Alarmsystemen

Een alarmsysteem of alarminstallatie is een onmisbaar onderdeel van beveiliging en bewaking. Zo’n elektronisch systeem detecteert dreigende situaties en alarmeert de juiste personen of partijen.

Net zoals onze camerabewakingspakketten zijn ook de alarminstallatie pakketten ALL-IN. Dus ook inclusief volledige montage en installatie. U heeft geen maandelijkse kosten en geen verplichte meldkamer. U bent dus eenmalig een bedrag kwijt en daarna bent u vrij in het gebruik zonder verplicht abonnement.

Alarmsystemen en intercom

Een alarm of een intercom systeem kan zeker bijdragen aan de veiligheid en woongenot. Met een stuk meer rust en veiligheid zult u rustiger kunnen slapen en met een goed gevoel kunt u de deur achter uw rug dicht doen.

 

MegaSnel alarminstallatie systemen

Onze alarmsystemen kunnen zowel bekabeld als draadloos werken en aangesloten worden; ze zijn stijlvol en kunnen naar wens en smaak worden samengesteld en worden aangepast. De alarmsystemen zijn geschikt voor thuis privé gebruik, maar zeker ook voor op de zaak, het bedrijf of op kantoor door deze door ons te laten certificeren met het juiste BORG certificaat. Wij benaderen elke situatie apart. Elke situatie is anders en vergt een ander alarmsysteem en vereisten.

Het aanleggen van een inbraakalarmsysteem is vaak minder complex dan u denkt. Het alarmsysteem tegen inbraak werkt met sensoren op ramen en deuren. Ook bewegingsdetectoren zijn mogelijk of de combinatie met camerabewaking. Wordt een raam of deur geopend of andere beweging gedetecteerd dan wordt het alarm in werking gesteld.

Afhankelijk van uw keuze zal er dan een alarm afgaan, of wordt de alarmcentrale of meldkamer gewaarschuwd. Uiteraard kunt u er ook zelf voor kiezen om zelf eerst de melding te krijgen.

Mocht u vragen hebben kunt u altijd direct contact met ons opnemen voor al uw vragen en advies.

 

Een alarm systeem kopen of huren ?

Veel klanten vragen ons of ze wellicht beter een systeem kunnen kopen of huren. Het eerlijke antwoord zou zijn dat het beter is om het systeem te kopen. Immers waar een systeem zoals wij deze aanbieden voor rond de € 1000,- koop inclusief montage en installatie zal kosten, zal de prijs bij huur – als u dit bij een ieder ander bedrijf met een contract zou afnemen met een gemiddelde looptijd van 5 jaar, u al snel € 3800- € 4500 euro kosten! Tel uit hun winst en uw verlies.

Veel te dure huur- en leaseovereenkomsten als u het ons zou vragen en wat krijgt u ervoor? Naast de normale onderhoudscontracten waar u gewoon alsnog achteraf een extra rekening zult krijgen en naast de meldkamer waar u voor handelingen veelal ook nog een extra rekening zult ontvangen. Het verschil is nagenoeg alleen een hele dure maandelijkse rekening voor een aantal jaar.

Transparante kosten kunnen u veel meer rust geven en de zekerheid dat alles uw eigendom is en niet onderdeel is van een veel te dure leaseovereenkomst.

 

Alarm systeem mogelijkheden

Net zoals met een auto is het ene alarmsysteem zeer zeker de andere niet. Als leverancier en installateur kijken we naar de meest duurzame kwaliteit, maar ook naar het design van het alarmsysteem. Niemand wilt een lelijke unit aan de deur of grote sensoren die afstoten en afbreuk maken aan uw gebouw of woning. Een slim alles-in-een systeem om uw woonhuis of bedrijf draadloos te beveiligen tegen inbraak, dat is het idee. U kunt zelf opgeven wie er gebeld zal worden bij een alarm; dit kan uzelf zijn – maar tevens ook een kennis, familie of wel de meldkamer.

Ook handig om te weten is dat een alarmsysteem heel makkelijk ook te koppelen is aan diverse rook- en brandmelders waardoor dit alarmsysteem automatisch een brandbeveiliging systeem zal worden.

 

Zelf beslissen wat u met de melding alarmsysteem wenst

Waar moet de melding heen; naar uzelf? Uw ouders, kinderen, buurman of collega? Of juist wel een meldkamer? Moet het alarmsysteem los zelfstandig werken, of juist samen tegelijkertijd met een beveiligingscamerasysteem?

U wenst het en wij regelen het in. En dat alles voor een vast, laag en nog belangrijker: een eenmalig bedrag als investering in uw veiligheid.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies