Philips Hue installatie-specialist

Verlichting maakt uw woning of kantoor net iets gezelliger, en de Philips Hue serie WiFi lampen kunnen hier al helemaal voor zorgen. Als de installatiespecialist voor de Philips Hue serie weten wij als geen ander uw set-up naar wens te installeren. Van het trekken van de YMVK elektrakabels, het aansluiten van de fittingen (GU10/E27), het meedenken over de mooiste installatie set-up, maar zeker ook buitenverlichting en het bedenken van een mooi lichtschema behoren tot de vele mogelijkheden. De lichten kunt u daarna makkelijk via een ‘app’ bedienen, maar ook met de lichtschakelaars zelf.

Philips Hue laten installeren en aansluiten

Het laten installeren van Philips Hue lampen bij u thuis of op kantoor kan aardig wat tijd in beslag nemen. De installatie van Philips Hue lampen is namelijk vrij ingewikkeld en niet iedereen beschikt over de benodigde kennis om het te installeren. Maakt u zich geen zorgen, wij kunnen u hier namelijk bij helpen! Het aansluiten van Philips Hue lampen en de installatie is voor ons namelijk geen enkel probleem. Dit komt doordat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van Philips Hue lampen laten installeren en aansluiten. Natuurlijk denken wij hierbij ook met u mee over hoe de verlichting zo sfeervol mogelijk kan worden geplaatst.

Philips Hue slimme verlichting

WiFi slimme lampen, Philips is er maar druk mee! Ze maken dan ook zeker waar wat ze beloven! De Philips Hue lampen zijn van oer-Hollandse kwaliteit en dat merk je gelijk. Het verschil met veelal andere Chinese lampen/verlichting is direct te merken en laten we wel wezen: iedereen wil toch sfeer en kwaliteit van topniveau hebben, zowel thuis als op kantoor? De Philips Hue lampen kunnen hiervoor zorgen en zijn daarnaast eenvoudig te koppelen met andere apparaten.

Geïnteresseerd in de installatie van Philips Hue verlichting? Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in de installatie van Philips Hue verlichting bij u thuis of op kantoor? Of wilt u meer informatie krijgen over hoe de installatie van de Philips Hue lampen in zijn werk gaat? Neem dan gerust nu contact met ons op. Wij leggen u graag alle voordelen van deze slimme verlichting uit en denken met u mee hoe deze zo sfeervol mogelijk geplaatst kan worden. Laat een terugbelverzoek achter via het formulier hiernaast of bel ons direct op 036 – 5298 447. Een mailtje naar info@megasnel.nl is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies