WIFI netwerk op camping met straalzenders

De behoefte van een goede WIFI dekking met snelle internet vebinding is op steeds
meer campings en parken een noodzaak geworden. Bij het kiezen van een vakantie
bestemming of een weekendje weg kiest meer dan 70% van de zoekende naar
de internet mogelijkheden op de locatie.

Voor deze camping hebben wij doormiddel van straalzenders een zeer snel
draadloos netwerk weten aan te leggen welke de beschikking heeft over 
280Mbit aan draadloze snelheden. De draadloze verbinding is multifunctioneel
inzetbaar voor zowel WIFI internet maar ook intercom, camerabewaking of
waterpomp installatie systemen.

Als bedrijf leveren en installeren wij geheel kant en klaar de WIFI installatie's
dit betekend dat wij het van A tot Z weten te installeren en ook geheel kant
en klaar opleveren aan de klant

De voordelen en nadelen van de 2.4Ghz en 5Ghz WiFi netwerken


2.4 GHz

Voordelen Nadelen
Groot bereik en gaat goed door muren heen Minder hoge maximale snelheid
Wordt door bijna ieder apparaat ondersteund Vaker last van storing door andere apparaten

5 GHz

Voordelen Nadelen
Hogere maximale snelheid Gaat slecht door muren
Weinig last van storing door andere apparaten Wordt niet door ieder apparaat ondersteund.

Als je bovenstaande voor en nadelen tegen elkaar afweegt zul je erop uitkomen dat het vooral bij een klein huis handig is om te kiezen voor 5 GHz. Wanneer je in een groter huis woont en niet overal over een goede internetverbinding beschikt met 5 GHz kan het slim zijn om voor 2.4 GHz te kiezen.

Draadloos WIFI

WIFI in uw huishouden

WiFi is een technologie waarmee het mogelijk is om op afstand draadloos gegevens te versturen. Vanwege meestal een korte afstand is het ideaal voor gebruik thuis of op het kantoor. Het niet langer nodig om altijd verplicht een internetkabel aan te leggen tussen uw computer en de meterkast. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld met een laptop, tablet of smartphone in de tuin of in de vergaderkamer internetten.

Ondanks dat WiFi bijna in alle huishoudens al aanwezig is, zijn er nog vele klachten over het WiFi bereik. Mensen lopen met vele vragen rond als het gaat om het vergroten van het WiFi bereik. Enkele voorbeelden van vragen zijn: Ligt het aan je laptop, mobiel of aan de snelheid van de internetrouter? En als het aan de snelheid ligt, welke snelheid moet de router dan hebben ? Hoe vergroot je het WiFi bereik ? Er zijn vele maatregelen die u kunt nemen om uw bereik te optimaliseren.
Wij hebben hebben de juiste kennis, ervaring en de juiste apparatuur om een totaaloplossing te bieden.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit, getest door onszelf en met een uitstekende garantie. Los daarvan weten wij wat we verkopen gezien het feit dat we tientallen aansluitingen per week uitvoeren. Uit ervaring weten wij precies wat wel en wat niet goed is.

Ook als u veel afstand nodig heeft hebben wij de juiste oplossingen. Wij kunnen vaak honderden meters of meer overbruggen. Denk hierbij aan huizenblokken, stallen, loodsen, evenementen of grote gebouwen. Zoekt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen of advies ? Bel ons gerust op het volgende telefoonnummer: 036 52 98 447 of vraag een contactaanvraag aan.

Laat MegaSnel ICT u helpen met een sterk en snel, en betaalbaar draadloos WiFi netwerk !

Hoog-vermogen WiFi zenders

De sterkste zal overwinnen en dat is zeker zo bij een WiFi netwerk. Hebben uw buren een sterkere zender ? Dan zal dat in uw nadeel zijn; immers zullen hun apparatuur uw bereik overtreffen.

Door onze speciale zenders te gebruiken weet u zeker dat uw zender het zal winnen en dat het resultaat een snel en sterk netwerk zal zijn.

WIFI netwerk zender sterk vermogen

 

De zenders kunnen zowel op 2,4 Ghz als ook op de dualband 5 Ghz band worden geleverd als ook een combinatiepakket. Zoals we deze speciaal voor Apple producten kunnen leveren of nog uitdagendere situaties. 

Een hoogvermogen zender is tot 250 stuks onderling te koppelen. Heeft u een groot magazijn, een grote tuin, een extra schuur ? Of meerdere verdiepingen ? Dan is dit PRECIES wat u zoekt. Alle zenders zijn samen één groot netwerk, met één en dezelfde instellingen en allemaal centraal te regelen en te beheren.

WIFI dekking

 

 

Deze klanten gingen u voor: