U Heeft Wifi problemen ? – Slechte dekking, weinig bereik ? wij hebben de oplossing

Uw Wifi netwerk heeft problemen ? een slechte dekking van het Wifi netwerk
of zelfs weinig bereik ? trage verbindingen ? of niet iedereen kan een verbinding
maken ?. Wij hebben de oplossing en helpen u graag !

WIFI NETWERKEN: Een Draadloos WIFI netwerk

Wifi netwerken zijn eigenlijk niks meer en minder dan een draadloos datanetwerk.
Wifi wordt ook wel draadloos ethernet genoemd. Producten die volgens deze standaard werken maken gebruik van radiofrequenties in de 2,4GHz- en/of 5,0GHz-band die onder voorwaarden zonder licentie gebruikt mogen worden.

Een MegaSnel WIFI netwerk, het lijkt voor veel mensen onmogelijk maar niks is minder waar.
Met de juiste positie van de Wifi accesspoints, en een goede afstelling, weten wij de Wifi netwerken
perfect te laten functioneren.

Een Wifi draadloos netwerk

Een wifi draadloos netwerk is een computernetwerk of telefoonnetwerk waarbij de aangesloten apparaten niet via fysieke koperen kabels of glasvezelkabels communiceren, maar via elektromagnetische straling, zoals radiosignalen of licht. De belangrijkste draadloze netwerk technologieën zijn:

WIFI DEKKING IN LATEN METEN

Om ervoor te zorgen dat draadloze netwerken een juiste dekkingsgraad bieden, is het noodzakelijk om voordat de installatie plaatsvindt, een wifi dekkingsmeting uit te voeren. Megasnel ICT  beschikt over de juiste tools om een wifi dekkingsmeting uit te voeren en middels een vlekkenplan / Heatmap in kaart te brengen waar het beste de wifi access points gemonteerd kunnen worden.

WIFI netwerk laten meten - een beter wifi netwerk

WIFI DEKKING LATEN VERGROTEN

Het is goed mogelijk om een zwak, slecht bereik of ontvangst van een draadloos wifi router te verbeteren en de wifi dekking te vergroten. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en stoorzenders raden wij u aan te starten met een site survey.

WIFI INSTALLATIE VOOR BEDRIJVEN

Wij installeren wifi netwerken voor bedrijven en instellingen. Ons portfolio voorziet in verschillende access points conform de laatste WLAN standaarden en afhankelijk van uw keuze, geschikt voor 2,4GHz en 5GHz frequenties. Ook zijn er acces points die speciaal ontworpen zijn voor buitengebruik of barre omgevingen. Denk maar aan een wifi dekking voor op schoolpleinen, koelruimtes van supermarkten, bedrijventerrein en campussen. De access points zijn allemaal geschikt voor PoE (Power-over-Ethernet) maar kunnen uiteraard ook met een adapter worden gevoed. Onze indoor, outdoor en richtantennes zijn in diverse varianten beschikbaar.

Referenties

Deze klanten ging u voor

Gratis advies