Computeronderhoud

MegaSnel werkt niet merkgebonden. Wij voeren alle reparaties in eigen beheer uit voor alle merken, alle types en alle soorten.

Wij hebben al meer dan 20 jaar een zogenoemde computer APK. Eén keer per jaar kijken we de computer helemaal preventief na en lossen we de problemen op tegen een vaste prijs. Meer dan 30 computers per week keuren en verwennen wij met een APK pakket.

APK onderhoud pakket

Computer onderzoek;
Interne schoonmaak;
Eventuele herinstallatie van Windows of Mac OSX;
Wij installeren de nieuwste drivers voor al uw hardware;
En de nieuwste updates;
Diversen leuke en handige software.

Extra’s en mogelijkheden

Back-up en terugplaatsen bestanden;
Nieuwste virusscanner.

Laat één van onze specialisten naar uw systeem kijken en los dit niet zelf op. Als enige in Nederland leveren wij dit unieke pakket en garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit en uitvoering.

 

Al meer dan 20 jaar computerreparatie

De naam MegaSnel komt u mogelijk al bekend voor in de oren, sinds 1999 leveren wij al de computer reparatiedienst. Wij waren één van de eerste en zijn hiermee veel op televisie en de media gekomen en mogelijk heeft u onze naam hier voorbij horen komen.

Onze dekking is geheel Nederland; wij rijden met onze werkbussen graag bij u langs en lossen de problemen vakkundig op. Ons bedrijf is gevestigd in Almere; hier zit ook onze helpdesk en het computerreparatiecentrum waar u altijd met uw laptop of computer langs kunt komen om een reparatie bij ons te laten uitvoeren onder het genot van een kopje koffie.

Indient u wilt dat wij bij u langskomen om problemen aan uw computer, laptop, PC, modem, switch, het Internet, WiFi of om de meterkast netjes te krijgen ? Geen probleem; wij doen dat heel graag voor u.  Wij zitten dan ook veel in Almere, Lelystad, Hilversum, Muiden, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam, Weesp, Emmeloord, Leeuwarden, Utrecht, Amstelveen, Dordrecht, Woerden, maar ook in Delft, Leiden, Maassluis, Hoofddorp en de omgeving van Schiphol is ook zeker geen uitzondering.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies