Referenties Megasnel ICT

Allereerst complimenten voor het harde werk van de monteurs.
Ik ben gisteren rond 17:00 uur vertrokken en dacht dat het niet ging lukken….. goed gedaan.

Helaas ben ik vandaag niet op de zaak (alweer thuiswerken).
Maar de operators hebben mij al wat screenschots gestuurd.
En wat ik zag, zag er goed uit.

Ik wens jou en zeker je monteurs al een zeer verdiend weekend en blijf gezond.

P recycling

Ik wil even de complimenten geven over het Wireless project.
De mannen die hier over de vloer zijn geweest hebben keurig werk geleverd.
Allemaal harde werkers, tijd voor een lolletje en allemaal aardige gasten
Wat mij betreft is het een zeer positieve ervaring.

Ido Bormann

Complete set van 4 camera’s gehangen en ingesteld. Prima werk geleverd door beide monteurs. Super vriendelijke kerels met verstand van zaken. Denken in oplossingen en niks is hun teveel.

Leon Porankiewicz

Al ruim een jaar hebben wij camera’s en alarm van Camerainstallatie. Met name in deze donkere dagen geeft dat een veilig gevoel!

Edwin Sosef

Super tevreden met m’n camerainstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Ellen Staphorsius

Ontzettende goede camera’s, uitstekende kwaliteit. Erg tof dat het kan worden aangesloten aan mijn TV en telefoon, zodat ik de camera beelden kan bekijken via een appje op mijn telefoon!
Al met al, ongelofelijk goede camera’s, en niet te vergeten, hele aardige monteurs !! Go and purchase one !!

Selma Topuz

Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundig bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd! Ook prettig dat ik op elk moment kan zien wat er voor mijn deur gebeurd, dankzij de handige smartphone app voor de camera’s!

Sapna Debipersad – Bhikharie

Erg fijne mensen de monteurs alles is duidelijk uitgelegt en even opgeschreven ter herrinnering. Alles was snel aangelecht en het eindresultaat is erg mooi afgewerkt.
We zijn er erg blij mee en raden het zeker aan aan anderen.

Justin van Noort

Camera installatie en een top bedrijf wat zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Kracht zit in persoonlijk contact en deskundig advies. Ik kan mensen en of bedrijven die in de markt zijn voor een veilige omgeving echt adviseren om in ieder geval met deze partij aan tafel te gaan

Hans Schurer

Ik heb al jaren bewakingscamera’s van “camerainstallatie”. Twee maanden geleden heb ik een nieuw camera systeem bij ze gekocht welke vrij complex was om te installeren. Deze jongens kennen duidelijk hun vak en ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit bedrijf een zeer goede service verleent. Ze helpen met alles en stoppen niet tot dat het perfect is. Als iets dringend aangesloten moet worden, doen ze er alles aan om dat zo snel mogelijk te doen. Ik raad iedereen aan om hier een camera systeem te kopen en niet alleen voor de zeer redelijke prijzen die ze hanteren.

Marcel Vermeulen

Fijne communicatie met deze jongens! Ik was op zoek naar goede nightvision camera`s die ik kon laten opnemen via onvif. Contact met de jongens van CameraInstallatie opgenomen en hun mijn wensen voorgelegd. Direct kreeg ik de vraag of ik ook beschikte over een POE Switch want dan hadden ze een 4MP model die ik zo direct kon ophangen zonder extra kabels te moeten trekken. Ronduit top hoe deze jongens mee denken met de klant en je niet zo maar iets aanbieden !

Marcello Meijer

Heel blij met de camera’s in de paardenstal. Kan alles volgen; waar ik ook ben! Bedankt Dave voor het keurige installeren!

Lineke Bennink
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies