Draadloos over grote afstand

Met een straalverbinding kunt op grote afstanden data uitwisselen met behulp van radio antennes. Deze antennes maken gebruik van radiogolven om te communiceren. Een straalverbinding kan gebruikt worden voor data zoals beeld, geluid, maar ook internet. Straalverbinding is een alternatief voor een kabelverbinding, Onze zenders zijn dermate sterk dat zelfs op kleinere afstanden van bijvoorbeeld 200 tot 300 meter niet eens heel veel vrij zicht nodig zou zijn. Bij grotere afstanden is vrijzicht en of hoogte wel belangrijk maar zelfs bij problemen vinden we vaak wel een oplossing door een tussenstation op zonne-energie te plaatsen.  

Pand naar pand draadloze wifi straal verbinding

Op het moment dat een kabel niet mogelijk is en er toch een netwerk of internet verbinding nodig zal zijn kan een WiFi straalverbinding de oplossing zijn om toch een snelle netwerk- of internetverbinding tot stand te brengen en dat zeer betaalbaar ook nog eens !   Een straalverbinding is een zeer precieze en juist afgestelde zender welke net als met  een laser een zeer direct signaal zal uitstralen waardoor het net als een kabel zal functioneren. De speciale zenders zoals wij deze gebruiken kunnen tot 1000 Mbit snelheden behalen en afstanden tot zelfs 20 kilometer is hiermee mogelijk. De kleinste zender is zo groot als een pakje sigaretten en de grootste zo groot als een trommel.   De straalzenders zijn geschikt voor bijvoorbeeld uw oude pand aan uw nieuwe pand te verbinden of uw loods aan het kantoorgebouw, of wat te denken van uw huis aan uw bedrijf. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Al sinds 1999 leveren wij deze zenders aan overheid, gemeentes maar ook Dance Valley, TT Assen en Fox en Endemol zijn klanten van ons voor vaste en / of  tijdelijke straalverbindingen.  

Straal verbindingen en toepassingen daarvan

Een straalverbinding kent vele toepassingen. Het doel waar u hem voor wenst te gebruiken kan eigenlijk alles zijn waar een netwerkkabel mee verbonden zou kunnen worden. De zender en / of ontvanger zelf kunnen we zo groot en zo klein maken als u zou wensen en in elke vorm aanpasbaar maken. In of op een auto, een huis, een pand, een boot; we plaatsen ze overal binnen geheel Europa en zelfs daarbuiten. Ook voor bijvoorbeeld vakantieparken, grote schepen, havens, en diverse hotels. Voordelen van straalverbindingen: – Kostentechnisch interessant; – Hoge bandbreedtes en snelheid; – Zeer korte implementatietijd; – Verplaatsbaar bij verhuizing; – Op accu werkbaar; – Kan zelfs op zonne-energie werken;
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies