Wandgoot / Systeemgoot

Bekabeling van stroom (elektra kabels) netwerk kabels maar ook VGA en HDMI kabels worden het beste afgewerkt in goot of pijp. In een kantoorsituatie is dit veelal een systeemgoot waarbij alles mooi afgewerkt kan worden en modulair kan worden aangepast naar wens en smaak qua positie.  

Een goot en de afwerking van bekabeling

Een kabel en een goot – eigenlijk is het voor ons net als vork en mes. De goot maakt dat een kabel netjes en veilig kan worden afgewerkt. Wij hebben goede afspraken met onze leveranciers en met ruim 25 km kabel dat er per maand bij ons er doorheen gaat is er ook een hoop goot nodig. De goot is er in verschillende maten en kleuren, met diverse opvul middelen om uw stroom – maar ook monitoren, speakers, USB, en zelfs VGA en HDMI – op aan te kunnen sluiten. Maar ook netwerk en andere benodigdheden kunnen wij in de goot netjes afwerken.  

Kabel in goot

Het mooiste is een kabel in een zogenoemde systeemgoot, deze systeem goten zijn er o.a van Tehalit (hager) maar ook het merk “van Geel” is een bekende. Zowel de vloergoten, wandgoten, als ook de plafond goot plaatsen wij en maken we geheel op maat. Het trekken en leggen van UTP, Glasvezel, HDMI, VGA, USB, Elektra 220/230V verwerken we netjes en zorgen we voor een complete overdracht zodat het jaren kan meegaan. Het trekken en afmonteren van netwerk kabels in systeemgoot maakt het dat alles overzichtelijk is. Het kan zijn dat u al deels goot heeft liggen hier maken we dan ook graag gebruik van immers is het zonde om kosten te maken als dit niet nodig is. Wij beschikken over alle apparatuur om de bekabeling te trekken, af te monteren maar ook om alles door te meten en zelfs te certificeren. Het certificeren van een bekabeld netwerk is niet eenvoudig, immers zijn er tal van regels waar je rekening mee zal moeten houden, lengte, materiaal gebruik, dikte, hoogte, en overige… En laten we ook niet de afmontage vergeten. De kabel als basis voor uw netwerk! Pak dit goed aan! Laat ons u helpen!
De meest bekende wandgoot is wel de Ven Geel GWO6 serie op dit moment.

Van Geel GWO 6 stalen wandgootsysteem

De stalen wandgoot Van Geel GWO 6 is een toonaangevend systeem. Door het gelijkliggende deksel, vormen wandgoot en deksel een mooi strak geheel. De geïntegreerde dekselaarding zorgt ervoor dat het deksel niet apart geaard hoeft te worden, wanneer deze in de wandgoot geklikt is.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies