WiFi verbindingen

WiFi Verbindingen

Overal WiFi op locatie Megasnel ICT BV

WiFi is een technologie waarmee het mogelijk is om op afstand draadloos gegevens te versturen. Vanwege meestal een 
korte afstand is het ideaal voor gebruik thuis of op het kantoor. Het niet langer nodig om altijd verplicht een internetkabel 
aan te leggen tussen uw computer en de meterkast. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld met een laptop, 
tablet of smartphone in de tuin of in de vergaderkamer internetten.

WIFI verbindingen

Ondanks dat WiFi bijna in alle huishoudens al aanwezig is, zijn er nog vele klachten over het WiFi bereik. 
Mensen lopen met vele vragen rond als het gaat om het vergroten van het WiFi bereik. Enkele voorbeelden van vragen 
zijn; Ligt het aan je laptop, mobiel of aan de snelheid van de internetrouter ? En als het aan de snelheid ligt, 
welke snelheid moet de router dan hebben ? Hoe vergroot je het WiFi bereik ?

Er zijn vele maatregelen die u kunt nemen om uw bereik te optimaliseren. Wij hebben hebben de juiste 
kennis, ervaring en de juiste apparatuur om een totaaloplossing te bieden.

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit, getest door onszelf en met een uitstekende garantie. Los daarvan weten 
wij wat we verkopen gezien het feit dat we tientallen aansluitingen per week uitvoeren. Uit ervaring weten 
wij precies wat wel en wat niet goed is. Ook als u veel afstand nodig heeft hebben wij de juiste oplossingen. 
Wij kunnen vaak honderden meters of meer overbruggen. Denk hierbij aan huizenblokken, 
stallen, loodsen, evenementen of grote gebouwen.

Zoekt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen of advies ? 
Bel ons gerust op het volgende telefoonnummer: 036 52 98 447 of vraag een contactaanvraag aan.

Laat MegaSnel ICT u helpen met een sterk en snel, en betaalbaar draadloos WiFi netwerk !

Draadloos WIFI

WIFI in uw huishouden

WiFi is een technologie waarmee het mogelijk is om op afstand draadloos gegevens te versturen. Vanwege meestal een korte afstand is het ideaal voor gebruik thuis of op het kantoor. Het niet langer nodig om altijd verplicht een internetkabel aan te leggen tussen uw computer en de meterkast. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld met een laptop, tablet of smartphone in de tuin of in de vergaderkamer internetten.

Ondanks dat WiFi bijna in alle huishoudens al aanwezig is, zijn er nog vele klachten over het WiFi bereik. Mensen lopen met vele vragen rond als het gaat om het vergroten van het WiFi bereik. Enkele voorbeelden van vragen zijn: Ligt het aan je laptop, mobiel of aan de snelheid van de internetrouter? En als het aan de snelheid ligt, welke snelheid moet de router dan hebben ? Hoe vergroot je het WiFi bereik ? Er zijn vele maatregelen die u kunt nemen om uw bereik te optimaliseren.
Wij hebben hebben de juiste kennis, ervaring en de juiste apparatuur om een totaaloplossing te bieden.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit, getest door onszelf en met een uitstekende garantie. Los daarvan weten wij wat we verkopen gezien het feit dat we tientallen aansluitingen per week uitvoeren. Uit ervaring weten wij precies wat wel en wat niet goed is.

Ook als u veel afstand nodig heeft hebben wij de juiste oplossingen. Wij kunnen vaak honderden meters of meer overbruggen. Denk hierbij aan huizenblokken, stallen, loodsen, evenementen of grote gebouwen. Zoekt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen of advies ? Bel ons gerust op het volgende telefoonnummer: 036 52 98 447 of vraag een contactaanvraag aan.

Laat MegaSnel ICT u helpen met een sterk en snel, en betaalbaar draadloos WiFi netwerk !

Het WiFi netwerk versterken

WiFi-Netwerk [ Internet en netwerk ]

Betaalbare oplossingen vinden is een uitdaging voor ons. Of het nu gaat om een hotel, een vakantiepark, of een grote loods of tijdelijke netwerkverbinding. Wij zullen er alles aan doen om de juiste oplossing voor de juiste prijs te vinden. Een monteur voor huidige problemen ? Of een geheel nieuw project ? Een monteur welke alle problemen snel en juist oplost ? Het klinkt te mooi om waar te zijn maar onze computer- en netwerkmonteurs hebben de beste opleidingen genoten en krijgen de beste spullen om hun werk professioneel uit te voeren.

wifi dekking

Maar los van dit alles, zijn ze officeel een MegaSnel ICT CERTIFIED PROFESSIONAL en kunt u enkel en alleen de beste monteurs verwachten. Neem geen genoegen met minder, dat doen wij namelijk ook niet ! En bijna vergeten: ook nog een van de goedkoopste professionele service van Nederland. 

De aanleg van draadloze netwerken, onderhoud van draadloze netwerken, reparatie en vervanging is een vaakvoorkomende vraag. Tevens het updaten van netwerken en verbeteren van de draadloze Wi-Fi netwerken.

Meet-apparatuur

Door de grote vraag naar probleem-oplossingen beschikt MegaSnel ICT over diverse meetapparatuur. Hierdoor kunnen wij storingen opzoeken en op verzoek verhelpen. Deze apparatuur zetten wij ook in om het zendbereik te kunnen meten. 

Draadloze netwerken voor hotels, campings of de horeca: steeds meer ondernemers zien de voordelen van een zogenoemde hotspot en/of internettoegang. Echter het probleem is meestal het bereik; wij hebben juist voor deze problemen
diverse oplossingen. Waar veel bedrijven met oplossingen komen van vele duizenden euro's hebben wij vaak een goedkopere creatievere oplossing.

wifi meten

Wij geven dan ook graag advies over de mogelijkheden tot in gebruikname van een draadloos netwerk binnen uw organisatie: vakantiepark, bungalow, hotel, grote loods, en tevens ook voor grote afstanden.

Betrouwbare partner & Service

Door gebruik te maken van de installatie en levering van MegaSnel ICT, heeft u tegelijkertijd ook een betrouwbare partner aan de haak geslagen. Bij uitval, storing of problemen zijn wij snel ter plaatse om u te helpen. Ook in het geval van problemen welke niets met onze aansluitingen te maken hebben kunnen wij u zo snel mogelijk proberen te helpen, dit is bij ons een stuk service. In de afgelopen ruim 15 jaar hebben wij hard aan onze naam gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wij zijn dan ook zeer trots op al onze opdrachten. Zeker gezien het feit dat nagenoeg alle klanten bij ons terugkomen, dat wil vaak iets zeggen over de tevredenheid. 

WIFI bij u inzetbaar ?

WiFi is er voor zowel zakelijk als privé: u kunt hierbij denken aan een vakantiepark wat graag WiFi [draadloos internet] wilt aanbieden aan hun gasten, maar ook een winkelcentrum , of een snackbar, hotel of als voorbeeld diverse kinderspeelparadijzen waar wij verantwoordelijk zijn voor de WiFi verbinding. Ook kunt u denken aan een magazijn: orderpick systemen werken vaak met draadloze verbindingen of alsmede een magazijn met diverse terminals. WiFi is altijd een oplossing, klein of groot: wij maken er graag deel vanuit en helpen u graag.

Point 2 Point / Straalzenders

Waar kabels trekken moeilijk is, kan WiFi een goede optie zijn. Zo hebben wij de oplossing als alternatief voor een kabel "Point 2 point" tot wel 8 kilometer probleemloos een verbinding van maximaal 108 MBit voor een betaalbare prijs. Maar nog leuker gaat het worden als we het gaan combineren: stel je voor u wenst een park of een hal te voorzien van WiFi met een dekking over het gehele gebied maar nergens liggen kabels ? Door een Point-2-Point en een accesspoint te gebruiken kunnen we van punt naar punt overbruggen, en daarnaast aanvullen met zenders om tegelijkertijd uit te kunnen zenden. Zo kunnen wij ZEER snel maar ook erg voordelig een professioneel en snel netwerk bouwen. Mocht je opeens meer dekking nodig hebben ? Slechts een kleine uitbreiding zal voldoende zijn om als een uitbreiding het geheel meer dekking te geven.

straal verbinding

Tijdelijke internetverbinding huren

Heeft u tijdelijk een verbinding nodig van pand A naar pand B of wilt u op een lastige locatie een internet of netwerkverbinding ? Of het nu gaat om huur of om koopoptie: wij hebben altijd een passende oplossing. Een tijdelijke internet of netwerkverbinding kunnen wij organiseren via een straalverbinding [ WiFi ] Point 2 point, maar ook in combinatie met 3G, 4G, UMTS en schotelinternet.

Wilt u meer informatie ? Bel ons gerust op 036 52 98 447 of neem contact met ons op via het contactformulier.
Meer WiFi bereik ? Zakelijk of privé ? Wij weten er wel raad mee ! Of het nu gaat om een klein of een groot project, een kleine of een grote omgeving ? Wij helpen u graag snel !

Hoog-vermogen WiFi zenders

De sterkste zal overwinnen en dat is zeker zo bij een WiFi netwerk. Hebben uw buren een sterkere zender ? Dan zal dat in uw nadeel zijn; immers zullen hun apparatuur uw bereik overtreffen.

Door onze speciale zenders te gebruiken weet u zeker dat uw zender het zal winnen en dat het resultaat een snel en sterk netwerk zal zijn.

WIFI netwerk zender sterk vermogen

 

De zenders kunnen zowel op 2,4 Ghz als ook op de dualband 5 Ghz band worden geleverd als ook een combinatiepakket. Zoals we deze speciaal voor Apple producten kunnen leveren of nog uitdagendere situaties. 

Een hoogvermogen zender is tot 250 stuks onderling te koppelen. Heeft u een groot magazijn, een grote tuin, een extra schuur ? Of meerdere verdiepingen ? Dan is dit PRECIES wat u zoekt. Alle zenders zijn samen één groot netwerk, met één en dezelfde instellingen en allemaal centraal te regelen en te beheren.

WIFI dekking

 

 

Unifi ubiquiti installatie specialist

Doen waar je goed in bent, wij van MegaSnel ICT werken al sinds het prille begin van ubiquiti
met dit merk. Naar volle tevredenheid installeren wij zo al reeds een kleine 10 jaar producten
en diensten met ubiquiti en zo ook de Unifi serie.

 

Unifi is een reeks WIFI zenders van het merk ubiquiti waarmee zeer stabiele en snelle wifi
netwerken te bouwen zijn. Met de unifi zenders van ubiquiti kunnen tot wel 200+ zenders 
aan elkaar gekoppeld worden als een groot netwerk. Het grote voordeel van een techniek zoals
deze is flexibel uitbreiden en altijd een goede dekking hebben.

Het grote voordeel van Megasnel ICT als uw installateur 

- Kennis van zaken met passie voor techniek
- ubiquiti Installatie specialist
- Zowel bekabeling, montage als ook het configureren
- Eigen helpdesk , Eigen service dienst
- Beheer op afstand, altijd een eigen aanspreekpunt
- Aantrekkelijke tarieven en betrouwbaar
- Ons bedrijf bestaat al reeds sinds 1999

 

Deze klanten gingen u voor: