Wi-Fi verbinding

Wenst u ook het liefst altijd en overal de beste Wi-Fi verbinding? MegaSnel ondersteunt u bij al uw vragen! Wi-Fi is een technologie waarmee het mogelijk is om op afstand draadloos gegevens te versturen. Dit type verbinding is ideaal voor het gebruik op korte afstand, denk aan het Wi-Fi gebruik thuis of op kantoor. Door het laten aanleggen van kwalitatieve en sterke Wi-Fi verbindingen, is het niet langer nodig om overal een aansluiting voor een internetkabel te hebben. Werkzaamheden kunnen snel worden verricht en het uploaden en downloaden van bestanden gaat precies volgens wens. Dat is wat een ideale Wi-Fi verbinding inhoudt. Ideaal als u bijvoorbeeld met flexibele werkplekken werkt of de laptop thuis in de tuin wilt gebruiken, maar ook voor een filmpje in bed. Wij leggen u graag alles uit over het belang van een goede Wi-Fi verbinding.

Wi-Fi verbinding installeren en optimaliseren

Geniet u altijd van een optimale Wi-Fi verbinding? In nagenoeg elk huishouden in Nederland is tegenwoordig een Wi-Fi aanwezig, hierbij komen helaas nog diverse klachten en vragen kijken rondom een optimale Wi-Fi verbinding. Ook op de werkvloer horen wij nog vaak klachten voorbijkomen over traag of slecht werkende Wi-Fi. Een goede Wi-Fi verbinding is tegenwoordig onmisbaar en van cruciaal belang voor de dagelijkse gang van zaken. Denk bijvoorbeeld aan de vele smart devices die door middel van het Wi-Fi netwerk zijn aangesloten.

Als specialist op het gebied van Wi-Fi verbindingen zit u bij MegaSnel goed voor het laten aanleggen, installeren of verbeteren van een betrouwbaar Wi-Fi netwerk. Wij kunnen u helpen met tal van vragen zoals:

– Waarom is mijn Wi-Fi verbinding niet optimaal?
– Welke snelheid moet mijn router hebben om aan mijn wensen te voldoen?
– Hoe vergroot ik het Wi-Fi bereik om een stabiel netwerk te creëren?
– Kan ik mijn Wi-Fi verbinding op zolder ook goed ontvangen?
– Hoe creëer ik een veilige, draadloze netwerkomgeving?

MegaSnel biedt u de juiste kennis, ervaring en apparatuur om u een totaaloplossing te bieden.

Wi-Fi verbinding versnellen met betere authenticatie

Heeft u een authenticatie probleem met uw Wi-Fi verbinding? Dit kan namelijk een van de oorzaken zijn van een trage Wi-Fi verbinding. Hiervan ontvangt u dan een melding op uw smartphone, laptop of tablet. De instellingen van uw router hebben hier meestal invloed op. U kunt dit oplossen door de beveiligingsinstellingen van uw router te controleren en diverse codes te koppelen of te ontkoppelen. Meestal staat de versleuteling ingesteld op WPA. En dan met name de combinatie WPA2PSK. Op deze manier bent u namelijk het beste beveiligd en heeft u de juiste Wi-Fi verbinding. Werkt dit niet goed en heeft u nog steeds geen normale Wi-Fi verbinding? Dan kunt u proberen om de TKIP in te stellen. Dit lost het probleem vaak wel op! Zo niet? Neem dan contact op met onze experts.

Wi-Fi verbinding met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij MegaSnel leveren we enkel en uitsluitend A-kwaliteit apparatuur, welke is getest door zowel onszelf als talloze klanten. Dit geeft u direct garantie op een veilige en betrouwbare Wi-Fi verbinding. Daarbij staan we bekend om onze uitstekende garantievoorwaarden en onze uitmuntende kennis van de producten die wij leveren.

Waarom is MegaSnel dan de expert in Wi-Fi verbindingen? Uit ervaring weten wij precies wat wel en wat niet goed is. Zowel voor de kortere als langere afstandsverbindingen weten wij wat er nodig is en bieden we hier de juiste oplossingen voor. Wij kunnen honderden meters en meer overbruggen voor een optimale Wi-Fi verbinding. Denk hierbij aan huizenblokken, stallen, loodsen, evenementen of grote gebouwen. Laat MegaSnel u helpen met een sterk, snel, stabiel en betaalbaar draadloos Wi-Fi netwerk!

Betaalbaar Wi-Fi-netwerk laten installeren

Wat betreft een goed werkende Wi-Fi verbinding, pakken wij graag iedere uitdaging aan. Daarom zoeken wij altijd naar betaalbare oplossingen. Of het nu gaat om een hotel, een vakantiepark, een grote loods of een tijdelijke netwerkverbinding. Wij zullen er alles aan doen om de juiste oplossing voor een goede prijs te vinden. Bent u op zoek naar een specialist of monteur voor huidige problemen met de Wi-Fi verbinding of voor een geheel nieuw project? Bij ons zit u goed.

Onze monteurs lossen uw problemen snel en daadkrachtig op. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar onze computer- en netwerkspecialisten hebben de beste opleidingen genoten en krijgen de beste spullen om hun werk professioneel uit te voeren. U kunt bij ons dan ook enkel en alleen de beste monteurs en specialisten verwachten. Neem geen genoegen met minder, dat doen wij namelijk ook niet!

Deze kwaliteit weten wij vakkundig te combineren met een voordelige prijsstelling, onder meer door de gunstige afspraken die wij met onze leveranciers hebben gemaakt.

De juiste Wi-Fi meetapparatuur voor uw probleem

Door de grote vraag naar probleemoplossingen beschikt MegaSnel over diverse meetapparatuur om uw router en Wi-Fi verbindingen volledig te kunnen optimaliseren. Hierdoor kunnen wij storingen opzoeken en deze op verzoek verhelpen. Daarnaast zetten wij deze apparatuur ook in om het zendbereik te kunnen meten, dit is met name noodzakelijk voor uw Wi-Fi verbinding in een grotere woning of bijvoorbeeld op een beurs. Draadloze netwerken voor hotels, campings of in de horeca: steeds meer ondernemers zien de voordelen van een zogenoemde hotspot en/of internet toegang. Zeker nu we eigenlijk altijd en overal online willen zijn, kunnen we niet meer zonder een goede Wi-Fi verbinding. Echter is het probleem meestal het bereik en de stabiliteit, wij hebben juist voor deze problemen diverse oplossingen. Of het nu gaat om een Wi-Fi verbinding optimaliseren of problemen met hardware. U kunt bij ons terecht!

Vele bedrijven komen met dure oplossingen, van wel duizenden euro’s. MegaSnel biedt creatieve oplossingen tegen een goede prijs. Wij geven dan ook graag advies over de mogelijkheden tot ingebruikname van een draadloos netwerk binnen uw organisatie: vakantiepark, bungalow, hotel, grote loods en tevens ook voor het overbruggen van grote afstanden. Hier bent u zelf natuurlijk afhankelijk van een goede Wi-Fi verbinding, maar ook gasten en klanten zijn daar erg blij mee!

Betrouwbare partner & service

Wilt u binnen no-time een snelle Wi-Fi verbinding en optimale service? Dan is MegaSnel er. Door gebruik te maken van de installatie en levering van MegaSnel heeft u tegelijkertijd ook een betrouwbare partner aan de haak geslagen. Bij uitval, storing of eventuele problemen zijn wij snel ter plaatse om u te helpen. Ook in het geval van problemen welke niets met onze aansluitingen te maken hebben kunnen wij u zo snel mogelijk proberen te helpen, dit is bij ons een stukje service. In de afgelopen ruim 20 jaar hebben wij hard aan onze naam gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wij zijn dan ook zeer trots op al onze opdrachten. Zeker gezien het feit dat nagenoeg alle klanten bij ons terugkomen, dat wil vaak iets zeggen over de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Van het optimaliseren van slechte Wi-Fi verbindingen tot het oplossen van grote software fouten, niks is voor ons te gek. Daarom bent u hier altijd aan het juiste adres voor al uw internetvragen!

Wi-Fi verbinding voor zowel zakelijk als privé

Wi-Fi is er voor zowel zakelijk als privégebruik. Laten we vooropstellen dat in beide gevallen de Wi-Fi verbinding goed moet zijn en op werkgebied misschien zelfs wel essentieel is. Zoals gezegd werken wij voor diverse zakelijke opdrachtgevers, van vakantieparken tot winkelcentra en van hotels tot magazijnen. Echter kloppen er ook met grotere regelmaat particulieren bij ons aan met de vraag om een snel en betrouwbaar thuisnetwerk aan te leggen. Vragen als, kunt u mijn Wi-Fi verbinding nakijken? Of, mijn router valt soms uit, kunt u dit oplossen? Zijn veel voorkomende vragen en er is altijd een antwoord op te vinden.

Zoals u kunt voorstellen lopen de wensen van onze klanten enorm uiteen. Zo heeft een vakantiepark bijvoorbeeld de behoefte een Wi-Fi (draadloos internet) netwerk aan te bieden aan hun gasten om hun ervaring te verbeteren. Voor een magazijn daarentegen ligt de behoefte in een snelle en efficiënte bedrijfsvoering. De meeste orderpick-systemen werken namelijk vaak met draadloze verbindingen of een magazijn met diverse draadloze terminals. Goede Wi-Fi verbinding is voor vele situaties een oplossing. Hoe klein of groot uw project ook is, wij maken er graag deel van uit en helpen u graag met een goede stabiele Wi-Fi verbinding.

Point-to-point verbinding en straalzenders

Waar kabels trekken in sommige situaties lastig kan zijn, is het installeren van een Wi-Fi verbinding vaak een goede oplossing. De oplossing voor een kabel is een zogenoemde “point-to-point” verbinding. Met deze verbinding is zelfs een bereik van 8 kilometer met een verbinding van maximaal 108MBit probleemloos realiseerbaar én voor een zeer betaalbare prijs. Het lijkt misschien onmogelijk, maar ook in dit geval kunt u genieten van een optimale en sterke Wi-Fi verbinding.

Stel dat u een zeer groot oppervlakte, zoals een park of een hal, wil voorzien van Wi-Fi met een dekking over het gehele gebied, maar kabels zijn niet aanwezig. Met een point-to-point verbinding en een Access Point kunnen wij punt naar punt overbruggen en dit aanvullen met zender om eveneens uit te kunnen zenden. Op die manier kan er een zeer snel en voordelig een professioneel en betrouwbaar netwerk worden opgezet. Ineens meer dekking nodig, bijvoorbeeld door een uitbreiding? Geen probleem, dit is met weinig moeite opgelost waardoor het geheel nog meer dekking en stabiliteit heeft.

Een tijdelijke Wi-Fi verbinding huren

Het kan voorkomen dat u tijdelijk een Wi-Fi verbinding nodig heeft, bijvoorbeeld van pand A naar pand B of op een lastige locatie. Bij MegaSnel bieden we zowel huur als koopopties om u een veilige Wi-Fi verbinding te garanderen in iedere vorm. Afhankelijk van uw voorkeuren komen we tot een passende oplossing.

Natuurlijk is het hebben van Wi-Fi verbinding tegenwoordig bijna overal noodzakelijk en daar spelen wij graag op in. Zo kunnen wij een tijdelijke internet- of netwerkverbinding installeren en opzetten via een straalverbinding (Wi-Fi), point-to-point, maar ook in combinatie met een 3G, 4G, UMTS of schotelinternetverbinding. U vraagt, wij draaien. Of het nu gaat om een goede Wi-Fi verbinding of een optimalisatie van 3 of 4G.

De sterkste Wi-Fi zender wint

De sterkste zal overwinnen en dat is ook zo bij een Wi-Fi netwerk. Hebben uw buren een sterkere zender? Dan zal dat in uw nadeel zijn. Immers, hun apparatuur zal uw bereik overtreffen. Door onze speciale zenders te gebruiken weet u zeker dat uw zender het zal winnen in uw omgeving. Daarbij zal het resultaat een snel, stabiel en sterk netwerk zijn. Nu duurt het niet lang meer voordat uw Wi-Fi verbinding weer optimaal werkt, dankzij onze zorgvuldige monteurs en experts.

De zenders die wij leveren kunnen zowel op 2,4 Ghz als op Dual 5 Ghz band worden geleverd of in een combinatie daarvan. Deze zenders verschillen in mate van vermogen en kunnen hun Wi-Fi verbinding regelen met een x aantal daarvan. Een zender met hoog vermogen is tot 200 stuks onderling te koppelen, ideaal als u een groot magazijn, een grote tuin of een extra schuur waar u goed bereik wilt hebben met uw Wi-Fi verbinding. Alle zenders zijn samen één groot netwerk, met dezelfde instellingen en allemaal centraal te regelen en beheren, zodat u in het hele gebouw kunt genieten van de meest optimale Wi-Fi verbinding.

Op zoek naar een Ubiquiti UniFi installatie specialist?

Al sinds de start van Ubiquiti werken wij naar alle tevredenheid samen met dit kwalitatieve merk dat onder meer Wi-Fi zenders produceert om een uitmuntende Wi-Fi verbinding te kunnen waarborgen. Al ruim 10 jaar leveren en gebruiken wij producten en diensten van Ubiquiti, waaronder de UniFi-serie. Deze reeks Wi-Fi zenders creëren een zeer stabiel en snel Wi-Fi netwerk dat makkelijk te koppelen en uit te bouwen is. Met deze zenders kunnen ruim 200 zenders met gemak gekoppeld worden tot één groot netwerk. Het grote voordeel van Ubiquiti is de techniek, die zeer flexibel en betrouwbaar is.

Wi-Fi netwerk aan laten leggen met de service van MegaSnel

Laat u uw Wi-Fi verbindingen aanleggen door MegaSnel, dan kiest u niet alleen voor professionele en kwalitatieve dienstverlening. U kiest ook voor een scherpe prijs en hoogstaande service zowel voor als na oplevering. Het realiseren van een zo goed mogelijke Wi-Fi verbinding is natuurlijk ons doel, maar daar komt ook onze volledige service aan te pas. Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u op locatie lang voor een scherp geprijsde offerte inclusief plan van aanpak. Wij hanteren een duidelijk communicatieplan en zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat u zo snel en efficiënt van uw goede Wi-Fi verbinding kunt genieten.

Meer weten over Wi-Fi verbindingen?

Wilt u meer weten over Wi-Fi verbindingen of wilt u in het algemeen meer informatie over MegaSnel? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)36 5298 447 of mailen naar info@megasnel.nl. Bij MegaSnel staan altijd een van onze specialisten u te woord en wordt u netjes geholpen met al uw vragen. Schroom dus niet om uw vragen te stellen of om advies te vragen!

Gratis advies