Camerabewaking

Logo Camerainstallatie

 

Een woning, bedrijf of een terrein zonder beveiligingscamera’s is voor ons als een locatie zonder sloten. Camerabewaking voor thuis of op kantoor wordt meer en meer van onschatbare waarde. Met onze vaste cameraleverancier zijn wij al reeds meer dan 20 jaar vol passie bezig met het installeren, onderhouden en programmeren van camerabewakingssystemen. Of het nu gaat om één of meerdere beveiligingscamera’s, beelden op een monitor, via het Internet, op uw iPhone, iPad, Android-toestel of op de vaste computer: wij zorgen voor een optimale samenstelling. Denk hierbij aan de installatie, het onderhoud en ondersteuning rond uw camerabewaking set. Alles binnen één organisatie met professionele aanpak met korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Wij leggen u graag meer uit over onze dienstverlening omtrent camerabewaking.

Camerabewaking laten installeren!

Camerabewaking, de meest effectieve en preventieve manier van beveiligen. Het altijd weten wat er gebeurt en/of gaande is, maar nog belangrijker: wie bij het incident betrokken zou zijn. Een beveiligingscamerasysteem met een echt goede bewakingscamera geeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week zicht op uw terrein, winkel, tuin, woning en al uw waardevolle bezittingen.

Camerabewaking hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en er is ook een passende en geschikte oplossing voor u. Ons bedrijf is groot geworden door te doen wat we beloven en te leveren wat wij zelf ook zouden aanschaffen en gebruiken. Professionele pakketten voor een ALL-IN vaste lage prijs, inclusief montage en installatie. Wilt u meer informatie over camerabewaking en/of één of meerdere bewakingscamera’s? Kijk dan vooral eens op de website van Camerainstallatie.nl voor meer informatie en alle opties. 

Feilloze installatie van camerabewaking

Onze bewakingscamera’s worden door vakkundige en opgeleide monteurs met ervaring geïnstalleerd en gemonteerd. Zij werken veelal in teams van twee, waardoor de installatie efficiënt en soepel zal verlopen. De bekabeling word netjes weggewerkt, zodat deze uit het zicht en buiten het bereik is. Montage gebeurt onder het motto dat het geïnstalleerd wordt zoals de monteurs het thuis ook zouden willen hebben. Indien nodig worden de kabels zelfs door uw kruipruimte of onder de dakpannen weggewerkt. Uiteindelijk is het altijd de bedoeling dat het een mooi geheel wordt, met zo min mogelijk zichtbare bekabeling.

Installatie van het systeem gebeurt ook ter plekke. Uw recorder wordt geïnstalleerd zodat u gemakkelijk en snel toegang heeft tot uw opgeslagen beelden. Tezamen met uw thuisnetwerk word het geheel klaargemaakt om direct en altijd live mee te kijken vanaf een smartphone, tablet en computer zodat u een volledig werkend bewakingscamera systeem opgeleverd krijgt van de monteurs.

Tot slot word het geheel aan u uitgelegd; hoe de bijgeleverde software werkt, hoe u uw eventuele beelden kunt downloaden vanaf uw recorder naar bijvoorbeeld een USB-stick of externe harde schijf voor justitie of andere doeleinden. Bijgeleverd wordt natuurlijk ook een handleiding zodat u niet alles hoeft te onthouden; indien nodig kunt u alles nog eens rustig op uw gemak nalezen. Mocht u er later niet meer uitkomen dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen waarbij u telefonisch of op locatie ondersteunt wordt.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van camerabewaking? Neem vrijblijvend contact op

Ben u geïnteresseerd in welke mogelijkheden er voor u zijn met betrekking tot camerabewaking? Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 036 – 5298 447 of neem een kijkje op de website van Camerainstallatie.nl. Onze cameraleverancier denkt graag met u mee over de meest geschikte oplossing voor uw specifieke situatie.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies