Alarm Systemen

Alarmsysteem

Een alarmsysteem of alarminstallatie is een onmisbaar onderdeel van beveiliging en bewaking. Zo'n elektronisch
systeem detecteerd dreigende situaties en alarmeert de juiste personen.

Net zoals onze camerabewakingpakketten zijn ook onze alarminstallatie pakketten ALL-IN. Dus ook inclusief
montage en installatie. Geen maandelijkse kosten en geen verplichte meldkamer. U bent dus eenmalig een bedrag 
kwijt en daarna bent  u vrij in het gebruik.

Alarm systemen en intercom

Een Alarm of een Intercom systeem kan zeker bijdragen aan de veiligheid en woongenot. Met een stuk meer rust zal
u rustig kunnen slapen, en met een goed gevoel kan u de deur achter uw rug dicht doen.

Meer informatie over onze Alarm Systemen

MegaSnel Alarm installatie Systemen

Onze alarmsystemen kunnen zowel bekabeld als draadloos, zijn stijlvol en kunnen naar wens en smaak worden samengesteld en worden aangepast. De alarmsystemen zijn geschikt voor thuis privé gebruik maar zeker ook voor op de zaak, het bedrijf of op kantoor door deze door ons te laten certificeren met het juiste BORG certificaat. Wij benaderen elke situatie apart. Elke situatie is anders en vergt een ander alarmsysteem.

Het aanleggen van een inbraakalarmsysteem is vaak minder complex dan u denkt. Het alarmsysteem tegen inbraak werkt met sensoren op ramen en deuren. Ook bewegingsdetectoren zijn mogelijk of de combinatie met camerabewaking. Wordt een raam of deur geopend of andere beweging gedetecteerd dan wordt het alarm in werking gesteld.

Afhankelijk van de keuze zal er dan een alarm afgaan of wordt de alarmcentrale of meldkamer gewaarschuwd. Uiteraard kunt u er ook zelf voor kiezen om zelf de melding te krijgen.

Mocht u vragen hebben kunt u altijd direct contact met ons opnemen voor al uw vragen en advies !

Een alarm systeem kopen of huren ?

Veel klanten vragen ons of ze beter een systeem kunnen kopen of huren. Het eerlijke antwoord zou zijn dat het beter is het systeem te kopen. Immers waar een systeem zoals wij deze aanbieden voor rond de € 1000,- koop inclusief montage en installatie zal kosten, zal de prijs bij huur - als u dit bij een ieder ander bedrijf met een contract zou afnemen met een gemiddelde looptijd van 5 jaar, u al nel € 3800- € 4500 euro kosten! Tel uit hun winst en uw verlies.

Veel te dure huur en leaseovereenkomsten als je het ons zou vragen en wat krijgt u ervoor ? Naast de normale onderhoudscontracten waar u gewoon alsnog achteraf een extra rekening zal krijgen en naast de meldkamer waar u voor handelingen veelal ook nog een extra rekening zult ontvangen. Het verschil is nagenoeg alleen een hele dure rekening.

Transparante kosten kunnen u veel meer rust geven en de zekerheid dat alles uw eigendom is en niet onderdeel is van een veel te dure leaseovereenkomst.

Alarm systeem mogelijkheden

Net zoals met een auto is het ene alarmsysteem zeer zeker de andere niet. Als leverancier en installateur kijken we naar de meest duurzame kwaliteit, maar ook naar het design van het alarmsysteem want niemand wil een lelijke unit aan de deur of grote sensoren die afstoten en afbreuk aan uw gebouw of woning maken. Een slim alles-in-een systeem om uw woonhuis of bedrijf draadloos te beveiligen tegen inbraak. U kunt zelf opgeven wie er gebelt zal worden bij een alarm; dit kan uzelf zijn maar tevens ook een kennis, familie of de meldkamer.

Ook handig om te weten is dat een alarmsysteem heel makkelijk ook te koppelen is aan rook/brandmelders waardoor dit alarmsysteem automatisch een brandbeveiliging systeem zal worden.

Zelf beslissen wat u met het alarmsysteem wenst

Waar moet de melding heen; naar uzelf ? Uw ouders, kinderen, buurman of collega ? Of juist wel een meldkamer ? Moet het alarmsysteem los zelfstandig werken of juist samen met een camerasysteem ?

U wenst en wij regelen het in, en dat alles voor een vast, laag en nog belangrijker: een eenmalig bedrag als investering.

Deze klanten gingen u voor: