IT en Systeembeheer Almere

IT Service en Systeembeheer wanneer u dat wenst, betaalbaar en professioneel. Zie ons als het verlengstuk van uw bedrijf, u betaald enkel voor het gene wat gedaan moet worden, en geen dure contracten of omslachtige voorwaarden… Al ruim 15 jaar bekend in Almere, vanuit onze passie voor computers en techniek en nu 15 jaar laten een volwassen bedrijf met 20 medewerkers welke professioneel ieder probleem oplossen. Uw persoonlijke systeembeheerder, IT specialist, Server en netwerk beheerder welke u betaald voor het gene dat er ook echt gebeurd. Betaalbare normale tarieven a 75,- euro ex btw per uur. Systeembeheer Almere / Netwerkbeheer Almere / ICT Almere / IT Almere / Computer Specialist almere / Netwerk en systeembeheer Almere /  

Systeembeheer voor uw bedrijf

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB bedrijf, is een eigen systeembeheer geen haalbare optie. Problemen oplossen, daar zijn wij goed in. Maar streven er altijd naar om problemen voor onze klanten te voorkomen. Heeft u behoefte aan incidentele ondersteuning ? Onze adhoc dienst, zonder verdere vaste overeenkomsten of kosten, is dan de logische keuze. Wilt u liever regelmatige controles op afstand ? Dan bieden wij remote systeembeheer. Bij behoefte aan een systeembeheerder op locatie en persoonlijke contact is systeembeheer op locatie de beste optie. Zelfs uw ICT volledig uitbesteden voor een vast bedrag per werkplek, zonder dat u er verder naar omkijken naar heeft behoort tot de mogelijkheden.  

Netwerk beheer en netwerk aanleg

Een netwerk installeren kan op vele manieren, met kabels, zonder kabels draadloos of een combinatie daarvan. Het aanleggen van een netwerk kan heel breed worden gezien van het bekabelen tot het installeren van sonos, een nas, een server, Office 365 of het versterken van een wifi draadloos netwerk. Het instellen van mail accounts, het koppelen van het netwerk aan iPhone, iPad en of een externe harddisk aan het netwerk. Het in orde maken van de meterkast en bijvoorbeeld RJ45 netwerk pluggen afmonteren.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies