Wifi voor Bedrijven en logistiek

Wifi is juist op locaties waar veel mensen werken en waar een kabel niet handig is de juiste oplossing, tenminste als dit juist zou zijn aangesloten. Het flexibel orders picken, of direct scannen en het real-time verwerken van orders voorkomen voorraadverschillen en administratieve fouten. Als bedrijf kan u op deze manier op een makkelijke en mooie manier het bedrijf draadloos laten werken.  

Industriële gebruikers zien de voordelen van WiFi in een fabriek:

– Machines niet langer meer afhankelijk van vast aangelegde netwerkbekabeling – Machines en opstellingen kunnen modulair en flexibel worden geplaatst – Snel kunnen inspelen op nieuwe bedrijfsprocessen en groei van uw bedrijf – Realtime overzicht van inkomende en uitgaande orders Draadloze netwerken kunnen in een fabriekshal de oplossing zijn, het trekken van bekabeling is veelal erg duur, maar ook nog eens plek gebonden, daarnaast is glasvezel i.c.m een UTP netwerk kabel vrij duur als het gaat om veel gebruikers, maar het gemak niet in alle gevallen passend bij de wens en omgeving.

Wireless wifi netwerken in magazijn – warehouse – wij hebben de oplossing

Een draadloos Wifi netwerk is onmisbaar voor de alle werkzaamheden in een magazijn. Digitale systemen voor administratie, het bijhouden van digitale actuele voorraadbeheer systemen, En wat te denken van de  beveiliging van uw warehouse dit alles is afhankelijk van het draadloze netwerk. De basis van ieder draadloos Wifi netwerk is en blijft een UTP netwerk kabel, aangesloten op een switch, welke veelal onderling is doorverbonden op een glasvezel kabel. Onze specialisten komen altijd eerst kosteloos bij u op locatie langs voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. Tijdens onze advies gesprekken geven wij niet alleen advies, maar denken wij ook mee in oplossingen en kostenbesparingen.  

Storingsvrij Wifi netwerken

Storingsvrije communicatie is een voorwaarde voor een goed functionerend Wifi warehouse management systeem. Met betrouwbare wifi-dekking gaat geen tijd verloren aan het zoeken naar bereik om de volgende pick- of dropopdracht te ontvangen. Een dedicated netwerk zorgt voor voldoende snelheid om data realtime te verwerken.

Teveel Wifi zenders veelal een oorzaak van storingen

Vaak hebben wij te maken met situaties waarbij de klant zelf en of door een externe partij al reeds “veel” zenders met hoge vermogens heeft laten plaatsen. Laten we direct heel duidelijk zijn…  veel zenders is zeer zeker niet de oplossing, juist een lager vermogen en beter verdeeld is een betere oplossing dan hoog vermogen en veel zenders.  

Expertise

Met onze expertise in scanners, terminals en software weten we precies aan welke voorwaarden, beveiliging en snelheid het warehouse WLAN moet voldoen. Alle componenten bij ons afnemen bespaart afstemmingsproblemen. Vanaf het advies op maat tot en met de realisatie nemen we alles uit handen.

Smart Wi-Fi netwerk van MegaSnel Wireless oplossingen.

Door slim gebruik te maken van de juiste merken, en normale tarieven te rekenen kunnen wij als bedrijf al ruim 16 jaar ! een veelal voordeligere en betere oplossing bieden. Al sinds het prille begin leveren wij het merk Ubiquiti waar wij ons ook zeer zeker een specialist van mogen noemen. Met veel tevreden klanten in alle denkbare sectoren. Ubiquiti is zeker met hun Unifi reeks een uiterst professionele oplossing voor grote magazijn omgevingen, maar ook een camping, hotel, of omgevingen waar veel gebruikers zijn op grote oppervlaktes. De door ons geleverde zenders zijn SMART, en slim zijn ze zeker, ze denken en groeien mee in de behoefte ze zijn uitbreidbaar/schaalbaar en op de toekomst voorbereid.. en dit alles tegen veelal 40% betere prijzen dan b.v. een Cisco, of Ruckless oplossing.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies