Wi-Fi netwerk beheer

Voor zakelijk gebruik is het handig een partij voor Wi-Fi netwerk beheer in te schakelen, want wie mag wat wel en wie juist niet. Weten wie er op uw netwerk zit, en weten wat er gebeurt en zelf kunnen bepalen of iets wel of niet is toegestaan is een must. Zeker als we het hebben over kantoor en hotelomgevingen maar wat te denken van havens, campings en andere openbare netwerken.

Professioneel Wi-Fi beheer voor een betaalbare prijs

Door de juiste hardware op de juiste manier te installeren kan ook bij u thuis of op kantoor
of op welke locatie dan ook een perfecte super stabiele Wi-Fi verbinding worden geïnstalleerd.

Managed Wi-Fi netwerken de oplossing voor een goed draadloos netwerk

Een managed Wi-Fi netwerk kan simpel worden beheerd, na een korte uitleg van ons kunt u het helemaal zelf, maar als u wenst dat wij het liever beheren dan kan dit natuurlijk ook.

Een Wi-Fi netwerk kunt u openzetten voor gratis gebruik. Ook kunnen we een wachtwoord plaatsen en of een betaallink zodat klanten een toegangsuur, dag of week moeten aanschaffen. Eventueel kan er een printer bij uw balie gekoppeld worden aan dit systeem zodat u een code bij uw balie kunt uitgeven.

Een zeer sterk Wi-Fi netwerk wat we binnen en buiten kunnen plaatsen, en MegaSnel natuurlijk ! Want pas als het echt goed is, zijn wij tevreden.

 

Wi-Fi netwerk

Een Wi-Fi-netwerk maakt het mogelijk dat u als gebruiker met uw telefoon, tablet, tv of laptop/computer kunt verbinden met het netwerk en of internet zonder een kabel te gebruiken. Door de jaren heen zijn er dermate veel gebruikers die een draadloze zender hebben dat het een rommeltje is geworden: ze storen elkaar en dat geeft veel bereik en snelheidsproblemen.

De oplossing is simpel! En wij helpen u graag! 
Een professioneel Wi-Fi systeem hoeft helemaal niet duur te zijn, maar moet wel snel en betrouwbaar werken. Wij installeren deze systemen met een hoog zendvermogen en zeer snelle doorvoersnelheden.

De aanleg van een PROFESSIONEEL Wi-Fi netwerk hoeft niet duur te zijn
Leer van fouten die andere al gemaakt hebben en gebruik onze kennis en ervaring van de afgelopen ruim 15 jaar. Als een van de eerste waren wij er in 1999 al reeds bij.

 

De aanleg vanaf het trekken van de benodigde netwerkkabels, het plaatsen van de Wi-Fi zenders, het monteren en afwerken en het programmeren: wij regelen alles en geheel naar wens en smaak.

Gemiddeld kost een installatie even grof berekend tussen de €180,- en €300,-  per zenderpakket.

 

Hoog-vermogen Wi-Fi zenders

De sterkste zal overwinnen en dat is zeker zo bij een Wi-Fi netwerk. Hebben uw buren een sterkere zender? Dan zal dat in uw nadeel zijn; immers zullen hun apparatuur uw bereik overtreffen. Door onze speciale zenders te gebruiken weet u zeker dat uw zender het zal winnen en dat het resultaat een snel en sterk netwerk zal zijn.

De zenders kunnen zowel op 2,4 GHz als ook op de dualband 5 GHz band worden geleverd als ook een combinatiepakket. Zoals we deze speciaal voor Apple producten kunnen leveren of nog uitdagendere situaties.

Een hoogvermogen zender is tot 250 stuks onderling te koppelen. Heeft u een groot magazijn, een grote tuin, een extra schuur? Of meerdere verdiepingen? Dan is dit precies wat u zoekt. Alle zenders zijn samen één groot netwerk, met één en dezelfde instellingen en allemaal centraal te regelen en te beheren.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies