WiFi verbindingen

WiFi is een technologie waarmee het mogelijk is om op afstand draadloos gegevens te versturen. Dit type verbinding is ideaal voor het gebruik op korte afstand, denk aan het WiFi gebruik thuis of op kantoor. Door het laten aanleggen van kwalitatieve en sterke WiFi verbindingen, is het niet langer nodig om overal een aansluiting voor een internetkabel te hebben. Werkzaamheden kunnen snel worden verrichten en het uploaden en downloaden van bestanden gaat precies volgens wens. Ideaal als u bijvoorbeeld met flexibele werkplekken werkt of de laptop thuis in de tuin wilt gebruiken, maar ook voor filmpje in bed. Wij leggen u graag alles uit over het belang van goede WiFi verbindingen.

WiFi verbindingen installeren en optimaliseren

In nagenoeg elk huishouden in Nederland is tegenwoordig een WiFi verbinding aanwezig, hierbij komen helaas nog diverse klachten en vragen kijken rondom een optimale WiFi-verbinding. Ook op de werkvloer horen wij nog vaak klachten voorbij komen over traag of slecht werkende WiFi. Een goede WiFi verbinding is tegenwoordig onmisbaar en van cruciaal belang voor de dagelijkse gang van zaken. Denk bijvoorbeeld aan de vele smart devices die door middel van het WiFi netwerk zijn aangesloten.  

Als specialist op het gebied van WiFi verbindingen zit u bij Megasnel.nl goed voor het laten aanleggen, installeren of verbeteren van een betrouwbaar WiFi netwerk. Wij kunnen u helpen met tal van vragen zoals:

  • Welke snelheid moet mijn router hebben om aan mijn wensen te voldoen?
  • Hoe vergroot ik het WiFi bereik om een stabiel netwerk te creëren?
  • Hoe creëer ik een veilige, draadloze netwerkomgeving?

 

Megasnel.nl biedt u de juiste kennis, ervaring en apparatuur om u een totaaloplossing te bieden. 

 

 

WiFi verbindingen met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

 Bij Megasnel.nl leveren we enkel en uitsluitend A-kwaliteit apparatuur, welke is getest door zowel onszelf als talloze klanten. Daarbij staan we bekend om onze uitstekende garantievoorwaarden en onze uitmuntende kennis van de producten die wij leveren.

 Uit ervaring weten wij precies wat wel en wat niet goed is. Zowel voor kortere als langere afstandsverbindingen weten wij wat er nodig is en bieden hier de juiste oplossingen voor. Wij kunnen vaak honderden meters of zelfs meer overbruggen. Denk hierbij aan huizenblokken, stallen, loodsen, evenementen of grote gebouwen. Laat Megasnel.nl u helpen met een sterk, snel, stabiel en betaalbaar draadloos WiFi netwerk!

Betaalbaar WiFi-netwerk laten installeren 

Betaalbare oplossingen vinden is voor ons een uitdaging. Of het nu gaat om een hotel, een vakantiepark, een grote loods of een tijdelijke netwerkverbinding. Wij zullen er alles aan doen om  de juiste oplossing voor een goede prijs te vinden. Bent u op zoek naar een specialist of monteur voor huidige problemen of voor een geheel nieuw project? Bij ons zit u goed.

Onze monteurs lossen uw problemen snel en daadkrachtig op. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar onze computer- en netwerk specialisten hebben de beste opleidingen genoten en krijgen de beste spullen om hun werk professioneel uit te voeren. U kunt bij ons dan ook enkel en alleen de beste monteurs en specialisten verwachten. Neem geen genoegen met minder, dat doen wij namelijk ook niet!

Deze kwaliteit weten wij vakkundig te combineren met een voordelig prijsstelling, onder meer door de gunstige afspraken die wij met leveranciers hebben gemaakt.

De juiste WiFi meetapparatuur voor uw probleem 

Door de grote vraag naar probleemoplossingen beschikt Megasnel.nl over diverse meetapparatuur. Hierdoor kunnen wij storingen opzoeken en deze op verzoek verhelpen. Daarnaast zetten wij deze apparatuur ook in om het zendbereik te kunnen meten. Draadloze netwerken voor hotels, campings of in de horeca: steeds meer ondernemers zien de voordelen van een zogenoemde hotspot en/of internet toegang. Echter is het probleem meestal het bereik en de stabiliteit, wij hebben juist voor deze problemen diverse oplossingen.

Vele bedrijven komen met dure oplossingen, van wel duizenden euro’s. Megasnel.nl biedt creatieve oplossingen tegen een goede prijs. Wij geven dan ook graag advies over de mogelijkheden tot ingebruikname van een draadloos netwerk binnen uw organisatie: vakantiepark, bungalow, hotel, grote loods en tevens ook voor het overbruggen van grote afstanden.

Betrouwbare partner & service

Door gebruik te maken van de installatie en levering van Megasnel heeft u tegelijkertijd ook een betrouwbare partner aan de haak geslagen. Bij uitval, storing of eventuele problemen zijn wij snel ter plaatse om u te helpen. Ook in het geval van problemen welke niets met onze aansluitingen te maken hebben kunnen wij u zo snel mogelijk proberen te helpen, dit is bij ons een stukje service. In de afgelopen ruim 20 jaar hebben wij hard aan onze naam gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wij zijn dan ook zeer trots op al onze opdrachten. Zeker gezien het feit dat nagenoeg alle klanten bij ons terugkomen, dat wil vaak iets zeggen over de tevredenheid van onze opdrachtgevers. 

WiFi voor zowel zakelijk als privé

WiFi is er voor zowel zakelijk als privégebruik. Zoals gezegd werken wij voor diverse zakelijke opdrachtgevers, van vakantieparken tot winkelcentra en van hotels tot magazijnen. Echter kloppen er ook met grotere regelmaat particulieren bij ons aan met de vraag om een snel en betrouwbaar thuisnetwerk aan te leggen.

Zoals u kunt voorstellen lopen de wensen van onze klanten enorm uiteen. Zo heeft een vakantiepark bijvoorbeeld de behoefte een WiFi (draadloos internet) netwerk aan te bieden aan hun gasten om hun ervaring te verbeteren. Voor een magazijn daarentegen ligt de behoefte in een snelle en efficiënte bedrijfsvoering. De meeste orderpicksystemen werken namelijk vaak met draadloze verbindingen of een magazijn met diverse draadloze terminals. WiFi is voor vele situaties een oplossing. Hoe klein of groot uw project ook is, wij maken er graag deel vanuit en helpen u graag met een goede stabiele verbinding.

Point-to-point verbinding en straalzenders

Waar kabels trekken in sommige situaties lastig kan zijn, is het installeren van een WiFi verbinding vaak een goede oplossing. De oplossing voor een kabel is een zogenoemde “point-to-point” verbinding. Met deze verbinding is zelfs een bereik van 8 kilometer met een verbinding van maximaal 108MBit probleemloos realiseerbaar én voor een zeer betaalbare prijs.

Stel dat u een zeer groot oppervlakte, zoals een park of een hal, wil voorzien van WiFi met een dekking over het gehele gebied, maar kabels zijn niet aanwezig. Met een point-to-point verbinding en een Access Point kunnen wij punt naar punt overbruggen en dit aanvullen met zender om eveneens uit te kunnen zenden. Op die manier kan er een zeer snel en voordelig een professioneel en betrouwbaar netwerk worden opgezet. Ineens meer dekking nodig, bijvoorbeeld door een uitbreiding? Geen probleem, dit is met weinig moeite opgelost waardoor het geheel nog meer dekking en stabiliteit heeft.

Een tijdelijke internetverbinding huren

Het kan voorkomen dat u tijdelijk een verbinding nodig heeft, bijvoorbeeld van pand A naar pand B of op lastige locatie. Bij Megasnel.nl bieden we zowel huur als koopopties. Afhankelijk van uw voorkeuren komen we tot een passende oplossing.

 Zo kunnen wij een tijdelijke internet- of netwerkverbinding installeren en opzetten via een straalverbinding (WiFi), point-to-point, maar ook in combinatie met een 3G, 4G, UMTS of schotelinternetverbinding.

De sterkste WiFi zender wint 

De sterkste zal overwinnen en dat is ook zo bij een WiFi netwerk. Hebben uw buren een sterkere zender? Dan zal dat in uw nadeel zijn. Immers, hun apparatuur zal uw bereik overtreffen. Door onze speciale zenders te gebruiken weet u zeker dat uw zender het zal winnen in uw omgeving. Daarbij zal het resultaat een snel, stabiel en sterk netwerk zijn.

De zenders die wij leveren kunnen zowel op 2,4 Ghz als op Dual 5 Ghz band worden geleverd of in een combinatie daarvan. Een zender met hoog vermogen is tot 200 stuks onderling te koppelen, ideaal als u een groot magazijn, een grote tuin of een extra schuur waar u goed bereik wilt hebben. Alle zenders zijn samen één groot netwerk, met dezelfde instellingen en allemaal centraal te regelen en beheren.

Op zoek naar een Ubiquiti UniFi installatie specialist?

Als sinds de start van Ubiquiti werken wij naar alle tevredenheid samen met dit kwalitatieve merk dat onder meer WiFi zenders produceert. Al ruim 10 jaar leveren en gebruiken wij producten en diensten van Ubiquiti, waaronder de UniFi-serie. Deze reeks WiFi zenders creëren een zeer stabiel en snel WiFi netwerk dat makkelijk te koppelen en uit te bouwen is. Met deze zenders kunnen ruim 200 zenders met gemak gekoppeld worden tot één groot netwerk. Het grote voordel van Ubiquiti is de techniek, die zeer flexibel en betrouwbaar is.

WiFi netwerk aan laten leggen met de service van Megasnel.nl

Laat u uw WiFi verbindingen aanleggen door Megasnel.nl, dan kiest u niet alleen voor professionele en kwalitatieve dienstverlening. U kiest ook voor een scherpe prijs en hoogstaande service zowel voor als na oplevering. Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u op locatie lang voor een scherp geprijsde offerte inclusief plan van aanpak.

Meer weten over WiFi verbindingen?

Wilt u meer weten over WiFi verbindingen of wilt u in het algemeen meer informatie over Megasnel.nl? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)36 5298 447 of mailen naar info@megasnel.nl. Bij Megasnel.nl staan altijd een van onze specialisten u te woord en wordt u netjes geholpen met al uw vragen. Schroom dus niet om uw vragen te stellen of om advies te vragen!

 

Gratis advies