Vloerpot installatie elektra en netwerk

Extra luxe is natuurlijk een vloerpot met daarin netwerk bekabeling en elektra afgewerkt. Om de vloerpot op gelijke hoogte te krijgen frezen wij de leidingen en de vloerpot in, en storten wij deze daarna af. Vloerpot installatie Vanuit de leidingen trekken wij de netwerk en elektra kabels, naar de vloerpot. De vloerpot is in alle soorten en maten leverbaar, zowel met video, hdmi, usb en zelfs wifi zender ingebouwd. Vanuit de vloerpot kunnen wij de leidingen richting server ruimte, patchkast en videoschermen trekken. vloerpot

Projectmatige aanpak de kunst van een goed netwerk

  Een goed en stabiel netwerk valt of staat met de juiste manier van bekabelen immers niemand wil storingen waardoor werknemers niet goed of snel genoeg hun werk kunnen doen.
Gestructureerde bekabeling is een universeel bekabelingssysteem in gebouwen (of woningen). Het bestaat uit een stervormig aangelegd netwerk met één of meerdere verdeelpunten op een aantal (bij voorkeur) centrale locaties in een gebouw of woning. De genoemde verdeelpunten worden onderling verbonden met een koper of glasvezelbackbone. In de verdeelpunten worden alle in het gebouw geïnstalleerde kabels afgemonteerd in 19” cabinets op glasvezel en/of RJ45 distributie patchpanelen. Hierdoor ontstaat in de verdeelpunten een overzichtelijk geheel zodat er op simpele wijze een verbinding gemaakt kan worden tussen de netwerkapparatuur, telefooncentrale en naar de gebruiker op de werkplek. Op de werplekken worden wandcontactdozen aangelegd voorzien van RJ45 (UTP) connectoren met een unieke codering. Deze codering correspondeert met het desbetreffende poortje op het distributiepaneel, waardoor het een simpele handeling is de gebruiker te koppelen met de netwerkapparatuur of de telefooncentrale. MegaSnel legt uw infrastructuur aan volgens diverse bekabelingsconcepten van de bekende leveranciers. Wij kunnen uw netwerkbekabeling indien gewenst ook certificeren volgens de normen van deze leveranciers met bijbehorende garantie. – Voordelen van gestructureerde bekabelingssystemen: – Universele RJ45 aansluitingen voor data, telefonie of video; – Gegarandeerde performance van het netwerk; – Grote flexibiliteit op de werkvloer; – Interne verhuizingen eenvoudig te realiseren; – Praktisch geen onderhoud nodig.

Elektrotechnische installateur MegaSnel

Voor de aanleg en het onderhoud van uw elektrische installaties in uw woning of bedrijf kiest u een ervaren vakman. Een installateur die met u meedenkt en vernieuwende oplossingen voor u verzint. MegaSnel Elektrotechniek is een landelijk erkend installatiebedrijf in elektra. Door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en vakkundige en goed opgeleide monteurs kunnen wij u goed van dienst zijn als installatiebedrijf voor al uw elektra aansluitingen. Of het nu gaat om het aanleggen van een geheel nieuw elektriciteitsplan of het uitbreiden van een bestaand elektriciteitsplan. Onze monteurs beschikken over de nodige kennis, ervaring en materialen om de klus snel en zorgvuldig voor u te klaren. Niet elk installatiebedrijf in elektra heeft ook oog voor de afwerking, maar wij zorgen ervoor dat het niet alleen mooi afgewerkt wordt, maar ook nog eens zorgt dat het gebruiksvriendelijk wordt aangelegd.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT

Referenties

Deze klanten ging u voor

Gratis advies