Het bedrijf Megasnel.nl

MegaSnel Techniek richt zich op als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van data- en ICT infrastructuren voor het MKB en de particulieren. Data en ICT dienen vlekkeloos te werken en betrouwbaar te zijn; MegaSnel Techniek zorgt ervoor dat er op een betaalbare manier alles juist en correct blijft functioneren. Met onze vaste lage prijzen zonder dure contracten bent u er altijd zeker van dat de oplossing er is.

Door meer dan ons 20-jarig bestaan en ervaring zijn wij ook een betrouwbaar en professioneel bedrijf met enorme kennis en doorzettingsvermogen. Waar één persoon wellicht de oplossing niet direct vindt, staat ons gehele team klaar om deze wel voor u te vinden en uit voeren.

Mond op mond reclame

“Wie goed doet, goed ontmoet.” Los van het feit dat wij als onderneming natuurlijk goed werk willen afleveren, is het natuurlijk een enorm compliment om te mogen horen dat een opdrachtgever tevreden is en blijft. Dit merken wij veelal door de reacties van de klant, maar ook aan de doorverwijzingen van relaties naar onze onderneming. Wij garanderen een hoog tevredenheidsgehalte. Klachten? Vertel het ons! Tevreden? Zeg het voort!

ICT installatie

Als bedrijf faciliteren wij onze klanten al met meer dan 20 jaar vol passie en een hoop ervaring. Of het nu gaat om databekabeling, stroomoplossingen, netwerkbekabeling, het [her]inrichten en onderhouden van uw gehele [ICT] netwerk en systemen, of maatwerkoplossingen voor de infrastructuur van uw bedrijf of woning. Wij staan direct klaar om u te ondersteunen bij al uw [ICT] technische wensen, vragen en problemen.

Al meer dan 20 jaar kennis en ervaring

Voor ondernemers is MegaSnel ICT een verstandige keuze; in de afgelopen 20 jaar hebben wij een sterk bedrijf weten op te bouwen waarmee wij onze klanten graag dienen. Door te doen waar wij goed in zijn heeft u zelf meer tijd over om uw eigen werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Wij zorgen voor de continuïteit zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van verschillende diensten. Door preventief te werken en altijd te zorgen voor een optimale betrouwbaarheid zorgen wij ervoor dat u uw eigen productiviteit altijd op een maximaal niveau kunt houden.

MegaSnel Techniek werk proactief en probleemoplossend, waardoor uzelf zo min mogelijk omkijken heeft naar uw netwerkomgeving en systemen. Wanneer voor u klantenservice, kwaliteit en natuurlijk betrouwbaarheid belangrijk is en u behoefte heeft aan een persoonlijke aanpak; dan hebben wij elkaar gevonden en zijn wij de juiste partij voor u.

Indien u meer informatie wenst kunt u gerust e-mailen of telefonisch contact met ons opnemen. Dan komen we er vast en zeker samen uit.

Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken

Wij nemen graag de moeite om bij u op locatie de wensen te bekijken. Persoonlijk klantcontact en de situatiewensen leren te begrijpen is heel belangrijk voor ons. MegaSnel Techniek neemt dan ook graag de tijd voor haar klanten.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies