Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro

Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro

De Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro is de perfecte basis voor uw UniFi netwerk. De 11-poorts dual-WAN switch heeft 9 Gigabit RJ-45 poorten (8x LAN, 1x WAN) en 2 10G SFP+ poorten (1x LAN 1x WAN) en bevat ook een HDD-bay. De UDM-Pro is voorzien van UniFi Controller software én UniFi Protect software.
ubiquiti-udm-pro-unifi-dream-machine-pro-1

Eigenschappen UniFi Dream Machine Pro:

8x Gigabit LAN-poorten met 10G SFP+
Dual-WAN: 10G SFP+ en 1G RJ-45
Beheer via UniFi Network Controller
Bluetooth voor eenvoudige setup via UniFi app
UniFi Protect NVR ingebouwd (excl. 3.5″/2.5″ HDD)
1.3″ Touchscreen met informatie over de status
Met IPv6 en VoIP-ondersteuning
IPS/IDS en DPI mogelijkheden
Snelle 1.7 GHz quad-core processor
Rackmountable (1U)

Krachtige dual-WAN switch

Met de Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro voorziet u uw organisatie van een krachtige dual-WAN switch. Deze is aan te sluiten op zowel glasvezel (10G SFP+) als ethernet (1G RJ-45), wat u kunt gebruiken voor load balancing of indien nodig als failover netwerkverbinding. Op de acht Gigabit LAN-poorten en de 10G SFP+ poort sluit u de gewenste apparatuur aan. En bent u benieuwd naar de actuele status van de switch, dan bekijkt u deze op het geïntegreerde 1.3″ touchscreen.

Beheer via UniFi Network Controller

U beheert de Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro via UniFi Network Controller software. Binnen deze centrale beheeromgeving in de cloud configureert u uw UniFi switch en beheert uw aangesloten UniFi apparatuur zoals access points. De apparaten worden overzichtelijk weergegeven en u kunt met de software updates uitvoeren of configuraties aanpassen.

Ondersteunt UniFi camerabeveiliging

Het is mogelijk om uw UniFi IP-cameras op de switch aan te sluiten. Plaatst u een harde schijf (3.5″/2.5″ HDD) in de switch, dan kunnen de camerabeelden direct worden opgeslagen. De UDM-Pro is uitgerust met UniFi Protect software, zodat u uw cameras op afstand kunt beheren. Bekijk de opnames live of achteraf via de cloud in uw webbrowser of via de UniFi Protect app op uw smartphone. De timelapse functie laat u door de opnames scrollen, zodat u snel bij het juiste moment terechtkomt en de beelden kunt bekijken.

Unifi netwerk aanleg

Installatie en montage van Unifi controller Firewall

De Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro is een rackmountable switch (1U) die u in een serverkast kunt plaatsen. De UDM-Pro is voorzien van Bluetooth connectiviteit, waardoor u de switch via de UniFi Controller app eenvoudig kunt configureren.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Adviseurs op locatie
  • Projectmatige aanpak
  • 20+ jaar ervaring
  • Totaal oplossingsgericht
  • Data – Elektra - ICT

Recent nieuws

Gratis advies