Camerainstallatie installatie bedrijf voor Camerabewaking

CAMERABEWAKING

 

Iedereen heeft zo wel zijn rede om te kiezen voor camerabewaking, zoals het verzamelen van bewijsmateriaal of bijvoorbeeld het afschrikken van criminelen. Omdat niet iedere CCTV bewakingscamera geschikt is voor dezelfde doeleinden bied Camerainstallatie.nl een zeer breed assortiment aan verschillende soorten camerabewakings systemen. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze om zo tot de beste camerabewaking samenstelling te komen.

IP Camera’s
Voor wie de camerabeelden graag op afstand wil kunnen bekijken zijn IP camera’s (ook bekend als netwerkcamera’s) een uitkomst. Omdat deze camera’s gebruik maken van het internet-protocol kun je de beelden altijd live bekijken via het internet, waar ter wereld je ook bent. Een ander groot voordeel is dat het beeld van IP camera’s vaak van HD-kwaliteit is en dus scherper dan analoge camerabeelden. Er zijn zowel IP camera’s voor binnen als buiten.

U beveiligt uw woning of bedrijf optimaal met de camerabewaking van CameraInstallatie.nl
Wij komen dan ook graag bij u langs voor het maken van een persoonlijk beveiliging plan 
en prijs offerte. Camerabewaking is een specialiteit en met kennis van zaken weten de monteurs
van camerainstallatie iedere camerabewaking installatie tot een perfecte installatie te verzorgen.

HD IP cameraset

IP beveiligingscamera’s maken gebruik van het Internet Protocol en werken dus via uw netwerk. Deze camera’s worden aangesloten op de recorder met behulp van een UTP netwerkkabel. Als de cameraset beschikt over de Power over Ethernet technologie, dan gaat de stroom over dezelfde kabel als de data. De beelden van HD IP camerasets kunt u overal waar u maar wilt bekijken op uw smartphone, tablet of computer. IP camera’s beschikken over bewegingsdetectie, dat wil zeggen dat u op de hoogte gesteld kan worden zodra er bewegingen worden waargenomen.

IP 4K ultra HD cameraset

IP 4K camera’s hebben een zeer hoge resolutie van 8 megapixel (3840×2160). De camerabeelden zijn haarscherp met veel details. Snelbewegende objecten worden superscherp in beeld gebracht. De beeldkwaliteit van 4K IP camera’s is dus zeer hoog. Deze camera’s zijn erg geschikt om een groot gebied mee te beveiligen. Objecten kunnen van grote afstand worden geïdentificeerd. De camera’s zijn uitgerust met verschillende intelligente technologieën.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT

Referenties

Deze klanten ging u voor

Gratis advies