Wifi voor een hotel installeren

WiFi voor hotels

In een zakelijke omgeving is een perfecte WiFi verbinding onmisbaar. De meeste hotels zijn tegenwoordig voorzien van een draadloos netwerk waar zowel medewerkers als bezoekers met hun laptop, tablet of mobiele telefoon gebruik van kunnen maken. megasnel realiseert een uitstekende internetverbinding – draadloos of bekabeld – en is daarnaast uw partner voor de aanleg, het onderhoud of advies met betrekking tot uw zakelijke internetdiensten.

Beveiligde internetverbinding voor gasten

Voor gasten van uw hotel zorgen we voor een beveiligde netwerkverbinding, waarmee gasten verbinding kunnen maken met het internet, maar geen toegang hebben tot uw interne netwerk. Beide netwerken moeten betrouwbaar, snel en eenvoudig te beheren zijn. Op basis van uw internetwensen – gaat het om dekking of snelheid? – geven we u een passend advies over de mogelijkheden.

Uw WiFi altijd up to date met een onderhoudscontract

Met een servicecontract van Megasnel wordt uw netwerk 24/7 gemonitord en kunnen we direct ingrijpen zodra er een fout in uw verbinding wordt geconstateerd. We komen regelmatig bij u langs om de veiligheidsstatus van de verbinding te controleren en updates uit te voeren.

Snelle WiFi verbinding voor Hotels

Wilt u zorgeloos gebruikmaken van uw zakelijke WiFi? Het bereik van uw verbinding vergroten of de snelheid van uw WiFi verbinding drastisch verhogen?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

netwerk bekabeling aanleg

WiFi verbindingen

WiFi is een technologie waarmee het mogelijk is om op afstand draadloos gegevens te versturen. Vanwege meestal een korte afstand is het ideaal voor gebruik thuis of op het kantoor. Het is niet altijd langer nodig om altijd verplicht een internetkabel aan te leggen tussen uw computer en de meterkast. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld met een laptop, tablet of smartphone in de tuin of in de vergaderkamer internetten.

Ondanks dat WiFi bijna in alle huishoudens al aanwezig is, zijn er nog vele klachten en vragen over het WiFi bereik. Mensen lopen met vele vragen rond als het gaat om het vergroten van het WiFi bereik. Enkele voorbeelden van vragen zijn; ligt het aan de laptop, de GSM of aan de snelheid van de internetrouter? En als het aan de snelheid ligt, welke snelheid zou de router dan moeten hebben? Hoe vergroot je het WiFi bereik om een stabiel netwerk te creëren ?

Er zijn vele maatregelen die u kunt nemen om uw bereik te optimaliseren. Wij hebben de juiste kennis, ervaring en de juiste apparatuur om u een totaaloplossing te bieden.

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit, getest door onszelf en talloze klanten en met een uitstekende garantie. Los daarvan weten wij wat wij verkopen gezien het feit dat er tientallen aansluitingen per maand worden uitgevoerd. Uit ervaring weten wij precies wat wel en wat niet goed is. Ook als het om lange afstanden gaat hebben wij hier de juiste oplossingen voor. Wij kunnen vaak honderden meters of zelfs meer overbruggen. Denk hierbij aan huizenblokken, stallen, loodsen, evenementen of grote gebouwen.

Laat MegaSnel u helpen met een sterk, snel, stabiel en betaalbaar draadloos WiFi netwerk!

WiFi-netwerk [ Internet en netwerk ]

Betaalbare oplossingen vinden is een uitdaging voor ons. Of het nu gaat om een hotel, een vakantiepark, of een grote loods of een tijdelijke netwerkverbinding. Wij zullen er alles aan doen om voor u de juiste oplossing voor de juiste prijs te vinden. Een specialist of monteur voor huidige problemen? Of een geheel nieuw project? Een monteur welke alle problemen snel en daadkrachtigt oplost? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar onze computer- en netwerkspecialisten hebben de beste opleidingen genoten en krijgen de beste spullen om hun werk professioneel uit te voeren.

U kunt bij ons enkel en alleen de beste monteurs en specialisten verwachten. Neem geen genoegen met minder, dat doen wij namelijk ook niet! En ook niet te vergeten: wij zijn ook nog eens één van de voordeligste professionele service van Nederland.

De aanleg en onderhoud van draadloze netwerken, reparatie, maar ook vervanging is een vaak voorkomende vraag. Tevens het up-to-date van netwerken en verbeteren van de draadloze WiFi netwerken is iets wat wij dagelijks uitvoeren.

Meet-apparatuur

Door de grote vraag naar probleem-oplossingen beschikt MegaSnel over diverse meetapparatuur. Hierdoor kunnen wij storingen opzoeken en op verzoek verhelpen. Deze apparatuur zetten wij ook in om het zendbereik te kunnen meten voor u.

Draadloze netwerken voor hotels, campings of in de horeca: steeds meer ondernemers zien de voordelen van een zogenoemde hotspot en/of internet toegang. Echter is het probleem meestal het bereik en stabiliteit; wij hebben juist voor deze problemen diverse oplossingen. Waar veel bedrijven met oplossingen komen van vele duizenden euro’s hebben wij vaak een goedkopere creatievere oplossing.

Wij geven dan ook graag advies over de mogelijkheden tot in gebruik name van een draadloos netwerk binnen uw organisatie: vakantiepark, bungalow, hotel, grote loods en tevens ook voor het overbruggen van grote afstanden.

Betrouwbare partner & Service

Door gebruik te maken van de installatie en levering van MegaSnel heeft u tegelijkertijd ook een betrouwbare partner aan de haak geslagen. Bij uitval, storing of eventuele problemen zijn wij snel ter plaatse om u te helpen. Ook in het geval van problemen welke niets met onze aansluitingen te maken hebben kunnen wij u zo snel mogelijk proberen te helpen; dit is bij ons een stukje service. In de afgelopen ruim 20 jaar hebben wij hard aan onze naam gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wij zijn dan ook zeer trots op al onze opdrachten. Zeker gezien het feit dat nagenoeg alle klanten bij ons terugkomen, dat wil vaak iets zeggen over de tevredenheid van onze opdrachtgevers.

WiFi bij u inzetbaar?

WiFi is er voor zowel zakelijk als privé; u kunt hierbij denken aan een vakantiepark welke graag WiFi (draadloos internet) wilt aanbieden aan hun gasten, maar ook bijvoorbeeld aan een winkelcentrum, snackbar, hotel of als voorbeeld diverse kinderspeelparadijzen waar wij verantwoordelijk zijn voor de draadloze WiFi verbinding. Ook kunt u denken aan een magazijn: de meeste orderpick-systemen werken vaak met draadloze verbindingen of alsmede een magazijn met diverse draadloze terminals. WiFi is altijd een oplossing. Klein of groot: wij maken er graag deel vanuit en helpen u graag met een goede stabiele verbinding.

Point-to-point / Straalzenders

Waar kabels trekken is sommige situaties moeilijk kan zijn, zou WiFi misschien wel een goede optie kunnen zijn. Zo hebben wij de oplossing als alternatief voor een kabel “een zogenoemde point-to-point” tot wel 8 kilometer probleemloos; een verbinding van maximaal 108 MBit voor een betaalbare prijs. Maar nog interessanter kan het worden als we het gaan combineren: stel u voor dat wenst om een park of een hal te voorzien van WiFi met een dekking over het gehele gebied maar nergens liggen kabels? Door een point-to-point en een Access point te gebruiken kunnen wij van punt naar punt overbruggen en daarnaast aanvullen met zenders om tegelijkertijd uit te kunnen zenden. Zo kunnen wij zeer snel – maar ook erg voordelig – een professioneel en snel netwerk bouwen. Mocht u opeens meer dekking nodig hebben? Slechts een kleine uitbreiding zal voldoende zijn om als totale uitbreiding het geheel veel meer dekking en stabiliteit te geven.

Tijdelijke internetverbinding huren

Heeft u tijdelijk een verbinding nodig van pand A naar pand B of wilt u op een lastige locatie een internet of netwerkverbinding? Of het nu gaat om huur of om een koopoptie: wij hebben altijd een passende oplossing voor u. Een tijdelijke internet- of netwerkverbinding kunnen wij organiseren via een straalverbinding (WiFi), point-to-point, maar ook in combinatie met een 3G, 4G, UMTS en schotel internet verbinding.

Meer WiFi bereik? Zakelijk of privé? Wij weten er wel raad mee! Of het nu gaat om een klein of een groot project, een kleine of juist een grote omgeving? Wij helpen u graag snel!

Hoog-vermogen WiFi zenders

De sterkste zal overwinnen en dat is helaas zeker zo bij een WiFi netwerk. Hebben uw buren een sterkere zender? Dan zal dat in uw nadeel zijn; immers zullen hun apparatuur uw bereik overtreffen. Door onze speciale zenders te gebruiken weet u zeker dat uw zender het zal winnen in uw omgeving en dat het resultaat een snel, stabiel en sterk netwerk zal zijn.

De zenders kunnen zowel op 2,4 Ghz alsmede ook op de dual 5 Ghz band worden geleverd en ook als een combinatiepakket. Zoals we deze speciaal voor Apple producten kunnen leveren en afstellen, of zelfs nog meer specifieke situaties.

Een hoog vermogen zender is tot 200 stuks onderling te koppelen. Heeft u een groot magazijn, een grote tuin of een extra schuur waar u bereik wilt ? Of meerdere verdiepingen? Dan is dit hetgene wat u zoekt. Alle zenders zijn samen één groot netwerk, met één en dezelfde instellingen en allemaal centraal te regelen en te beheren.

 

Ubiquiti UniFi installatie specialist

Het doen waar je goed in bent, wij van MegaSnel werken al sinds het prille begin van de start  van Ubiquiti met dit merk. Naar volle tevredenheid installeren wij zo al reeds meer dan 10 jaar producten en diensten met Ubiquiti en zo ook onder andere met de UniFi-serie.

UniFi is een reeks WiFi zenders van het merk Ubiquiti waarmee zeer stabiele en snelle WiFi netwerken te koppelen en te bouwen zijn. Met de UniFi zenders van Ubiquiti kunnen tot wel 200+ zenders aan elkaar gekoppeld worden als één groot netwerk. Het grote voordeel van een techniek zoals deze is het flexibel uitbreiden en altijd een goede stabiele dekking te hebben en te houden.

BINNEN 24 UUR
WAAROM KIEZEN VOOR MEGASNEL.NL
 • Eigen helpdesk
 • Opgeleide monteurs
 • VCA Certificering
 • Technische dienst
 • Adviseurs op locatie
 • Projectmatige aanpak
 • 20+ jaar ervaring
 • Totaal oplossingsgericht
 • Data – Elektra – ICT
Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor megasnel.nl
 • Eigen helpdesk
 • Opgeleide monteurs
 • VCA Certificering
 • Technische dienst
 • Adviseurs op locatie
 • Projectmatige aanpak
 • 20+ jaar ervaring
 • Totaal oplossingsgericht
 • Data – Elektra - ICT

Recent nieuws

Gratis advies