Elektra aanleggen

De aanleg van elektra is voor uw woning of bedrijf een belangrijk punt. Immers wenst u goed, stabiel, maar voornamelijk ook veilig, uw stroom geregeld te hebben.

 

Elektra en databekabeling

Als bedrijf leggen wij zowel elektra (stroom) als ook uw CAI (TV) en CAT (koper/UTP/netwerk) bekabeling aan. Een groot voordeel voor u als klant is dat wij van alle markten thuis zijn, snel werken en als klap op de vuurpijl houden van meedenken.

Al ruim 20 jaar richtten wij in, verhuizen wij, breiden wij uit en brengen structuur in elektra netwerk en databekabelingsprojecten. Gaat u verhuizen naar een groter pand? Een ander magazijn of gaat uw IT uitbreiden? Wij weten hier raad mee en geven graag vrijblijvend de oplossing binnen uw budget.

Doormeten elektra

Stel dat u een nieuw huis, pand, magazijn of kantoor omgeving heeft en de vorige eigenaar deze niet heeft achtergelaten in de situatie zoals u hem wenst te gaan gebruiken. De tafel welke u links zou wensen waar dan net geen stroomaansluiting is, en de printer naar rechts moet maar daar zit dan weer geen netwerkaansluiting. Wat doet u in een dergelijke situatie? En wat als er wel een elektra- of data-aansluiting zit, maar deze helemaal niet werkt?

Wij bieden de oplossing, wij meten door, sluiten aan, en lossen het op. Zo heeft u een werkend elektra netwerk en regelen wij het gehele ICT en electra-netwerk infrastructuur voor u in. Wij zorgen er voor, dat op het moment u van plan bent te gaan werken dit ook technisch mogelijk is! Want dat is uiteindelijk wel het doel.

Elektrotechnische installateur MegaSnel

Voor de aanleg en het onderhoud van uw elektrische installaties in uw woning
of bedrijf kiest u een ervaren vakman. Een installateur die met u meedenkt en
vernieuwende oplossingen voor u verzint.

MegaSnel Elektrotechniek is een landelijk erkend installatiebedrijf in elektra. Door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en vakkundige en goed opgeleide monteurs kunnen wij u goed van dienst zijn als installatiebedrijf voor al uw elektra aansluitingen. Of het nu gaat om het aanleggen van een geheel nieuw elektriciteitsplan of het uitbreiden van een bestaand elektriciteitsplan. Onze monteurs beschikken over de nodige kennis, ervaring en materialen om de klus snel en zorgvuldig voor u te klaren. Niet elk installatiebedrijf in elektra heeft ook oog voor de afwerking, maar wij zorgen ervoor dat het niet alleen mooi afgewerkt wordt, maar ook nog eens zorgt dat het gebruiksvriendelijk wordt aangelegd.

Wat is een elektromonteur?

Een elektromonteurelektricienmonteur elektrotechniek of monteur elektrotechnische installaties is iemand die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties.

Wat doet een elektromonteur?

De werkzaamheden van elektromonteurs kunnen onder andere bestaan uit:

 • Assembleren en installeren van elektrische bedradingen, apparaten, machines, schakelkasten, stroomonderbrekers, transformatoren, lichtalarmen en/of andere onderdelen
 • Uitvoeren en beheren van een planning voor preventieve onderhoudstaken, zoals de controle, reiniging en reparatie van installaties, om problemen voortijdig te ontdekken en/of te voorkomen
 • Achterhalen van de oorzaak van het niet (correct) functioneren van bepaalde installaties
 • Repareren en bij- / afstellen van installaties, machines, defecte onderdelen, etc.
 • Controleren en testen of elektrische systemen en bedradingen van installaties en onderdelen voldoen aan de geldende normen en voorschriften, zoals de NEN 1010, 3140 voor laagspanninggebieden en de NEN 3840 en NEN-EN 50110 voor hoogspanningsgebieden
 • Rapporteren en adviseren van de stakeholders (bijv. het management) over de status en het functioneren van bepaalde installaties en de eventuele risico’s
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
 • Eigen helpdesk
 • Opgeleide monteurs
 • VCA Certificering
 • Technische dienst
 • Adviseurs op locatie
 • Projectmatige aanpak
 • 20+ jaar ervaring
 • Totaal oplossingsgericht
 • Data – Elektra - ICT
Gratis advies