Office 365 cloud installatie

De mogelijkheden in de cloud zijn eindeloos maar welke “cloud” past het beste bij u? Microsoft Office365 biedt vele mogelijkheden, maar zo ook Google met hun alternatief. Onze voorkeur en specialisatie zit hem in het aanleggen, onderhouden en migreren naar Office 365 cloud systemen. Zo kunnen wij uw bestaande systeem voordelig en veilig migreren (overzetten) naar de cloud. Maar ook het hybride concept waarbij alsnog uw bestanden lokaal te vinden zijn organiseren wij graag voor u. Er bestaan pakketten voor particulier of MKB en met of zonder geïnstalleerde Office software op een PC of Max OSX. U heeft altijd de laatste versies van uw vertrouwde Office-programma’s bij de hand, ongeacht of u een PC, Mac, tablet of telefoon gebruikt. U kunt uw bestanden bewaren, synchroniseren en online delen zodat ze altijd up-to-date zijn tussen al uw verschillende apparaten. Gaat u voor betrouwbaarheid, beveiliging, beheer, altijd up-to-date dan zou Microsoft Office 365 de juiste keuze kunnen zijn. MegaSnel ICT is Office 365 Microsoft Partner en installatiespecialist. Onze productspecialisten vertellen u hier graag meer over.  

De voordelen van Office 365 cloud

Office 365 biedt vele voordelen die de productiviteit van uw organisatie verhogen. Office 365 is een cloud-oplossing die uw eigen ICT ontlast op gebied van beheer van fileservers en uitrol van software naar de client PC’s.   Via een eenvoudig te gebruiken beheerconsole houden IT-beheerders controle over gebruikersaccounts, toegangsrechten en uitrol binnen de organisatie. Daarnaast biedt het uw medewerkers altijd, overal en op vrijwel ieder apparaat toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen, bedrijfsportalen, agenda’s en nog veel meer. Met Office 365 beschikt u altijd over de laatste versie van Office software. Microsoft garandeert een beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie. Office 365 wordt aangeboden via een abonnement waarvoor een bedrag per gebruiker per maand wordt gerekend. Doordat Office 365 werkt met de software die uw gebruikers al kennen en gebruiken, zoals bijvoorbeeld Word, Excel en Outlook, kunnen zij er direct mee aan de slag zonder extra training voor het basisgebruik van deze applicaties.  

Office 365 wat is het en wat kan het?

Office 365 biedt overal toegang tot email, chat- en videovergaderingen, audio- en videogesprekken tussen pc’s, en online weergeven en delen van documenten. Office 365 is zeer geschikt als je wilt genieten van de voordelen van het werken in de cloud. De combinatie van de vertrouwde Office Desktopsuite met online versies van de volgende generatie communicatie- en samenwerkingsservices van Microsoft. MegaSnel ICT is partner van Microsoft en adviseert je in de keuzes, verzorgt de migratie en is jouw persoonlijke aanspreekpunt. Office 365 bestaat uit Office Professional Plus, Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online.

 

Besparen op uw server? Migratie naar office 365

Wat zijn de besparingen van een overstap op Office in de Cloud? Met Cloud Computing is een trend ingezet die zeker gevolgen zal hebben iedere organisatie, ook op het vlak van reductie van IT-kosten. Doordat er geen software meer on-site geïnstalleerd hoeft te worden zullen projectkosten dalen. Ook zal er minder geïnvesteerd hoeven worden in server hardware. Maar de grootste besparing zit wellicht op het punt van support. Met Cloud Computing is er geen software meer nodig op de computer van iedere gebruiker en kan er daarom veel minder mis gaan dan met allerlei lokale Office installaties die vaak ook nog verschillen in versie. De verwachte prijzen voor Exchange, Sharepoint, E-mail, Antivirus, Lync en Office Professional liggen rond de €22,50 per user per maand (zonder Office €8,-). Alle Office 365-abonnementen hebben een looptijd van minimaal een jaar en zijn daarna maandelijks opzegbaar. Waarschijnlijk is het bij de uitgebreide variant ook toegestaan om Office Professional op lokaal te installeren (wat beheerkosten wel weer iets omhoog kan brengen). Office 365 product specialist John Van Den Bosch van het bedrijf MegaSnel ICT is al sinds jaar en dag product specialist en helpt bedrijven bij het overstappen naar de cloud op een verantwoorde manier met een kijk op de toekomst. Ook opzoek naar een betrouwbare ICT partner ? die u kan helpen, begeleiden en adviseren? Maar het daadwerkelijk ook zal uitvoeren en doen? MegaSnel ICT helpt u hier graag mee verder!
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies