Wifi installatie bij u op kantoor

Zeker op kantoor moet de WiFi het altijd en overal doen. Zakelijke WiFi is super belangrijk, want een slechte verbinding kan heel wat ellende opleveren. Door een slechte internetverbinding kan je personeel hun werk vaak minder goed of zelfs helemaal niet meer uitvoeren. Ook telefoonverbindingen kunnen tijdelijk wegvallen, waardoor je totaal onbereikbaar bent voor je klanten.

Stabiele zakelijke WiFi aanleggen

Ben je net gestart met je onderneming of pas verhuisd? Of misschien heb je regelmatig last van problemen? Dan kan ik een goed, stabiel WiFi netwerk aanleggen in jouw pand. Ik pas de WiFi oplossing aan op jullie situatie. Elk bedrijf heeft natuurlijk andere wensen en elk pand zit anders in elkaar. Dé perfecte oplossing bestaat daardoor niet. Als je jouw zakelijke WiFi netwerk door mij laat aanleggen kom ik eerst langs op locatie om te analyseren wat er nodig is om een goede, stabiele dekking te realiseren. Vervolgens leg ik het netwerk op zo’n manier aan dat overal waar nodig een snelle, stabiele verbinding is. Zo kan iedereen lekker aan het werk, zonder last te hebben van een verbinding die steeds wegvalt of websites die traag laden. Dat komt de productiviteit ten goede!

Professionele installatie

Waarom zou je een professional inhuren en je zakelijke WiFi niet gewoon zelf aanleggen? Er is veel waar je aan moet denken: je hebt apparatuur nodig die past bij jouw behoeften, de apparatuur moet op de juiste plek komen en alles moet goed worden ingesteld. Als slechts 1 schakel niet lekker werkt, dan kan dit invloed hebben op de verbinding in het gehele pand. En een slechte WiFi verbinding heeft vaak veel invloed op de productiviteit en daardoor ook op de omzet van een bedrijf. Door een professional in te schakelen voorkom je over het algemeen veel problemen. Bovendien kan een professional alles zo handig mogelijk instellen, waardoor je bijvoorbeeld niet van netwerk hoeft te wisselen om te kunnen printen.

Zakelijke WiFi oplossing

Maak je op dit moment nog gebruik van consumentenapparatuur? Dat kan best eens de boosdoener zijn van je WiFi problemen. Goede apparatuur is erg belangrijk in een zakelijke omgeving. Bovendien moet alles goed met elkaar samenwerken, want je verbinding is zo sterk als de zwakste schakel. Een zakelijke WiFi oplossing verschilt dus echt van die voor consumenten. Vanzelfsprekend werk ik altijd met degelijke, zakelijke apparatuur die past bij jouw behoefte.

WiFi in bedrijfsverzamelgebouwen

Zit je kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw? Dan kan de stabiliteit van je zakelijke WiFi soms wat te wensen overlaten. Dat komt doordat alle aanwezige verbindingen met elkaar gaan conflicteren. Tegenwoordig zijn hier hele mooie oplossingen voor, die nog niet altijd worden ingezet. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een virtueel WiFi-netwerk aan te leggen voor de verschillende bedrijven. Zo is er maar één installatie nodig, maar zijn de netwerken alsnog gescheiden. Je hebt dus je eigen WiFi-naam en kunt je eigen printers aansluiten.

Is je WiFi verbinding veilig

Ook een belangrijk punt om goed bij stil te staan: is jouw WiFi verbinding wel veilig genoeg? WiFi kan een manier zijn voor kwaadwilligen om bij jouw gegevens te komen. En hoe zit het met de pin-apparaten die op WiFi zijn aangesloten? Om je verbinding te beveiligen kun je bijvoorbeeld een gastennetwerk gebruiken. Je klanten kunnen dan gebruik maken van WiFi, zonder dat dit de veiligheid van je gegevens in het geding brengt. Met de meeste zakelijke routers is dit makkelijk te regelen. Ook hiervoor is het belangrijk dat je de juiste apparatuur uitkiest, want niet elke router is hiervoor geschikt.

Onderhoud WiFi omgeving

In een bedrijf met meer dan drie werknemers kan de WiFi verbinding al snel instabiel worden. Dat kan meerder oorzaken hebben, zoals overbelasting, verkeerde instellingen of een vastgelopen computer. Ook kunnen andere apparaten voor problemen zorgen, doordat ze het WiFi signaal verstoren.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT

Referenties

Deze klanten ging u voor

Gratis advies