Internet straal verbinding

Heeft u tijdelijk of vast ergens een internet verbinding nodig? Maar is er geen infra of mogelijkheid/kabel verbinding aanwezig dan hebben wij de oplossing! Een internet straal zender is een krachtige geconcentreerde WiFi verbinding met een krachtige straal. Afstanden van 20Km zijn hierbij mogelijkheden met snelheden tot zelfs 1000Mbit! Zowel huur als koop is bij ons mogelijk, en dit alles zeer betaalbaar!

Pand naar pand draadloze wifi straal verbinding

Op het moment dat een kabel niet mogelijk is en er toch een netwerk of internet verbinding nodig zal zijn kan een WiFi straalverbinding de oplossing zijn om toch een snelle netwerk- of internetverbinding tot stand te brengen en dat zeer betaalbaar ook nog eens ! Een straalverbinding is een zeer precieze en juist afgestelde zender welke net als met  een laser een zeer direct signaal zal uitstralen waardoor het net als een kabel zal functioneren. De speciale zenders zoals wij deze gebruiken kunnen tot 1000 Mbit snelheden behalen en afstanden tot zelfs 20 kilometer is hiermee mogelijk. De kleinste zender is zo groot als een pakje sigaretten en de grootste zo groot als een trommel.   De straalzenders zijn geschikt voor bijvoorbeeld uw oude pand aan uw nieuwe pand te verbinden of uw loods aan het kantoorgebouw, of wat te denken van uw huis aan uw bedrijf. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Al sinds 1999 leveren wij deze zenders aan overheid, gemeentes maar ook Dance Valley, TT Assen en Fox en Endemol zijn klanten van ons voor vaste en / of  tijdelijke straalverbindingen.  

Straal verbindingen en toepassingen daarvan

Een straalverbinding kent vele toepassingen. Het doel waar u hem voor wenst te gebruiken kan eigenlijk alles zijn waar een netwerkkabel mee verbonden zou kunnen worden. De zender en / of ontvanger zelf kunnen we zo groot en zo klein maken als u zou wensen en in elke vorm aanpasbaar maken. In of op een auto, een huis, een pand, een boot; we plaatsen ze overal binnen geheel Europa en zelfs daarbuiten. Ook voor bijvoorbeeld vakantieparken, grote schepen, havens, en diverse hotels. Voordelen van straalverbindingen: – Kostentechnisch interessant; – Hoge bandbreedtes en snelheid; – Zeer korte implementatietijd; – Verplaatsbaar bij verhuizing; – Op accu werkbaar; – Kan zelfs op zonne-energie werken;  

Straal verbinding huren of kopen voor tijdelijk netwerk of internet

Tijdens een verhuizing, een tijdelijk evenement of als er op een locatie slecht tot geen internet is, tijdens de bouw van een gebouw of als oplossing voor het aansluiten van uw VPN, Camera of alarm systeem. Een huur zender voor het aansluiten van uw netwerk kan de oplossing zijn, wij kunnen tot 2000 – 5000 meter afstand een draadloze zeer snelle verbinding tot stand brengen met snelheden van 200 – 1000mbit. Het huren van een straal verbinding kan al vanaf 1 dag tot enkele jaren, maar ook koop bestaat tot de opties, alsmede het uitbreiden tot WIFI netwerk.  

Internet in het buitengebied

Heeft u geen of slecht internet ? wij hebben de oplossing ! Een eenmalige investering waardoor u met een straal verbinding een zeer hoge snelheid kan behalen. Een straalverbinding kan draadloos tot wel 2KM een internet verbinding voor u aftappen bij b.v. een familie lid, kennis, vriend ? zakelijke relatie. Maak gebruik van onze techniek ! Kennis, en ervaring sinds 1999.
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies