Kabels in ons woonhuis

Veel klanten mailen ons met vragen of we ze willen adviseren, op weg helpen en of tips hebben… we beantwoorden deze een voor een netjes en eerlijk . We nemen dan ook graag de tijd voor onze klanten, maar zeker ook voor de mensen die gewoonweg even op weg willen worden geholpen. Er zijn klanten die graag betalen voor de dienst, geen zorgen wensen en die gewoon het geregeld willen hebben. Maar er zijn ook klanten die gewoon een tip wensen en het graag zelf doen, ook hier helpen we graag want mond op mond reclame is het mooiste wat er is en zo werken we al meer dan 15 jaar. Veel gestelde situatie vragen zijn dan ook; Onze telefoon, internet en WiFi werken, maar niet optimaal. We hebben net digitale televisie aangevraagd en komen er achter dat we cat 5/6 bekabeling nodig hebben. Waar wij naar opzoek zijn is een goed advies van iemand die met ons meedenkt, hierop een offerte uitbrengt en de bekabeling (of datgene wat nodig is) voor ons uitvoert. Laten wij nu net heel erg goed hierin zijn!  

Waarom een kabel trekken?

Waarom een kabel beter is dan draadloos? Of waarom een kabel zo belangrijk is… Wij adviseren altijd een kabel verbinding te nemen voor waar mogelijk, deze is sneller en stabieler dan een draadloze verbinding. Draadloos of Wifi is een extra luxe mogelijkheid die makkelijk is voor even met de tablet, de laptop, Sonos, of een andere draadloosbare computer… Maar een mediabox, muziekspeler, smart TV, Netflix of zelfs popcorn, XBMC daarvoor is toch echt een stabiele snelle kabel voor nodig welke altijd 100% structureel een snelheid kan leveren en blijven leveren. Zelfs een draadloze wifi verbinding heeft een kabel als basis nodig! Kies daarom ook voor echte goede, betrouwbare kabels en bespaar niet op goedkopere bouwmarkt kabels!  

Kunt u ook bij mij thuis kabels komen trekken?

Telefonisch zijn wij zeer goed te bereiken, 6 dagen per week, en zelfs 7 dagen per week ook per mail. Ons team van 25+ personen zal u proberen zo goed mogelijk te adviseren en met u mee te denken. Welke kabel is de beste netwerkkabel voor u, hoeveel kabels heeft u nodig en hoe zijn deze kabels het beste te trekken… Veel klanten beginnen de vraag bij ons dan ook met ” Kan u bij ons thuis ook kabels komen trekken? ”  jazeker! Graag zelfs dat is ons werk en dan doen we met liefde. Weten wat de techniek achter de netwerkkabel is, en weten wat u als klant zou willen nu maar ook in de toekomst dat is de kracht achter ons bedrijf!
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT
Gratis advies