Netwerk installatie

Een netwerk dat stabiel draait en zorgeloos werkt, het zou mooi zijn. Echter maken veel mensen de fout om te besparen op de aanleg hiervan. Veel bedrijven doen het in de opstart-fase zelf om zo kosten te besparen. Systeembeheer en netwerk installatie zijn specialiteiten van ons bedrijf MegaSnel ICT.

Netwerk omgevingen installeren en onderhouden

Of het nu gaat om twee computers of 1000 computers; de basis is belangrijk om storingen en/of vertragingen zoveel mogelijk te beperken. De kosten voor het aanleggen van een netwerk hoeven niet veel te bedragen; het gaat erom dat het juist en op een correcte manier gebeurt met de juiste spullen en apparatuur. Jarenlange ervaring in het aanleggen en onderhouden van netwerken geeft ons de mogelijkheid om u een goed advies te geven. De uitvoering kan door ons gedaan worden, maar tevens ook het onderhoud en de service. Dit alles tegen zeer scherpe tarieven en de beste service en kwaliteit.

Bij het aanleggen van een netwerk kunt u denken aan onder andere de volgende werkzaamheden;

– Databekabeling; – Gedeelde mappen; – Gedeelde agenda’s; – Firewalls; – Wachtwoorden; – Beveiliging; – Backup; – Virusscanners; – Patchkast; – Internet / ADSL / Glasvezel / Modems; – Meterkast-werk; – Afmonteren wandgoot; – Server inrichting; – Werkstations; – Printers; – Complete werkplek; – Netwerkkabels en andere bekabeling; – Telefooncentrales.   Een netwerk zonder zorgen? Wij garanderen de beste prijs, ook als u al een offerte van een andere partij heeft liggen. Net zoals ons unieke “Een server zonder zorgen”,  bieden wij ook een “Netwerk zonder zorgen ” tegen een vast LAAG tarief. MegaSnel ICT biedt zich aan als partner binnen uw bedrijf. Zo heeft u de garantie van professionals die u helpen wanneer u dat nodig heeft! Ook voor telefonie bekabeling, patchpanelen, Vox Davo, storingsdienst en overige in geheel Nederland en België.

Waarom is mijn netwerk zo traag

Veel klanten vragen ons “Waarom is mijn netwerk zo traag” het is een lastige vraag met meerdere antwoorden. Een netwerk bevat meerdere onderdelen zo heb je de Switch, de kabel, de netwerk kaart, Server/Nas een database en een schrijf of lees snelheid van een harddisk… Allemaal onderdelen die het netwerk kunnen beïnvloeden.

Meten is weten wat de oorzaak is van een traag netwerk

Een kabel kan nog zo goed zijn, maar als de switch de snelheden niet kan verwerken dan is dat een zwakke schakel en veelal is dit ook de oorzaak ook kan het zijn dat de switches onderling op de verkeerde poort of instelling zijn doorgezet waardoor ze onderling slechts met 100mbit verkeer hebben terwijl ze 1000mbit zouden aan kunnen. Iets wat er ook veel tegenkomen is een trage harddisk waar de data opstaat of een database welke veel intern geheugen verbruikt waardoor het netwerk niet voldoende input krijgt. Er zijn vele oplossingen om een netwerk sneller te maken, wij weten dan ook als geen ander het netwerk te testen, te meten en te weten wat we moeten doen om het probleem te onderzoeken en op te lossen. Zeker binnen een bedrijf is een computer enorm belangrijk geworden iedereen wil een snelle computer, maar wat als het netwerk traag is? Je computer kan nog zo snel zijn, maar als het netwerk te traag is om de data te kunnen verwerken is een snelle computer ook niet meer de oplossing. Pak het probleem bij de wortels aan en begin bij het begin!
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies