Computerspecialist

Ook genoeg van al die beunhazen ?

 Megasnel ICT Helpt u van de beunhazen af !

Computerspecialist ben je niet zomaar, hier groei je naar toe. Er zijn vele personen welke zich computer-expert noemen, echter zijn die vaak hobbyisten welke het naast hun gewone werk erbij doen. 

MegaSnel ICT mag zich gerust specialist noemen. 
Met al meer dan 15 jaar ervaring is dat ook meer dan gegrond. Wij hebben diverse deskundigen in ons team zitten (Microsoft/Apple) en wij kunnen zeer snel een passende oplossing bieden voor uw vragen en of problemen. 
Ook als het gaat om computeronderhoud, systeemherstel, virusverwijdering, data recovery, op maat gebouwde computersystemen, netwerken, databekabeling of advies en instructie bij aankoop en computerhulp in het algemeen.

Computermonteur bij u op kantoor of thuis, betaalbaar en professioneel. Ook kunt u gewoon zonder afspraak bij ons langkomen, 6 dagen per week, bij ons computerreparatie centrum op de Zandzuigerstraat 11-A, 1333 MV té Almere. 
Wij zitten achter de Shell in Almere-buiten. Zonder afspraak kunt u gewoon bij ons langskomen en kijken wij de PC voor u na.

Draadloos WIFI

WIFI in uw huishouden

WiFi is een technologie waarmee het mogelijk is om op afstand draadloos gegevens te versturen. Vanwege meestal een korte afstand is het ideaal voor gebruik thuis of op het kantoor. Het niet langer nodig om altijd verplicht een internetkabel aan te leggen tussen uw computer en de meterkast. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld met een laptop, tablet of smartphone in de tuin of in de vergaderkamer internetten.

Ondanks dat WiFi bijna in alle huishoudens al aanwezig is, zijn er nog vele klachten over het WiFi bereik. Mensen lopen met vele vragen rond als het gaat om het vergroten van het WiFi bereik. Enkele voorbeelden van vragen zijn: Ligt het aan je laptop, mobiel of aan de snelheid van de internetrouter? En als het aan de snelheid ligt, welke snelheid moet de router dan hebben ? Hoe vergroot je het WiFi bereik ? Er zijn vele maatregelen die u kunt nemen om uw bereik te optimaliseren.
Wij hebben hebben de juiste kennis, ervaring en de juiste apparatuur om een totaaloplossing te bieden.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit, getest door onszelf en met een uitstekende garantie. Los daarvan weten wij wat we verkopen gezien het feit dat we tientallen aansluitingen per week uitvoeren. Uit ervaring weten wij precies wat wel en wat niet goed is.

Ook als u veel afstand nodig heeft hebben wij de juiste oplossingen. Wij kunnen vaak honderden meters of meer overbruggen. Denk hierbij aan huizenblokken, stallen, loodsen, evenementen of grote gebouwen. Zoekt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen of advies ? Bel ons gerust op het volgende telefoonnummer: 036 52 98 447 of vraag een contactaanvraag aan.

Laat MegaSnel ICT u helpen met een sterk en snel, en betaalbaar draadloos WiFi netwerk !

Computerhulp aan huis

Megasnel ICT computerhulp aan huis

Bij problemen met uw stroom belt u vaak naar een elektramonteur. Bij problemen met water of afvoer natuurlijk naar de loodgieter. Maar wie belt u bij computerproblemen? Juist: een ICT specialist, maar dan wel graag een echte!

Er zijn genoeg ‘beunhazen’ op de markt die echt wel iets kunnen, maar het er gewoon ‘bij doen’. En zodoende niet alles weten. En het niet op de juiste manier doen kan u uiteindelijk veel meer tijd, geld en energie gaan kosten. Echte MegaSnel ICT monteurs hebben de juiste opleidingen genoten en gaan geregeld naar trainingen. Wij hebben altijd de juiste spullen in de onderhoudsauto’s liggen en spreken zowel Nederlands als Engels. Een monteur van MegaSnel ICT is de zekerheid van een oplossing en uw probleem lossen wij natuurlijk MegaSnel voor u op. Of het nu gaat om een vastgelopen computer, een stukke harde schijf, internet dat niet meer werkt, herinrichten van een nieuw systeem of een printer; het maakt niet uit; wij weten er wel raad mee.

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen met een van onze monteurs dan kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 036 52 98 477. 
Of neem contact op via het contactformulier.

Computer onderhoud, zo blijft de pc in een goede staat

U heeft nog een goede pc staan alleen het heeft net

Het vermogen of snelheid wat u wenst….

 

Wij kunnen het voor u allemaal in bouwen dat is bij Megasnel

Geen probleem…

 

 • Het in bouwen van extra Geheugen
 • Inbouwen van SSD / harddisk
 • Het vervangen van hardware onderdelen
 • Software installeren
 • Windows installatie

 

Neem contact met ons op of kom gerust langs

 

 

SSD harddisk inbouwen

Megasnel bouwt voor u een SSD in uw computer of  laptop

De  SSD schijf werk veel sneller dan een normale harddisk

 

Voordelen SSD:

 • Vele malen sneller dan een harddisk
 • Zeker de eerste 5 jaren betrouwbaarder dan een harddisk
 • Energie zuiniger
 • Geen geluidsproductie
 • Lichter (klein voordeel bij laptop’s)
 • Veel schok bestendiger (met name een voordeel bij laptop’s)

 

Neem contact met ons op of kom gerust langs

 

 

--

Deze klanten gingen u voor: