ICT Dienstverlening – Zakelijk

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. MegaSnel ICT is gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van al uw ICT onderdelen.  Dat wil zeggen dat wij u volledig de zorgen uit handen nemen. Of het nu gaat om het oplossen van een spoed-probleem of het opzetten van een nieuw netwerk; iedere klant is voor ons even belangrijk en deze helpen wij dan ook graag. Al ruim 15 jaar staat MegaSnel ICT garant voor kwaliteit, service en uitstekende vakkennis. Vraag daarom gerust om onze referenties.  

Zakelijke computerondersteuning en systeembeheer

Systeembeheer en ICT diensten van MegaSnel ICT zijn mogelijk in geheel Nederland, wij zitten dagelijks door het gehele land. Door de groeiende mogelijkheden kan 90 % van alle problemen remote worden opgelost. Waar een systeembeheerder vaak enorm prijzig kan zijn om in dienst te nemen en vooral te houden, bieden wij de flexibele oplossing als oproepsysteembeheerder. En indien gewenst vast contactpersoon en een vaste lage prijs en geen verplichtingen. Onze medewerkers kunt u zien als een helpende hand als deze nodig is. Het is niet efficient om bij een kleine onderneming een systeembeheerder vast 40 uur neer te zetten. Vaak is 2 tot 10 uur per maand meer dan genoeg. Wij spelen in op deze markt door ons flexibel mee te werken en voelen ons betrokken bij uw onderneming. Uw systeem- en netwerkproblemen lossen wij op.  

Systeembeheer voor uw bedrijf

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB bedrijf, is een eigen systeembeheer geen haalbare optie. Problemen oplossen, daar zijn wij goed in. Maar streven er altijd naar om problemen voor onze klanten te voorkomen. Heeft u behoefte aan incidentele ondersteuning? Onze adhoc dienst, zonder verdere vaste overeenkomsten of kosten, is dan de logische keuze. Wilt u liever regelmatige controles op afstand? Dan bieden wij remote systeembeheer. Bij behoefte aan een systeembeheerder op locatie en persoonlijke contact is systeembeheer op locatie de beste optie. Zelfs uw ICT volledig uitbesteden voor een vast bedrag per werkplek, zonder dat u er verder naar omkijken naar heeft behoort tot de mogelijkheden.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies