Unifi WiFi Installatie – Ubiquiti Specialisten – MegaSnel.nl

Ubiquiti WIFI specialist

MegaSnel was er vanaf het prille begin bij, het merk Ubiquiti viel ons op en zie nu! Een wereld merk. Meer dan 1000 zenders van UNIFI zijn er door ons geplaatst en in onderhoud. Van Ubiquiti is de UniFi serie de meest populaire, oer sterk, professioneel in gebruik en zowel op 2.4 Ghz als ook op 5 Ghz. Het mooie is het extreem hoge vermogen en de betaalbare prijs.

 

Ubiquiti

Ubiquiti Networks ontwerp, produceert en verkoop innovatie oplossingen voor draadloze breedband toepassingen. De producten van het bedrijf omvatten producten zoals de Bullet, NanoStation en vele andere toonaangevende producten in de branche. De producten worden door een intern team ontwikkeld rond kerntechnologieën zoals het AriOS besturingssysteem en Frequentie Freedom-technologie (100MHz tot 10GHz).

Markt

De groeiende markt voor spraak, video en datacommunicatie heeft de vraag naar breedband oplossingen wereldwijd opgedreven. Terwijl bedrade netwerken al lang succesvol zijn voor deze toepassingen, zijn bedrade netwerken niet altijd even eenvoudig aan te leggen. In de laatste jaren zijn ongelicenceerde draadloze breedband netwerken aantrekkelijk geworden om in deze situaties toch oplossingen te kunnen bieden.

 

Ubiquiti de makers van professionele MEGASNELLE wifi netwerken

De UniFi reeks van Ubiquiti bestaat niet meer alleen uit de populaire acces points, tegenwoordig worden er ook producten voor routing/switching, camerabeveiliging en
VoIP telefonie met dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit die we gewend zijn van Ubiquiti.

 

Ubiquiti UniFi AP – 802.11 b/g/n – 2.4 GHz – 20 dBm

Een hoog vermogen WIFI zender welke u grenzeloos laat genieten van snelle netwerk verbindingen ! wij vinden als WIFI en UNIFI product specialisten
dit het neusje van de zalm, en zullen ook niet ontkennen dat dit merk met hun producten de mannen zijn achter verschillende grote
telecom netwerken over de gehele wereld !

Ubiquiti UniFi Wireless-AC Access Point

De Ubiquiti UniFi Wireless wifi zenders zijn de meest betrouwbare draadloze zenders naar onze mening verkrijgbaar op de markt met een groot en voornamelijk sterk vermogen, een management tool die veel mogelijk maakt voor u als gebruiker maar ook als systeembeheerder mogelijkheden laat zien die normaal alleen maar te wensen waren!

Professioneel Wireless-AC access point
De Ubiquiti UAP-AC is bedoeld voor zakelijk gebruik en kan tot maximaal 100 gelijktijdige gebruikers aan per access point dankzij het grote gehuegen van 256MB. Dit maakt de Ubiquiti UAP-AC uitermate geschikt voor kantoor of horeca omgevingen. U kunt meerdere access points met elkaar verbinden via de gratis Ubiquiti controller software waarmee fast roaming mogelijk wordt.

Door dit toe te passen zullen de access points onderling de verbindingen van de verschillende clients van elkaar overnemen en netjes verdelen zodat de access points niet te zwaar worden belast en iedereen evenveel bandbreedte ter beschikking heeft. Het access point kan met behulp van bijgeleverde plafond montage worden opgehangen en is dankzij PoE+ met 1 netwerkkabel te voeden en van netwerkverbinding te voorzien.

Wireless-AC
De Ubiquiti UAP-AC ondersteund De Wireless-AC standaard waardoor simultane 2,4 Ghz en 5 Ghz clients kunnen verbinden
met een maximale snelheid van 1300 Mbps. De Wireless-AC standaard is ook backwards compatible met oudere Wi-Fi
standaarden zodat ook oudere Wi-Fi apparatuur zonder problemen met uw netwerk kan verbinden.

Eenvoudig beheer en QoS
De Ubiquiti UAP-AC kan via de gratis Ubiquiti controller software worden beheerd vanuit 1 centraal punt. Daarnaast zit er
geavanceerde quality of sevrices (QoS) in het apparaat waarmee u per client het gebruik kunt beheren. Met de software
is het mogelijk uw eigen login portal te maken zodat u bezoekers kunt verwelkomen in uw eigen huisstijl en met eigen logo.

Power over Ethernet
Om de Ubiquiti UAP-AC van stroom te voorzien gebruikt u de meegeleverde PoE+ injector welke via de 802.3at PoE standaard
werkt. Dankzij PoE kunt u het access point van netwerkaansluiting en stroom via 1 kabel voorzien.

Ubiquiti UniFi Wireless-AC Access Point

De Ubiquiti UAP-AC is een professioneel Wireless-AC access point voor muur of plafond montage.
De Ubiquiti werkt via de Wireless-AC Wi-Fi standaard en kan gelijktijdig op de 2,4 Ghz en
5 Ghz frequentie werken met een maximale snelheid van 1300 Mbps.

Eigenschappen Ubiquiti UniFi AP ProWireless-AC Wi-Fi snelheid tot 1300 Mbps
Dual-band Wi-Fi op 2,4 Ghz en 5 Ghz
2 x Gigabit LAN aansluiting
Tot 100 gelijktijdige clients per access point
Montage beugels bijgeleverd
Hoog zendvermogen voor beter bereik
Power over Ethernet voeding 802.3at (PoE+)
Controller software voor extra functies en centraal beheer

 

Met UniFi® de perfecte WiFi oplossing binnen handbereik

Megasnel ICT is leverancier en installateur van UniFi® oplossingen van Ubiquiti Networks.
Wij helpen u met een end-to-end systeem van netwerkapparaten voor meerdere locaties binnen één uniforme interface.

UniFi®AP, Unifi Video en mFi® zijn zeer schaalbare, hardware- en software-platformen die uw bedrijf topprestaties leveren tegen betaalbare kosten – zodat u uw zakelijke netwerk uit kunt breiden met honderden indoor / outdoor-apparaten over meerdere locaties.

Hoe werkt het?

UniFi® is een revolutionair WiFi-systeem dat bedrijven prestatie, onbegrensde schaalbaarheid en centraal beheer van uw systemen biedt. UniFi® maakt gebruik van een virtuele client / server-applicatie die niets extra kost en geen extra hardware kost. Dit bespaart u geld en tijd in tegenstelling tot traditionele WiFi-systemen.

Met deze intuïtieve software beheert u al uw UniFi® Wireless Acces Points in een eenvoudig te leren UniFi® User Interface. De UniFi® Access Point kunnen snelheden bereiken van wel 1300Mbs (tot wel 125 meter) dankzij de nieuwste WiFi-802.11AC technologie. Door de onbeperkte schaalbaarheid kunt u uw draadloze UniFi® WiFi netwerk zo groot of klein maken als u zelf nodig heeft.

Zodra de UniFi® server op een Mac of pc is geïnstalleerd, kunt u de UniFi® controller raadplegen via elk apparaat met een webbrowser. De UniFi® besturing kan de beheerder direct toegang geven tot duizenden UNIFI Access Points.

De UniFi® AP-AC maakt gebruik van een industrieel ontwerp dat naadloos past in typische omgevingen. De Access Points zijn voorzien van de nieuwste in WiFi 802.11ac-technologie. Alle accessoires zijn opgenomen om de apparaten te monteren, op de muur of het plafond. Ook inbegrepen is de Power Over Ethernet (POE)-functionaliteit die het mogelijk maakt zowel de stroom en data over te dragen via een Ethernet-kabel op het apparaat.

Aan de voorzijde van het apparaat is een status-LED dat de beheerder kan voorzien van location tracking en waarschuwingen voor elk apparaat.

 

Alle voordelen op een rij

 • Bespaar tijd en geld
 • Intuïtieve beheersoftware
 • Krachtige hardware
 • Onbeperkt schaalbaar
 • Webbrowser interface
 • Razendsnelle WiFi met groot bereik
 • Industrieel ontwerp
 • Power Over Ethernet (POE)-functionaliteit
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
 • Eigen helpdesk
 • Opgeleide monteurs
 • VCA Certificering
 • Technische dienst
 • Adviseurs op locatie
 • Projectmatige aanpak
 • 20+ jaar ervaring
 • Totaal oplossingsgericht
 • Data – Elektra - ICT

Recent nieuws

Gratis advies