Werkwijze

Benieuwd wat MegaSnel voor u zou kunnen betekenen ? Openheid en eerlijkheid is voor ons veel waard. Door de kennis en ervaring welke wij hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar kunt u een hoop voordeel mee doen en ergernis voorkomen. De samenstelling van de juiste oplossing in uw situatie en vraagstuk is één daarvan, maar het installeren en beheren van het geheel op de juiste manier met begrip van hedendaagse technieken is mogelijk nog wel belangrijker.

Stappenplan:

 

Kennismaking, inventarisatie en opdrachtomschrijving

Graag komen wij met u persoonlijk in contact zodat wij samen de wensen en behoeftes kunnen doorspreken. Wij bespreken of inventariseren de huidige situatie en nemen daarin uw eisen en wensen mee. Wat is het doel, wat wilt u ermee bereiken en aan welke voorwaarden moet het voldoen.  Graag komen onze specialisten vrijblijvend langs als de situatie dit verlangt om dit persoonlijker te bespreken en om een juiste plan van aanpak in de vorm van een stappenplan te maken.

Offerte

Aan de hand van de opdrachtomschrijving en stappenplan wordt er een offerte opgesteld met alle wensen en technische details. De offerte nemen we gezamenlijk door om misverstanden te voorkomen. Na uw akkoord gaan we aan de slag met het project.

Planning en uitvoering

Samen met de planner kijken wij daarna gezamenlijk in de agenda voor een datum dat wij de juiste specialisten bij u kunnen inplannen. De kunst is het zoeken van de juiste technische specialist bij de juiste klus, immers is iedere persoon is anders en blijft het nog steeds mensenwerk. Doordat wij onze eigen specialisten door en door kennen, weten wij de juiste match te maken voor de juiste persoon bij u op locatie. Op de afgesproken tijden zullen onze specialisten conform de afspraak de levering, installatie en uitvoering van het project doorlopen en uitvoeren. Wij doen er alles aan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw voortgang dienst immers wel door te lopen.

Nazorg, beheer en verder brengen

Het houdt voor ons niet op als wij het project hebben opgeleverd. Enkele weken na oplevering zullen wij het gedane evalueren. Voldoet alles aan uw verwachtingen, wellicht heeft u nog andere vragen of aanvullingswensen. Mogelijkheden voor (ander) onderhoud en support kunnen ook uitgebreid met u worden besproken. Een optionele kwartaalse inspectie behoort tot mogelijkheden waarbij wij elk kwartaal bij u op locatie komen om de besproken structuur te bewaren en een optimaal rendement te behalen .

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u ? U kunt onze specialisten dagelijks via e-mail en telefoon bereiken. Wij helpen u graag verder!

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies