Wij helpen u graag snel!

 

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies