Wifi verbinding – Zakelijk

Het gebruik van tablets en smartphones blijft groeien. Personeel neemt massaal hun mobiele device mee naar het werk voor zakelijk gebruik. Inmiddels zijn de meeste bedrijven bekend met de term BYOD (Bring Your Own Device). Evengoed zijn ze bekend met de eventuele problemen welke hierdoor veroorzaakt worden op het draadloze netwerk van uw organisatie. Maar voor u als ondernemer? Is het investeren in een WiFi-netwerk de moeite waard voor uw organisatie? De vraag naar snelle betrouwbare draadloze verbindingen neemt door het gebruik van mobiele devices sterk toe. Wie wil er bijvoorbeeld geen video’s kunnen streamen op zijn of haar smartphone? Door de toenemende vraag zal de benodigde bandbreedte naar verwachting jaarlijks met 30 tot 40% groeien.  

Houtje touwtje of toch professioneel WiFi?

De inrichting van een snel en zeer betrouwbaar WiFi-netwerk vraagt om een gestructureerde aanpak. Wij bieden krachtige tools en apparatuur waarmee beheer, veiligheid en dekking geoptimaliseerd worden. Daarnaast wordt het mogelijk om eventuele toegangsbeheer en gastaccounts in te richten. Dat is wel zo veilig en belangrijk punt in het beveiligen van de gegevens in uw bedrijfsnetwerk.  

Inrichting van uw bedrijfsnetwerk

Uw bedrijfspand, aantal gebruikers en benodigde bandbreedte bepalen hoeveel accesspoint het netwerk nodig hebben. Wij maken een juist plan van aanpak en installeren en beheren alles MegaSnel voor een optimale werking. Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.  

Managed WIFI netwerken de oplossing voor een goed draadloos netwerk

Een managed WiFi netwerk kan simpel worden beheerd, na een korte uitleg van ons kunt u het helemaal zelf, maar als u wenst dat wij het liever beheren dan kan dit natuurlijk ook. Een WiFi netwerk kunt u openzetten voor gratis gebruik. Ook kunnen we een wachtwoord plaatsen en of een betaallink zodat klanten een toegangsuur, dag of week moeten aanschaffen. Eventueel kan er een printer bij uw balie gekoppeld worden aan dit systeem zodat u een code bij uw balie kunt uitgeven. Een zeer sterk WiFi netwerk wat we binnen en buiten kunnen plaatsen, en MegaSnel natuurlijk! Want pas als het echt goed is, zijn wij tevreden.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies