WIFI Versterken

Een beter bereik en een sneller WiFi netwerk. Dat is wat iedereen tegenwoordig wil en dat kan ook met het gebruik van de juiste materialen en een goede afstelling. Wij maken gebruik van speciale hoog-vermogen zenders met intelligentie. De zenders communiceren met elkaar waardoor ze de juiste instellingen met elkaar afstemmen zonder dat u dit merkt of hinder van ondervindt. Ideaal voor een huis met meerdere verdiepingen, een groot kantoorpand, |een loods, grote magazijnen, campings of haven’s waar een goed WiFi netwerk gewenst is.

Een sterk en stabiel, snel WIFI netwerk voor iedereen

Wij weten er wel raad mee! Of het nu gaat om een klein of een groot project, een kleine of een grote omgeving? Wij helpen u graag snel!  

Het WiFi netwerk versterken

Betaalbare oplossingen vinden is een uitdaging voor ons. Of het nu gaat om een hotel, een vakantiepark, of een grote loods of tijdelijke netwerkverbinding. Wij zullen er alles aan doen om de juiste oplossing voor de juiste prijs te vinden. Een monteur voor huidige problemen ? Of een geheel nieuw project ? Een monteur welke alle problemen snel en juist oplost ? Het klinkt te mooi om waar te zijn maar onze computer- en netwerkmonteurs hebben de beste opleidingen genoten en krijgen de beste spullen om hun werk professioneel uit te voeren. wifi dekking Maar los van dit alles, zijn ze officeel een MegaSnel ICT CERTIFIED PROFESSIONAL en kunt u enkel en alleen de beste monteurs verwachten. Neem geen genoegen met minder, dat doen wij namelijk ook niet ! En bijna vergeten: ook nog een van de goedkoopste professionele service van Nederland. De aanleg van draadloze netwerken, onderhoud van draadloze netwerken, reparatie en vervanging is een vaakvoorkomende vraag. Tevens het updaten van netwerken en verbeteren van de draadloze Wi-Fi netwerken.

Meet-apparatuur

Door de grote vraag naar probleem-oplossingen beschikt MegaSnel ICT over diverse meetapparatuur. Hierdoor kunnen wij storingen opzoeken en op verzoek verhelpen. Deze apparatuur zetten wij ook in om het zendbereik te kunnen meten. Draadloze netwerken voor hotels, campings of de horeca: steeds meer ondernemers zien de voordelen van een zogenoemde hotspot en/of internettoegang. Echter het probleem is meestal het bereik; wij hebben juist voor deze problemen diverse oplossingen. Waar veel bedrijven met oplossingen komen van vele duizenden euro’s hebben wij vaak een goedkopere creatievere oplossing. wifi meten Wij geven dan ook graag advies over de mogelijkheden tot in gebruikname van een draadloos netwerk binnen uw organisatie: vakantiepark, bungalow, hotel, grote loods, en tevens ook voor grote afstanden.

Betrouwbare partner & Service

Door gebruik te maken van de installatie en levering van MegaSnel ICT, heeft u tegelijkertijd ook een betrouwbare partner aan de haak geslagen. Bij uitval, storing of problemen zijn wij snel ter plaatse om u te helpen. Ook in het geval van problemen welke niets met onze aansluitingen te maken hebben kunnen wij u zo snel mogelijk proberen te helpen, dit is bij ons een stuk service. In de afgelopen ruim 15 jaar hebben wij hard aan onze naam gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wij zijn dan ook zeer trots op al onze opdrachten. Zeker gezien het feit dat nagenoeg alle klanten bij ons terugkomen, dat wil vaak iets zeggen over de tevredenheid.

WIFI bij u inzetbaar?

WiFi is er voor zowel zakelijk als privé: u kunt hierbij denken aan een vakantiepark wat graag WiFi [draadloos internet] wilt aanbieden aan hun gasten, maar ook een winkelcentrum , of een snackbar, hotel of als voorbeeld diverse kinderspeelparadijzen waar wij verantwoordelijk zijn voor de WiFi verbinding. Ook kunt u denken aan een magazijn: orderpick systemen werken vaak met draadloze verbindingen of alsmede een magazijn met diverse terminals. WiFi is altijd een oplossing, klein of groot: wij maken er graag deel vanuit en helpen u graag.

Point 2 Point / Straalzenders

Waar kabels trekken moeilijk is, kan WiFi een goede optie zijn. Zo hebben wij de oplossing als alternatief voor een kabel “Point 2 point” tot wel 8 kilometer probleemloos een verbinding van maximaal 108 MBit voor een betaalbare prijs. Maar nog leuker gaat het worden als we het gaan combineren: stel je voor u wenst een park of een hal te voorzien van WiFi met een dekking over het gehele gebied maar nergens liggen kabels ? Door een Point-2-Point en een accesspoint te gebruiken kunnen we van punt naar punt overbruggen, en daarnaast aanvullen met zenders om tegelijkertijd uit te kunnen zenden. Zo kunnen wij ZEER snel maar ook erg voordelig een professioneel en snel netwerk bouwen. Mocht je opeens meer dekking nodig hebben ? Slechts een kleine uitbreiding zal voldoende zijn om als een uitbreiding het geheel meer dekking te geven. straal verbinding

Tijdelijke internetverbinding huren

Heeft u tijdelijk een verbinding nodig van pand A naar pand B of wilt u op een lastige locatie een internet of netwerkverbinding ? Of het nu gaat om huur of om koopoptie: wij hebben altijd een passende oplossing. Een tijdelijke internet of netwerkverbinding kunnen wij organiseren via een straalverbinding [ WiFi ] Point 2 point, maar ook in combinatie met 3G, 4G, UMTS en schotelinternet. Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op 036 52 98 447 of neem contact met ons op via het contactformulier. Meer WiFi bereik? Zakelijk of privé? Wij weten er wel raad mee ! Of het nu gaat om een klein of een groot project, een kleine of een grote omgeving ? Wij helpen u graag snel!  

Hoog-vermogen WiFi zenders

De sterkste zal overwinnen en dat is zeker zo bij een WiFi netwerk. Hebben uw buren een sterkere zender ? Dan zal dat in uw nadeel zijn; immers zullen hun apparatuur uw bereik overtreffen. Door onze speciale zenders te gebruiken weet u zeker dat uw zender het zal winnen en dat het resultaat een snel en sterk netwerk zal zijn. WIFI netwerk zender sterk vermogen   De zenders kunnen zowel op 2,4 Ghz als ook op de dualband 5 Ghz band worden geleverd als ook een combinatiepakket. Zoals we deze speciaal voor Apple producten kunnen leveren of nog uitdagendere situaties. Een hoogvermogen zender is tot 250 stuks onderling te koppelen. Heeft u een groot magazijn, een grote tuin, een extra schuur ? Of meerdere verdiepingen ? Dan is dit PRECIES wat u zoekt. Alle zenders zijn samen één groot netwerk, met één en dezelfde instellingen en allemaal centraal te regelen en te beheren.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies