WiFi access point bekabeling

De toegang tot het internet is belangrijk en tegenwoordig wil iedereen dit draadloos via WiFi. Logisch is het natuurlijk dat het gemak van draadloos populair is geworden maar wat veel mensen vergeten is dat de basis van een Wifi netwerk het draadloos verbinden toch echt als basis een kabel heeft. De basis van ieder netwerk is een goede kabel ! en laten wij daar nu net ECHT goed in zijn. Wij trekken de juiste kabels, op de juiste manier gecertificeerd voor u zodat de WiFi access points optimaal zullen werken en de volledige bandbreedte kunnen gebruiken. Ook hebben we project informatie op onze projecten website staan.
 

De juiste kabels voor uw WIFI netwerk

Het blijft raar klinken, een kabel voor uw draadloos netwerk, maar het is toch echt zo. De basis van ieder goed WiFi netwerk is een goede harde kern koperen kabel, want ergens moet de basis voor uw netwerk beginnen. Wij verzorgen de volledige bekabeling van uw netwerk, en weten dit op een professionele manier maar voornamelijk ook enorm betaalbaar te regelen. Of dit nu in opdracht van een derde partij waarbij de opdrachtgever hardware heeft van bijvoorbeeld: Securlink, skool of een andere ICT Dienstverlener welke de WiFi access point zal gaan leveren. Wij verzorgen de hele aanleg van de infrastructuur denk hier bij aan: Bekabeling, Patchkasten of het aanleggen van elektra.  

Unifi ubiquiti installatie specialist

Doen waar je goed in bent, wij van MegaSnel ICT werken al sinds het prille begin van ubiquiti met dit merk. Naar volle tevredenheid installeren wij zo al reeds een kleine 10 jaar producten en diensten met ubiquiti en zo ook de Unifi serie. Unifi is een reeks WIFI zenders van het merk ubiquiti waarmee zeer stabiele en snelle wifi netwerken te bouwen zijn. Met de unifi zenders van ubiquiti kunnen tot wel 200+ zenders aan elkaar gekoppeld worden als een groot netwerk. Het grote voordeel van een techniek zoals deze is flexibel uitbreiden en altijd een goede dekking hebben. Het grote voordeel van Megasnel ICT als uw installateur – Kennis van zaken met passie voor techniek – ubiquiti Installatie specialist – Zowel bekabeling, montage als ook het configureren – Eigen helpdesk , Eigen service dienst – Beheer op afstand, altijd een eigen aanspreekpunt – Aantrekkelijke tarieven en betrouwbaar – Ons bedrijf bestaat al reeds sinds 1999
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies