Sonos systeem: configuratie en installatie

Met de komst van moderne technieken is het mogelijk om via een UTP kabel via het netwerk, of via de Wi-Fi uw muziek te streamen. Een systeem zoals Sonos is uitgebreid en zeer professioneel. Niet voor niks dat het uitermate populair is. Een groot nadeel kan zijn dat de installatie en of de bekabeling/Wi-Fi verbinding voor kopzorgen kan zorgen. De installatie kan soms lastig zijn, of u heeft net te weinig netwerkverbinding om het geluid goed af te spelen.

Als bedrijf hebben wij zeer ruime ervaring in de installatie maar zeker ook het advies. Dit loopt van configuratie van een systeem zoals Sonos, het netwerk en de Wi-Fi verbinding tot zelfs het trekken van de kabels. Los van Sonos begrijpen wij zeer goed dat u ook een smart TV, tablets en computers heeft. Deze verwachten ook een goed Wi-Fi signaal. Mogelijk dat er kinderen zijn die spellen spelen. Wellicht heeft u andere hardware in huis dat ook een grote behoefte heeft voor bandbreedte en snelheid. Door gebruik te maken van professionele maar zeker ook betaalbare zenders, weten wij zowel een snel maar ook een stabiel netwerk te bouwen. Een netwerk wat voor uw media spelers, computers, tablets en zeker ook voor Sonos meer dan perfect werken.

Door goede en professionele producten weten wij een perfecte combinatie te maken. Een Sonos systeem waar u al een hoop geld voor heeft betaald heeft gewoonweg behoefte aan goede zenders die meedenken. Deze hebben net wat meer power dan een huis-, tuin-, en keukenzender die u bij de computerzaak om de hoek kan kopen. Laat ons u adviseren! Wanneer wij voor u het Sonos systeem installeren, weet u het zeker op die manier moet het werken en geniet u er ook echt 100% van.

Sonos systeem installeren

Een Sonos systeem naar wens installeren op uw bestaande versterker? Of geheel draadloos met een Play1, Play2 of Play3, een sterker signaal voor in de tuin, zolder, zwembad, of schuur…. Wij weten er raad mee! Wij trekken de kabels, leggen het Wi-Fi signaal aan dat sterk genoeg is voor al het Sonos en internet verkeer. Ook leggen wij de elektra bekabeling. Laat uw Sonos systeem professioneel installeren! MegaSnel ICT doet landelijk de installatie geheel naar wens.
 

 

Draadloos bereik vergroten en versterken

Uw Sonos systeem heeft net te weinig draadloos bereik of zelfs helemaal geen bereik meer? Door gebruik te maken van onze speciale sterke Wi-Fi zenders kunnen we tot wel 600 meter afstand een perfect sterk en snel Wi-Fi signaal aanleggen. Draadloze versterking van het signaal, een professioneel Wi-Fi netwerk dat betaalbaar is maar ook zeer duurzaam.
 

Sonos systeem laten installeren door de installateur?

Sonos laten installeren door de installateur? Dat is helemaal niet duur! Eén ding is zeker, na de installatie van een Sonos systeem welke wij hebben geïnstalleerd zal het ook echt goed werken! Wij installeren, onderhouden, leggen aan, bekabelen en verbreden het draadloze signaal! Een optimaal Sonos genot dat is wat onze Sonos installatie medewerkers voor u verzorgen. Elektra- en bekabeling aanleg, draadloze netwerken, instellen en programmeren van de verschillende netwerken en onderhoud van uw wensen. De Sonos installatie monteur van Megasnel ICT.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies