ICT dienstverlening

Uw computer en zeker uw netwerk spelen steeds meer en meer een belangrijker punt in uw organisatie. Daar zij wij ons ook zeer van bewust; u wilt het liefste zo snel mogelijk verlost zijn van uw problemen en vraagstukken. Maar liever wenst u natuurlijk helemaal geen problemen. Ook daarbij kunnen wij u proberen te ondersteunen.

MegaSnel is gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van al uw ICT onderdelen; dat wil zeggen dat wij volledig de zorgen uit handen nemen indien gewenst. Of het nu gaat om het oplossen van een spoed-probleem of het opzetten van een geheel nieuw netwerk; iedere klant is voor ons even belangrijk en deze helpen wij dan ook graag. Al meer dan 20 jaar staat MegaSnel garant voor kwaliteit, service en uitstekende vakkennis. Vraag daarom gerust om onze referenties.

Zakelijke computerondersteuning en systeembeheer

Systeembeheer en ICT diensten van MegaSnel zijn mogelijk in geheel Nederland, zo zitten wij dagelijks door het gehele land. Door de groeiende mogelijkheden kan 90 % van alle problemen remote worden opgelost, wat veel sneller een oplossing kan bieden bij de problemen. Waar een systeembeheerder vaak enorm prijzig kan zijn om in dienst te nemen, bieden wij tevens een flexibele oplossing als oproep systeembeheerder.

En indien gewenst een vast contactpersoon en een vaste lage prijs en geen verplichtingen. Onze medewerkers kunt u zien als een helpende hand als u deze nodig heeft. Het heeft namelijk geen zin om bij een onderneming met 20 werkzame personen een systeembeheerder vast 40 uur per week neer te zetten. Vaak is 2 tot 10 uur per maand meer dan voldoende en bij regelmaat nog minder. Wij spelen in op deze markt door ons flexibel in te zetten en mee te werken en voelen ons betrokken bij uw onderneming. Uw systeem- en netwerkproblemen lossen wij op.

Systeembeheer

Het is een gegeven dat het ICT netwerk van uw bedrijf continu beschikbaar moet zijn. Met andere woorden; u dient altijd op uw automatisering te kunnen rekenen. Bij defecten en storingen kunt uw organisatie niet of niet optimaal functioneren en werken. Goed systeembeheer voorkomt defecten en lost storingen sneller op. Dat scheelt tijd, geld en vaak heel veel ergernis.

Systeembeheer wordt door MegaSnel binnen elk bedrijf, groot of klein, op een uitstekende manier ingevuld. Dit varieert per organisatie omdat overal andere vereisten worden opgesteld. Uitgangspunt is uiteraard altijd dat de systemen blijven draaien en oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. De proactieve benadering van Megasnel systeembeheer maakt dit mogelijk voor u .

Systeembeheer voor uw bedrijf

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB bedrijf, is een eigen systeembeheer geen haalbare (en betaalbare) optie. Problemen oplossen, daar zijn wij goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om problemen voor onze klanten te voorkomen.

Heeft u behoefte aan incidentele ondersteuning? Onze adhoc dienst, zonder verdere vaste overeenkomsten of kosten, is dan de meest logische keuze. Wilt u liever regelmatige controles op afstand? Dan bieden wij remote systeembeheer. Bij behoefte aan een systeembeheerder op locatie en persoonlijke contact is systeembeheer op locatie de beste optie.

Zelfs uw ICT volledig uitbesteden voor een vast bedrag per werkplek, zonder dat u er verder naar omkijken naar heeft behoort tot de mogelijkheden welke wij bieden.

Neem graag contact met ons op indien u vragen heeft.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies