Montage / Uitvoering

Projectmatige aanpak

Voor ieder project – zowel klein als groot – zullen wij projectmatig aanpakken. Vanuit ons kantoor zult u als klant worden ingevoerd in ons klantensysteem met de daarbij behorende afspraken en offerte als naslagwerk. Uw projectmanager en/of adviseur zal samen met de planner zoeken naar een passende start datum waarop onze specialisten de werkzaamheden zullen starten. Vanuit kantoor worden wij op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, de status en de behoeftes vanuit de specialist of eventuele aanpassingen. De benodigde materialen worden centraal vanuit ons kantoor georganiseerd zodat de specialist zijn werkzaamheden kan blijven uitvoeren.

De installatie/montage

Vanuit ons bedrijf hanteren wij verschillende disciplines en dit maakt ons werk uitermate interessant. Net zoals bij iedere tak van sport verwachten wij van ons kantoor en onze medewerkers een bepaalde manier van werken en installeren. Gezien wij niet enkel netwerkbekabeling trekken [databekabeling] maar ook elektra (stroom-) aansluitingen realiseren en draadloze WiFi netwerken aansluiten; maakt het dat onze specialisten uitermate goed moeten weten wat ze doen.

De installatie van de verschillende onderdelen gebeurt dan ook met passie en kunde en dat is iets dat wij blijven monitoren en daarom onszelf blijven voeden van nieuwe informatie en technieken zodat u als klant altijd het beste en het nieuwste zult krijgen.

Veelal werken onze specialisten in teamverband als dit de uitvoering van de opdracht bevorderd. Op deze manier houden wij de snelheid er in. Onze medewerkers binnen MegaSnel.nl hebben jarenlange ervaring met oog voor de kleinste details en zijn zeer nauwgezet in de uitvoering. Wij stropen graag de mouwen op en zetten alles op alles om de vereiste kwaliteit neer te zetten. Zo kijkt u met tevreden gevoel terug op de samenwerking en het uiteindelijke resultaat.

Heeft u een project waarbij wij u van dienst kunnen zijn en benieuwd naar de mogelijkheden voor u? U kunt onze specialisten dagelijks via e-mail en telefoon bereiken.
Wij helpen u heel graag verder!

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies