Elektra aanleggen

Een goede aanleg van elektra is voor uw woning of bedrijf van cruciaal belang. Immers wenst u goed, stabiel, maar voornamelijk ook veilig uw stroom geregeld te hebben. Elektra aanleggen is dan ook klus die met de juiste kennis moet gebeuren. Het gemakkelijkst is om hier professionals voor in te schakelen, onder meer doordat bij de installatie nogal wat regelgeving komt kijken en u hier geen risico mee wilt lopen. Daarmee voorkomt u potentieel gevaarlijke situaties en is de kans op kortsluiting of andere onveilige situaties gereduceerd. Megasnel.nl is specialist op het gebied van elektra aanleggen en kan deze zorg voor u uit handen nemen. 

Elektra en databekabeling

Bij Megasnel.nl leggen wij zowel elektra (stroom) als ook uw CAI (TV) en CAT (koper/UTP/netwerk) bekabeling aan. Een groot voordeel voor u als klant is dat wij van alle markten thuis zijn, snel werken en als klap op de vuurpijl houden van meedenken. Al ruim 20 jaar richtten wij in, verhuizen wij, breiden wij uit en brengen structuur aan in elektranetwerken en databekabeling projecten. 

Megasnel.nl kan u hulp bieden binnen alle denkbare situaties. Gaat u verhuizen naar een groter pand, een ander magazijn of gaat u IT uitbreiden? Wij weten hier raad mee en geven graag vrijblijvend de oplossing binnen uw budget. Echter, onze dienstverlening gaat verder dan enkel elektra aanleggen. U kunt onze experts ook inschakelen als er onderhoud, reparatie  of vervanging nodig is op het gebied van elektra.

Elektra kabels verbinden

Het verbinden van elektrakabels is een taak welke voorzichtig moet gebeuren, u wilt namelijk niet zelf onder stroom komen te staan. Elektra installatie kan zowel buiten als binnen plaatsvinden. Als u een elektrakabel buiten wil aanleggen, zoals buitenverlichting, dan moet de benodigde kennis aanwezig zijn. Naast het feit dat wij elektrakabels verbinden kunnen wij u ook advies geven over het opstellen van een elektriciteits- of verlichtingsplan. 

Kosten elektra aanleggen

De kosten voor het aanleggen van uw elektra hangt af van diverse punten. Er zal ten eerste gekeken worden naar hoe groot het project is en de eventuele extra mogelijkheden. Dient de elektra buiten of binnen geïnstalleerd te worden? Als de elektra binnen geïnstalleerd moet worden, dan wordt hierbij ook gekeken naar de locatie, dus gaat het om een gehele woning, een gedeelte van de woning of een kantoor? Daarnaast moet er gekeken worden naar hoe u de stopcontacten en stroomgroepen georganiseerd wilt hebben.

Doormeten elektra

Heeft u een nieuw huis, pand, magazijn of kantoor aangeschaft en heeft de vorige eigenaar deze niet achtergelaten in de door u gewenste situatie? Wilt u de tafel met laptop in een hoek waar geen stroomaansluiting is? Of wilt u de printer op een plek terwijl daar geen netwerkaansluiting is? Het kan natuurlijk ook dat er wel een elektra- of data-aansluiting zit, maar deze helemaal niet werkt. Megasnel.nl biedt de oplossing, wij meten door, sluiten aan, en lossen het probleem op. Zo heeft u een werkend elektranetwerk en regelen wij de gehele ICT en elektranetwerk infrastructuur. Op het moment dat u van plan bent om te gaan werken, zorgen wij ervoor dat alles op technisch gebied mogelijk is. Hierdoor bent u volledig voorzien en hoeft u geen taken te laten liggen vanwege technische ongemakken. 

Elektra laten aanleggen door Megasnel? Neem vrijblijvend contact op

Heeft u nog vragen over een elektra installatie? Of wilt u in het algemeen meer informatie over Megasnel? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)36 5298 447 of mailen naar info@megasnel.nl

Elektrotechnische installateur MegaSnel

Voor de aanleg en het onderhoud van uw elektrische installaties in uw woning of bedrijf kiest u een ervaren vakman. Een installateur die met u meedenkt en vernieuwende oplossingen voor u verzint. Megasnel Elektrotechniek is een landelijk erkend installatiebedrijf in elektra. Door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en vakkundig en goed opgeleide monteurs kunnen wij u goed van dienst zijn als installatiebedrijf voor al uw elektra aansluitingen. Of het nu gaat om het aanleggen van een geheel nieuw elektriciteitsplan of het uitbreiden van een bestaand elektriciteitsplan. Onze monteurs beschikken over de nodige kennis, ervaring en materialen om de klus snel en zorgvuldig voor u te klaren. Niet elk installatiebedrijf in elektra heeft ook oog voor de afwerking. Wij zorgen niet alleen voor een mooie afwerking, maar ook nog eens voor een gebruiksvriendelijke aanleg.  

Wat is een elektromonteur?

Een elektromonteur, elektricien, monteur elektrotechniek of monteur elektrotechnische installaties is iemand die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties.

Wat doet een elektromonteur?

De werkzaamheden van elektromonteurs kunnen onder andere bestaan uit:

Assembleren en installeren van elektrische bedradingen, apparaten, machines, schakelkasten, stroomonderbrekers, transformatoren, lichtalarmen en/of andere onderdelen

Uitvoeren en beheren van een planning voor preventieve onderhoudstaken, zoals de controle, reiniging en reparatie van installaties, om problemen vroegtijdig te ontdekken en/of te voorkomen

Achterhalen van de oorzaak van het niet (correct) functioneren van bepaalde installaties

Repareren en bij- / afstellen van installaties, machines, defecte onderdelen, etc.

Controleren en testen of elektrische systemen en bedradingen van installaties en onderdelen voldoen aan de geldende normen en voorschriften, zoals de NEN 1010, 3140 voor laagspanninggebieden en de NEN 3840 en NEN-EN 50110 voor hoogspanningsgebieden

Rapporteren en adviseren van de stakeholders (bijv. het management) over de status en het functioneren van bepaalde installaties en de eventuele risico’s.

  Binnen 24 uur
  Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
  Gratis advies